bende hala bebekle ilgili gelişme yok ayrı kaldığımız zamanlarda kararlar aldım... bebk fikrini aklımdan atmaya çalışıyorum her ne kadar gün aşırı sağdan soldan yakın arkadaşlarımdan hamile haberleri alsamda (çok yakın arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ki ilk çocuğu tedavi ile olmuştu yumurtası gelişmiyor çatlamıyordu), çrvreden hala hergün sen neden yapmıyorsun sorularına maruz kalsamda... yani unutmaya çalışıyorum güya kendi çapımda...Bunun dışında bebek çalışmaları esnasında yediğime dikkat etmediğim için aldığım gereksiz kiloları vermeye çalışıyorum.. spora başladım kısmen de diyet yapıyorum.... sizler iyisinizdir inşallah.... anlatın bakalım neler yaptınız görüşmeyeli... ayyyy ne çok özlemişim sizleri...
canım hoşgeldinn güzell kız nasılsınn çok özeldikk seniii ben sana çok uuzun zaman önce mesaj atmıştım balımmm nasılsın görüşmeyeliii
bilmiyorum canlarım...inşallah dediğiniz gibidir...hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır oluyor malum kötü bir öyküm var(
bilmiyorum canlarım...inşallah dediğiniz gibidir...hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır oluyor malum kötü bir öyküm var(
altın kalplim benim rabbim dualarını kabul etsin güzel kalbine göre versinb tez zamanda senide yavruna kvultursun dediğin gibi Allah herkese tüm bekleyenlere versin dosta da düşmada versin... Allah kşmseyi evlat yoksunluğu ve evlat acısıyla sınamasın düşmanıma dahi göstermesin....
altın kalplim benim rabbim dualarını kabul etsin güzel kalbine göre versinb tez zamanda senide yavruna kvultursun dediğin gibi Allah herkese tüm bekleyenlere versin dosta da düşmada versin... Allah kşmseyi evlat yoksunluğu ve evlat acısıyla sınamasın düşmanıma dahi göstermesin....
aramıza hoşgeldin olumunekankayizsmile
korkuyla yaşamkatansa cesur ölmeyi tercih ederim sakın korkma
rakıya gelince abiii ya kafayı bulsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benimkii.)))) belki spermleri kafalarrar rahat rahatkaydirigubbakcemile3
inşşş bebiştirrrr :ecrin_bebek: değilsede isyan etmeden dualarımza devam olumunekankayizsmile
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız acaba şarap alsakta bu hafta sonu içsek içsekk şarhoş kafamı yapsak çalışmayııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben incir kürü yaptığımda eşim bana sen bişimi içtin diyorduu bende yokk diyordum sarhoş gibiisn diyorduu meğerse incir beni sarhoş ediyormuş:))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evt canım üzülüuporuz ama elden bişey gelmiyo dua en güzel şeyyy aminnn canımmmmmmasla isyan etmem ve etmedimde buseciğim rabbim veriyorsada vermiyorsada verip geri alıyorsada bir bildiği vardır...rabbim isyandan korusun hepimizi...
amin diyen herkesin rabbim dualarını kabul etsin...
kız cidden mi :roflol::roflol:ayy ayık kafa olmadı sarhoş mu denesemmmm :roflol::roflol::roflol:
ben 5 gün incir kürü uyguladım ondadda sarhoş olmuşum güya eşimden gzili yaptım hastanelik oldum 5c gün :)) incirkürü bana yaramadıı :))) olumunekankayizsmile
ben 5 gün incir kürü uyguladım ondadda sarhoş olmuşum güya eşimden gzili yaptım hastanelik oldum 5c gün :)) incirkürü bana yaramadıı :))) olumunekankayizsmile
ya kıslar bişey sorucam size daha doğerusu iki şey....
şimdi 1.si bende yumurtlamasorunu yok hayıt içsem ne konuda faydası olur içiyimmi sizce
2. si şu soğan küründen bişey anlamadım 24 günde bir regl oluyorum yumurtlama 10. gün civarı ben bunu nasıl uygulayayım...
Bu arada her ay tuhaf bişey oluyor... ben regl olucağım zaman lasıklarımda belimde hafif ağrı olur 5-8 saat sonra şangır diye şiddetli ağrıyla birlikte reglim gelirdi... bu ay iki gün kahverengi lekelenmem ve hafif ağrım oldu tabi biz acaba yerleşme kanamasımı diye umutlandık ama iki günün sonun da fo oldu hayaller regl oldum... böle umutlanmak çok dağıtıyor beni...
HAYAT AKIP GİDERKEN AVUÇLARIMDAN EĞİLİP YERDEN TOPLAYAMIYORUM PARÇALARIMI..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya kıslar bişey sorucam size daha doğerusu iki şey....
şimdi 1.si bende yumurtlamasorunu yok hayıt içsem ne konuda faydası olur içiyimmi sizce
2. si şu soğan küründen bişey anlamadım 24 günde bir regl oluyorum yumurtlama 10. gün civarı ben bunu nasıl uygulayayım...
Bu arada her ay tuhaf bişey oluyor... ben regl olucağım zaman lasıklarımda belimde hafif ağrı olur 5-8 saat sonra şangır diye şiddetli ağrıyla birlikte reglim gelirdi... bu ay iki gün kahverengi lekelenmem ve hafif ağrım oldu tabi biz acaba yerleşme kanamasımı diye umutlandık ama iki günün sonun da fo oldu hayaller regl oldum... böle umutlanmak çok dağıtıyor beni...
HAYAT AKIP GİDERKEN AVUÇLARIMDAN EĞİLİP YERDEN TOPLAYAMIYORUM PARÇALARIMI..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?