kızlar midem yanıyor hatta o yangın boğazımdan çıkıp ağzımdan geliyor sanki amn allahım ne beter bir şey bu ya.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: böyle olma olasılığın yüksek
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy fatoözell oyy çatladımm kız daha yeni adet biiti nasıl hamile olurum
bugfün çok sıcak ve çok yoğun birgünn
kızlar burası ceheenmm gibi vallhii yanıyoruz gece denize gidesim var gece bir hairak oluyor deniz yandık resmen ağustos sıcağı gibi sıcak var
hep beraber konyaltına gidelim buz gibi içecekleriizii içelim ben rakımı getiririm yanımda :))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aramıza hoşgeldin olumunekankayizsmilekızlaarrrrrrrrrrrrrrr uzun bir aradan sonra yeni mekanda herkese koccaman bir merhaba ve öpücüklerrrr...........................
MISRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA rabbim senide güldürdü şükürler olsun... Nasıl sevindim anlatamam Serpil haber verdi mesaj atmış bana özelden... Rabbim sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin... tez zamanda bekleyen tüm gönül dostlarına içlerinde bana da nasip etsin..... ınanamıyorum harika bir haber bu... güzel anne öpüyorum seni yanaklarından.....
kızlaarrrrrrrrrrrrrrr uzun bir aradan sonra yeni mekanda herkese koccaman bir merhaba ve öpücüklerrrr...........................
MISRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA rabbim senide güldürdü şükürler olsun... Nasıl sevindim anlatamam Serpil haber verdi mesaj atmış bana özelden... Rabbim sağlıklıkla kucağına almayı nasip etsin... tez zamanda bekleyen tüm gönül dostlarına içlerinde bana da nasip etsin..... İnanamıyorum harika bir haber bu... güzel anne öpüyorum seni yanaklarından.....
hep beraber konyaltına gidelim buz gibi içecekleriizii içelim ben rakımı getiririm yanımda :))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ay kız hamılemisin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkiskızlar çok şişim patlayacağım...öğlen yemeğimi yedim bi güzel baktım hala açım arkadaşla bişeyler söyledik dışarıdan onuda götürdüm bi güzel ve şimdi sığınamıyorum....:))
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm:1hug:bende hala bebekle ilgili gelişme yok ayrı kaldığımız zamanlarda kararlar aldım... bebk fikrini aklımdan atmaya çalışıyorum her ne kadar gün aşırı sağdan soldan yakın arkadaşlarımdan hamile haberleri alsamda (çok yakın arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ki ilk çocuğu tedavi ile olmuştu yumurtası gelişmiyor çatlamıyordu), çrvreden hala hergün sen neden yapmıyorsun sorularına maruz kalsamda... yani unutmaya çalışıyorum güya kendi çapımda...Bunun dışında bebek çalışmaları esnasında yediğime dikkat etmediğim için aldığım gereksiz kiloları vermeye çalışıyorum.. spora başladım kısmen de diyet yapıyorum.... sizler iyisinizdir inşallah.... anlatın bakalım neler yaptınız görüşmeyeli... ayyyy ne çok özlemişim sizleri...
kızlar çok şişim patlayacağım...öğlen yemeğimi yedim bi güzel baktım hala açım arkadaşla bişeyler söyledik dışarıdan onuda götürdüm bi güzel ve şimdi sığınamıyorum....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?