Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım biz hayıta devam mısra hayıtla hamile kaldı dün haberini aldık müsait olduğund a geçmiş sayfalara göz at hem topic hakında bilgin olur hem geyiklerden canım bizddede birşey yok ablacım kocacaım 2 ay zar zor görüştük hep görevdeydii bu yazı aşk yazı ilan ettik çok bebek olayına takılmayacağız ama elimizden gelenide yapacağız yanii bende herşey iyi artık bugün başlayacağım çalışmalara dükkan kapalıydıı canım hayıt bana çok iyi geldi klo aldım azıcık stresim azldıı ve rahatım bebeğim ne olsun dünya meşkalesi işte rabbim nasip etsin inşallahh en kısa zamnmnada esmeraldammm

canım hoşgeldinn güzell kız nasılsınn çok özeldikk seniii ben sana çok uuzun zaman önce mesaj atmıştım balımmm nasılsın görüşmeyeliii

altın kalplim benim rabbim dualarını kabul etsin güzel kalbine göre versinb tez zamanda senide yavruna kvultursun dediğin gibi Allah herkese tüm bekleyenlere versin dosta da düşmada versin... Allah kşmseyi evlat yoksunluğu ve evlat acısıyla sınamasın düşmanıma dahi göstermesin....

bilmiyorum canlarım...inşallah dediğiniz gibidir...hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır oluyor malum kötü bir öyküm var (

korkuyla yaşamkatansa cesur ölmeyi tercih ederim sakın korkma

rakıya gelince abiii ya kafayı bulsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benimkii.)))) belki spermleri kafalarrar rahat rahatkaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnn güzel kız aminnnnnnnnnnnn buradki kızların çoguu senin yaşına yakın hepsi şeker hepsi tatalıı burda güzel vakit geçireceksin haaaaaaaaaaaaa genelde çoşup bir halay çekiyoruz onu söyelyeyeimmm bu arada fazla klolarını halayla verirsin :))

korkuyla yaşamkatansa cesur ölmeyi tercih ederim sakın korkma

rakıya gelince abiii ya kafayı bulsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benimkii.)))) belki spermleri kafalarrar rahat rahatkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: bencedeee sarhoşken yapsınlar alkolık bebiş çıkıyomuş :roflol::roflol:

kız acaba şarap alsakta bu hafta sonu içsek içsekk şarhoş kafamı yapsak çalışmayııı :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar harbiden süpersinizi ya esmeralada gerçekten seni gördüğüme çok sevindim kırmayıp geldiğin için tşk canım giitiğin andan beri aklım hep sendeydii mesaj atama özürlüyüm zor bela becerdimmm işte

kız acaba şarap alsakta bu hafta sonu içsek içsekk şarhoş kafamı yapsak çalışmayııı :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben incir kürü yaptığımda eşim bana sen bişimi içtin diyorduu bende yokk diyordum sarhoş gibiisn diyorduu meğerse incir beni sarhoş ediyormuş:))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız cidden mi :roflol::roflol:ayy ayık kafa olmadı sarhoş mu denesemmmm :roflol::roflol::roflol:

asla isyan etmem ve etmedimde buseciğim rabbim veriyorsada vermiyorsada verip geri alıyorsada bir bildiği vardır...rabbim isyandan korusun hepimizi...
evt canım üzülüuporuz ama elden bişey gelmiyo dua en güzel şeyyy aminnn canımmmmmm

amin diyen herkesin rabbim dualarını kabul etsin...

amiiin hepimizinkini inşş canımcımmmmmmmmmmmmmm:1hug:

ya kıslar bişey sorucam size daha doğerusu iki şey....

şimdi 1.si bende yumurtlamasorunu yok hayıt içsem ne konuda faydası olur içiyimmi sizce

2. si şu soğan küründen bişey anlamadım 24 günde bir regl oluyorum yumurtlama 10. gün civarı ben bunu nasıl uygulayayım...

Bu arada her ay tuhaf bişey oluyor... ben regl olucağım zaman lasıklarımda belimde hafif ağrı olur 5-8 saat sonra şangır diye şiddetli ağrıyla birlikte reglim gelirdi... bu ay iki gün kahverengi lekelenmem ve hafif ağrım oldu tabi biz acaba yerleşme kanamasımı diye umutlandık ama iki günün sonun da fo oldu hayaller regl oldum... böle umutlanmak çok dağıtıyor beni...

HAYAT AKIP GİDERKEN AVUÇLARIMDAN EĞİLİP YERDEN TOPLAYAMIYORUM PARÇALARIMI..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben 5 gün incir kürü uyguladım ondadda sarhoş olmuşum güya eşimden gzili yaptım hastanelik oldum 5c gün :)) incirkürü bana yaramadıı :))) olumunekankayizsmile

Uyguladığım kürler yüzünden totom haymana platosu gibi oldu artık öle şekerli kürler yapamam... İncir hem beni şişirdi hemde artan haşlanmış incirlerden yaptığım kekler yüzünden tüm komşularımı şişirdi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben 5 gün incir kürü uyguladım ondadda sarhoş olmuşum güya eşimden gzili yaptım hastanelik oldum 5c gün :)) incirkürü bana yaramadıı :))) olumunekankayizsmile

ayy kıyamam sanaaaa
bende yapmadım serpilcim

emeraldaa aynısı bende oldu kızlar bilir iştee hatta hamıle sandık beni yerleşme mi dedik kaydirigubbakcemile3 demekki bu ay herkesde aynısı olmuşş havadanmı bilmiyorumkismile

canım hayıt hormonlara pek iyi geliyor sakinleştiriyor çukur yerleri doldurup tepe yerleri düzeltiyor cabnım

ksaıklarındaki ağrı yumurtalarının çalıştığını gösteriyor bebeğim

gebeliği aklına çok takma malum benim başıma gelenleri az buçuk biliyorsun bu yaz aşk yazı ilan ett gebelik için olunann sexx gebeliği %200 erteliyormuş vucudumuuzn ilginç bir oyunu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…