Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar midem yanıyor hatta o yangın boğazımdan çıkıp ağzımdan geliyor sanki amn allahım ne beter bir şey bu ya.

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: böyle olma olasılığın yüksek

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy fatoözell oyy çatladımm kız daha yeni adet biiti nasıl hamile olurum

kız bende kafamı kaldı sabahtan beri. sabah sabah gelip şoka girdim ardından işyerinin yoğunluğu, ingilteredeki amcamın kızı sürekli nete giremiyor bugün oda girdi nete bir ona laf yetiştir biz size yetiştir topiğe yetiş işe yetiş aptal oldum aman ben bugün. senin yazıyıda görünce işime geleni aldım (kızlar ben hamileyim) geri kalanı zaten gözyaşlarımdan okuyamadım ki

kızlar burası ceheenmm gibi vallhii yanıyoruz gece denize gidesim var gece bir hairak oluyor deniz yandık resmen ağustos sıcağı gibi sıcak var

hep beraber konyaltına gidelim buz gibi içecekleriizii içelim ben rakımı getiririm yanımda :))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bugfün çok sıcak ve çok yoğun birgünn

amaaaaaaaaan maşallah istanbul şakır şakır yağmurlu

kızlar burası ceheenmm gibi vallhii yanıyoruz gece denize gidesim var gece bir hairak oluyor deniz yandık resmen ağustos sıcağı gibi sıcak var

aaaaaaaaaaa orayamı gelsek ne yapsak mayolarımızı alıpta buseeeeeeeeee nihaaaaaaaaal hadi gidelim kızlar

hep beraber konyaltına gidelim buz gibi içecekleriizii içelim ben rakımı getiririm yanımda :))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben içki içmemki lmaz:

kızlaarrrrrrrrrrrrrrr uzun bir aradan sonra yeni mekanda herkese koccaman bir merhaba ve öpücüklerrrr...........................

MISRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA rabbim senide güldürdü şükürler olsun... Nasıl sevindim anlatamam Serpil haber verdi mesaj atmış bana özelden... Rabbim sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin... tez zamanda bekleyen tüm gönül dostlarına içlerinde bana da nasip etsin..... ınanamıyorum harika bir haber bu... güzel anne öpüyorum seni yanaklarından.....

aramıza hoşgeldin olumunekankayizsmile

a.s.laelaelaelaelae:lepi:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

canım hoşgeldinn güzell kız nasılsınn çok özeldikk seniii ben sana çok uuzun zaman önce mesaj atmıştım balımmm nasılsın görüşmeyeliii

esmeradamm darısı sanaan tualinaya fatoözele buradki tüm güzellerer ve kk nın iyi niyteli güzellerine nasip etsin dostaa düşmanada etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar çok şişim patlayacağım...öğlen yemeğimi yedim bi güzel baktım hala açım arkadaşla bişeyler söyledik dışarıdan onuda götürdüm bi güzel ve şimdi sığınamıyorum....:))

bende hala bebekle ilgili gelişme yok ayrı kaldığımız zamanlarda kararlar aldım... bebk fikrini aklımdan atmaya çalışıyorum her ne kadar gün aşırı sağdan soldan yakın arkadaşlarımdan hamile haberleri alsamda (çok yakın arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ki ilk çocuğu tedavi ile olmuştu yumurtası gelişmiyor çatlamıyordu), çrvreden hala hergün sen neden yapmıyorsun sorularına maruz kalsamda... yani unutmaya çalışıyorum güya kendi çapımda...Bunun dışında bebek çalışmaları esnasında yediğime dikkat etmediğim için aldığım gereksiz kiloları vermeye çalışıyorum.. spora başladım kısmen de diyet yapıyorum.... sizler iyisinizdir inşallah.... anlatın bakalım neler yaptınız görüşmeyeli... ayyyy ne çok özlemişim sizleri...

ay kız hamılemisin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm:1hug:

bilmiyorum canlarım...inşallah dediğiniz gibidir...hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır oluyor malum kötü bir öyküm var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…