Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarr bana söleyin bakalım diyorum ki bu akşam test alsam yarın sabah uyanınca idrarda baksam çünkü yarın gece yola çıkacam biliyosunuz ayyy ne yapsamm

evet nihalim olur süper olur hatta imkanın varsa bugünde kan testi yaptırabilrsin inşallhh güzel habernle seyahate göndeririz seniiiaklinialirimsmile

canım aslında kan testi yaptırmak gerek ama yarın son diye çok iş var izin alamam ama iş çıkışı açık bir yer bulursam denerim şansımı gerçi idraar testinde çıkmayabilir erken daha dimi ?

canım aslında kan testi yaptırmak gerek ama yarın son diye çok iş var izin alamam ama iş çıkışı açık bir yer bulursam denerim şansımı gerçi idraar testinde çıkmayabilir erken daha dimi ?
idrarda çıkmayabilir. akşam bir hastanede yaptırsan ama sonuçları nasıl alıcan. gerçi yarın telefonlada öğrenebilirsin.

kızlarr bana söleyin bakalım diyorum ki bu akşam test alsam yarın sabah uyanınca idrarda baksam çünkü yarın gece yola çıkacam biliyosunuz ayyy ne yapsamm
akşam hastanede yaptır sen leventte oturmuyormuydun yada mecidiyeköyde oralarda testleri kendi bünyesinde yapan bir hastane bulabilirsin.

ayyyyyyyyyyyy ben yine neleri kaçırmışım wallahada yaşlanıyorum artık. sen yarından sonra yoksun değilmi kaç gün olmayacaksın. gittiğin yerden nete girme imkanın olur ama oteller artık veriyor bu hizmeti

haklısın fatoşş bakalım olmadı fethiyede dr mı yok orda giderim napayım bilmiyorumkismile
ben sana git fethiyedemi yaptır dedim klava: bugün akşam git yaptır dedim.
yarında seni inşallah halaylara uğurlayalım. yarın mı yola çıkacaksın yoksa öbür günmü

10 gün yokum fatoşumm ama note book alıcam yanıma otelde wireles varmış arada girerim tabi sizleri çok merak ederim patlarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…