ayy kıyamam sanaaaa
bende yapmadım serpilcim
emeraldaa aynısı bende oldu kızlar bilir iştee hatta hamıle sandık beni yerleşme mi dedik kaydirigubbakcemile3 demekki bu ay herkesde aynısı olmuşş havadanmı bilmiyorumkismile
ay ne bileyim kızzzzzzzzzzz mahfoldum valla ağlamaktan.... aylint cim nasıl o da mesaj atmış şimdi gördüm...
ya kıslar bişey sorucam size daha doğerusu iki şey....
şimdi 1.si bende yumurtlamasorunu yok hayıt içsem ne konuda faydası olur içiyimmi sizce
2. si şu soğan küründen bişey anlamadım 24 günde bir regl oluyorum yumurtlama 10. gün civarı ben bunu nasıl uygulayayım...
Bu arada her ay tuhaf bişey oluyor... ben regl olucağım zaman lasıklarımda belimde hafif ağrı olur 5-8 saat sonra şangır diye şiddetli ağrıyla birlikte reglim gelirdi... bu ay iki gün kahverengi lekelenmem ve hafif ağrım oldu tabi biz acaba yerleşme kanamasımı diye umutlandık ama iki günün sonun da fo oldu hayaller regl oldum... böle umutlanmak çok dağıtıyor beni...
HAYAT AKIP GİDERKEN AVUÇLARIMDAN EĞİLİP YERDEN TOPLAYAMIYORUM PARÇALARIMI..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kız cidden mi :roflol::roflol:ayy ayık kafa olmadı sarhoş mu denesemmmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ben incir kürü yaptığımda eşim bana sen bişimi içtin diyorduu bende yokk diyordum sarhoş gibiisn diyorduu meğerse incir beni sarhoş ediyormuş:))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız acaba şarap alsakta bu hafta sonu içsek içsekk şarhoş kafamı yapsak çalışmayııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
asla isyan etmem ve etmedimde buseciğim rabbim veriyorsada vermiyorsada verip geri alıyorsada bir bildiği vardır...rabbim isyandan korusun hepimizi...
canımmmmm hoşbulduk.... özledim sizleri.... mucksssssssssss... sende ne var nr yok tatlım...
altın kalplim benim rabbim dualarını kabul etsin güzel kalbine göre versinb tez zamanda senide yavruna kvultursun dediğin gibi Allah herkese tüm bekleyenlere versin dosta da düşmada versin... Allah kşmseyi evlat yoksunluğu ve evlat acısıyla sınamasın düşmanıma dahi göstermesin....
bilmiyorum canlarım...inşallah dediğiniz gibidir...hem korkuyorum hem içim kıpır kıpır oluyor malum kötü bir öyküm var(
bende hala bebekle ilgili gelişme yok ayrı kaldığımız zamanlarda kararlar aldım... bebk fikrini aklımdan atmaya çalışıyorum her ne kadar gün aşırı sağdan soldan yakın arkadaşlarımdan hamile haberleri alsamda (çok yakın arkadaşım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı ki ilk çocuğu tedavi ile olmuştu yumurtası gelişmiyor çatlamıyordu), çrvreden hala hergün sen neden yapmıyorsun sorularına maruz kalsamda... yani unutmaya çalışıyorum güya kendi çapımda...Bunun dışında bebek çalışmaları esnasında yediğime dikkat etmediğim için aldığım gereksiz kiloları vermeye çalışıyorum.. spora başladım kısmen de diyet yapıyorum.... sizler iyisinizdir inşallah.... anlatın bakalım neler yaptınız görüşmeyeli... ayyyy ne çok özlemişim sizleri...
kızlar çok şişim patlayacağım...öğlen yemeğimi yedim bi güzel baktım hala açım arkadaşla bişeyler söyledik dışarıdan onuda götürdüm bi güzel ve şimdi sığınamıyorum....:))
esmeradamm darısı sanaan tualinaya fatoözele buradki tüm güzellerer ve kk nın iyi niyteli güzellerine nasip etsin dostaa düşmanada etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
serpilim ve diğer canım arkadaşlarım ben izniznizle biraz çıkıyorum spora gidicem.. gelince muhakkak giricem Allah nasip ederse... Şimdilik öptüm hepinizi....... muckssssssssss
ben oturup o incirleri yedim atmaya kıyamadımda 1 hafta boyuncaUyguladığım kürler yüzünden totom haymana platosu gibi oldu artık öle şekerli kürler yapamam... İncir hem beni şişirdi hemde artan haşlanmış incirlerden yaptığım kekler yüzünden tüm komşularımı şişirdi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr ben inciri yaptım 21 gun yedi gun ara tekrar yirmibir gun yani bana dokunmadı ama fayda gördum mu bilmiyorumkismile
fatoşşşş nasılsın heyecan var mı az kaldı sana :ecrin_bebek:
kızlarrrr ben inciri yaptım 21 gun yedi gun ara tekrar yirmibir gun yani bana dokunmadı ama fayda gördum mu bilmiyorumkismile
kızlar yaaaaaaaaaa içime bir hüzün çöktü.
varya ruh gibiyim. sevinmeye korkuyorum üzülmeye korkuyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum. az önce doktorumu aradım dediki bekleyelim pazartesi gününe kadar. sanki beklemiycektim ben zate bekleyecektim hani belki akşam gel bakalım der diye düşünmüştüm. ama hava civa. yani nihalim ne hissedeceğimi bilememekteyim.
canım anlıyorum az kaldı bırazdaha sabret canımmmmmmm
ne zaman yaptın incir kürünü canım
canım 2 kez 21 ya geçen ay bitti sempatiksalakcinni
neden zaman yaklaştı diyemii bebeğimolumunekankayizsmile
fatoözelim dr ne yapacakki hayatım bekleme sürecindesin zorunlu bekleyecksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?