kızlarr bana söleyin bakalım diyorum ki bu akşam test alsam yarın sabah uyanınca idrarda baksam çünkü yarın gece yola çıkacam biliyosunuz ayyy ne yapsamm
idrarda çıkmayabilir. akşam bir hastanede yaptırsan ama sonuçları nasıl alıcan. gerçi yarın telefonlada öğrenebilirsin.canım aslında kan testi yaptırmak gerek ama yarın son diye çok iş var izin alamam ama iş çıkışı açık bir yer bulursam denerim şansımı gerçi idraar testinde çıkmayabilir erken daha dimi ?
akşam hastanede yaptır sen leventte oturmuyormuydun yada mecidiyeköyde oralarda testleri kendi bünyesinde yapan bir hastane bulabilirsin.kızlarr bana söleyin bakalım diyorum ki bu akşam test alsam yarın sabah uyanınca idrarda baksam çünkü yarın gece yola çıkacam biliyosunuz ayyy ne yapsamm
haklısın fatoşş bakalım olmadı fethiyede dr mı yok orda giderim napayım bilmiyorumkismileidrarda çıkmayabilir. akşam bir hastanede yaptırsan ama sonuçları nasıl alıcan. gerçi yarın telefonlada öğrenebilirsin.
ayyyyyyyyyyyy ben yine neleri kaçırmışım wallahada yaşlanıyorum artık. sen yarından sonra yoksun değilmi kaç gün olmayacaksın. gittiğin yerden nete girme imkanın olur ama oteller artık veriyor bu hizmetikızlarr bana söleyin bakalım diyorum ki bu akşam test alsam yarın sabah uyanınca idrarda baksam çünkü yarın gece yola çıkacam biliyosunuz ayyy ne yapsamm
ben sana git fethiyedemi yaptır dedimhaklısın fatoşş bakalım olmadı fethiyede dr mı yok orda giderim napayım bilmiyorumkismile
kızlar yaaaaaaaaaa içime bir hüzün çöktü.
dur kız adamada panik yaptırmaeşime sordum şimdiii del ya bekle canım olmassa ilk uçakla istanbula getirirm istanbula drye dedi
10 gün yokum fatoşumm ama note book alıcam yanıma otelde wireles varmış arada girerim tabi sizleri çok merak ederim patlarım vallaayyyyyyyyyyyy ben yine neleri kaçırmışım wallahada yaşlanıyorum artık. sen yarından sonra yoksun değilmi kaç gün olmayacaksın. gittiğin yerden nete girme imkanın olur ama oteller artık veriyor bu hizmeti
eşime sordum şimdiii del ya bekle canım olmassa ilk uçakla istanbula getirirm istanbula drye dedi
aaaaaaaaaaaaa busem gelmiş. buse sen söyle nihal bu akşammı yaptırsın kn testini yoksa dgidip taaaaaa fethiyelerdemi yaptırsınneden canım sıkılma
aman iyi bari yüreğime su serpildi şimdi bizde seni çok özlerdik zaten olumunekankayizsmile10 gün yokum fatoşumm ama note book alıcam yanıma otelde wireles varmış arada girerim tabi sizleri çok merak ederim patlarım valla
yarın gece .03:00 gibi çıkacaz yola kısmetse kaydirigubbakcemile2ben sana git fethiyedemi yaptır dedimklava: bugün akşam git yaptır dedim.
yarında seni inşallah halaylara uğurlayalım. yarın mı yola çıkacaksın yoksa öbür günmü
aaaaaaaaaaaaa busem gelmiş. buse sen söyle nihal bu akşammı yaptırsın kn testini yoksa dgidip taaaaaa fethiyelerdemi yaptırsın
aaa valla senin bide pazartesi belli olcak dağ taş bulurum bir yerde wireless sempatiksalakcinniaman iyi bari yüreğime su serpildi şimdi bizde seni çok özlerdik zaten olumunekankayizsmile
bugun 33.gun otomatık hesaplayıcı yarını gösteriyokaç gün geçtii merak etmiyomusun yaptırsana tatıllerde oralarda hamıleysen vs. bi öğrensek sende bizde
oooooooooooooooy kurban olurum sana canımsın benimaaa valla senin bide pazartesi belli olcak dağ taş bulurum bir yerde wireless sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?