Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay ne bileyim kızzzzzzzzzzz mahfoldum valla ağlamaktan.... aylint cim nasıl o da mesaj atmış şimdi gördüm...

walla geçen sefer bende çok dağılmıştım (ilk aşılamam olumsuz olunca) ama şimdi rahatım bekliyorum. soğan kürüne adetin başlayınca başlıyorsun. 10 gün sonra bırakıyorsun çünkü şatey yumurtlama zamanında hamile filan kalırsan bebeişin tutunamaması olabiliyormuş. o zamanlarda kullanmamak lazım soğan kürünü. ama hayıt konusunda uzman olan serpil o kullanıyor

kız cidden mi :roflol::roflol:ayy ayık kafa olmadı sarhoş mu denesemmmm :roflol::roflol::roflol:

sarhoş hatunlar sizi :içelim:

aaaaaaaa inanmıyorum incir mi ohaoldumsmile

kız acaba şarap alsakta bu hafta sonu içsek içsekk şarhoş kafamı yapsak çalışmayııı :roflol::roflol::roflol::roflol:

han sarhoş :içelim: hancı sarhoş :içelim: yolda yabancı sarhoş :içelim: bizim kızlar hepten sarhoş :içelim:

asla isyan etmem ve etmedimde buseciğim rabbim veriyorsada vermiyorsada verip geri alıyorsada bir bildiği vardır...rabbim isyandan korusun hepimizi...

allah yaşadıklarımızdan dolayı hiç birimizi isyana sürüklemesin. eyüp peygamberin sabrından azıcık bize nasip etsin o yeter bize.

canımmmmm hoşbulduk.... özledim sizleri.... mucksssssssssss... sende ne var nr yok tatlım...

walla iyilik ne olsun 14 haziranda aşılama yaptırdım ikinci kez şimdi sonuç bekliyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bilmiyorum canlarım...inşallah dediğiniz gibidir...hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır oluyor malum kötü bir öyküm var (

lmaz: o kötü hikayeyi at ama kafandan artık. bundan sonra güzel günler gelecek öyle düşün ki öyle olsun :dance::dance::dance:

bizde seni özledik olumunekankayizsmile

tualinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benceeeeeeeeeeeeeeeeee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

esmeradamm darısı sanaan tualinaya fatoözele buradki tüm güzellerer ve kk nın iyi niyteli güzellerine nasip etsin dostaa düşmanada etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemize inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

serpilim ve diğer canım arkadaşlarım ben izniznizle biraz çıkıyorum spora gidicem.. gelince muhakkak giricem Allah nasip ederse... Şimdilik öptüm hepinizi....... muckssssssssss

esmeralda aylint hayıtla adetleri düzne girdi minik bir kist olmuş klomenden galiba oda stresli bu aralara atlatacak inşallahhh biraz bebek fikrinden uzak olmalı yıprandı

ben oturup o incirleri yedim atmaya kıyamadımda 1 hafta boyunca

kızlarrrr ben inciri yaptım 21 gun yedi gun ara tekrar yirmibir gun yani bana dokunmadı ama fayda gördum mu bilmiyorumkismile

fatoşşşş nasılsın heyecan var mı az kaldı sana :ecrin_bebek:

varya ruh gibiyim. sevinmeye korkuyorum üzülmeye korkuyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum. az önce doktorumu aradım dediki bekleyelim pazartesi gününe kadar. sanki beklemiycektim ben zate bekleyecektim hani belki akşam gel bakalım der diye düşünmüştüm. ama hava civa. yani nihalim ne hissedeceğimi bilememekteyim.

kızlarrrr ben inciri yaptım 21 gun yedi gun ara tekrar yirmibir gun yani bana dokunmadı ama fayda gördum mu bilmiyorumkismile

ne zaman yaptın incir kürünü canım

canım 2 kez 21 ya geçen ay bitti sempatiksalakcinni

canım 2 kez 21 ya geçen ay bitti sempatiksalakcinni

dur hemen umudunu kaybetme kız şu ada belkide hamilesin biliyormuyuz. ayrıca onu ne kadar kullanmk gerekiyormuş fayda görmek için saraçoğlu sitesine girip bakalım

neden zaman yaklaştı diyemii bebeğimolumunekankayizsmile

bilmiyorum ondanda olabilir. bu sefer daha sabırlıyım daha güçlüyüm diyorum ama acaba iç dünyam öylemi ondan bugün pek emin değilim. birde bu sabah olanlar bugün beni çok yordu.

fatoözelim dr ne yapacakki hayatım bekleme sürecindesin zorunlu bekleyecksin

evet bekliycez. yaaaaa ne bileyim belki bakardı ultrasyonla filan yada kan testi filan yapmak isterdi.

kızlarr bana söleyin bakalım diyorum ki bu akşam test alsam yarın sabah uyanınca idrarda baksam çünkü yarın gece yola çıkacam biliyosunuz ayyy ne yapsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…