Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar perşembe bugün ya bu aşkı memnu yüznden bişi yapamıyorumm ben sonra uyuyup kalıyorumm bugün yine rakı yapsammıı ne sdersiniz

kızlar perşembe bugün ya bu aşkı memnu yüznden bişi yapamıyorumm ben sonra uyuyup kalıyorumm bugün yine rakı yapsammıı ne sdersiniz

bence yapma o bana hiç mantıklı gelmedi. bak yakı çekmekten bardak çekmekten filan bahsolunuyordu onlar mantıklı ama rakı mantıklı gelmedi ne yapayım

Kızlar İŞler Çok yoĞun yazamıyorum ara verİnce gelİcem yanınıza

kolay gelsin canım

kızlar bende hamileyim bölümünde bir kız hamiş olmuş yakı yapıştırmı bizde yapıştırmıştık aylintle kız hem soğan kürü uygulamış hem yakı yapıştırmış hamile haber vereyim dedimm bilginize

serpil allah canını almasın emi yazının başını okudum kızlar bende hamileyim ondan sonra gözlerim sulandı devamını okumaya çalışıyorum gözyaşlarım akıyor okuyamıyorum seni hamile zannettim. amaaaaaaaaaan sonra bir baktım başka şeyler yazıyor.

kaçırdın gitmiş neyse bundan sonra evin küçük kıız olark kahve işi senin

hadi bu kadar stres yaşadıktan sonra bende orta şekerli bol köpüklü bir kahve içerim.

busecannnnn misafirlerine kahve ikram edermsinn ?

serpil buse bana kahve yapmıyor ama lmaz:

kızlar midem yanıyor hatta o yangın boğazımdan çıkıp ağzımdan geliyor sanki amn allahım ne beter bir şey bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…