dah önceleri kaç günde bir regl olurdunbugun 33.gun otomatık hesaplayıcı yarını gösteriyo
hatta enginlere sığmam taşarımoooooooooooooooy kurban olurum sana canımsın benim
hımm 30 ile 32 gun arası ama son 4 aydır şaştı 35 kadar uzuyo sempatiksalakcinnidah önceleri kaç günde bir regl olurdun
bugun 33.gun otomatık hesaplayıcı yarını gösteriyo
muradımızzzzzza erelimmm ne güzel ya keşke olsa dime sempatiksalakcinnibekleyelim bakalım muradımıza erelim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ya kahve demişken gizem nerelerde onun bana fal sözü vardı unuttum sanmasıncanlarımmm kahveler bende kekler kimden misafirlerimizevereliniortak
ALLAH'ım ne olursun nihal hamile olsun yarabbim ne olursun yalvarıyorum sana ellerimi açtım kapına geldim yarabbim ne olursun açılan ellerimizi sana dönen yüzümüzü boş çevirme gidecek başkada kapımız yok zaten bu arkadaşımızında yüzünü güldür yarabbim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hımm 30 ile 32 gun arası ama son 4 aydır şaştı 35 kadar uzuyo sempatiksalakcinni
ALLAH'ım ne olursun nihal hamile olsun yarabbim ne olursun yalvarıyorum sana ellerimi açtım kapına geldim yarabbim ne olursun açılan ellerimizi sana dönen yüzümüzü boş çevirme gidecek başkada kapımız yok zaten bu arkadaşımızında yüzünü güldür yarabbim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fatoşşşşşşşşşşşşşş kızım ağlatmasana beni akannehirALLAH'ım ne olursun nihal hamile olsun yarabbim ne olursun yalvarıyorum sana ellerimi açtım kapına geldim yarabbim ne olursun açılan ellerimizi sana dönen yüzümüzü boş çevirme gidecek başkada kapımız yok zaten bu arkadaşımızında yüzünü güldür yarabbim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah'ım ne olursun nihal hamile olsun yarabbim ne olursun yalvarıyorum sana ellerimi açtım kapına geldim yarabbim ne olursun açılan ellerimizi sana dönen yüzümüzü boş çevirme gidecek başkada kapımız yok zaten bu arkadaşımızında yüzünü güldür yarabbim. :saruboceq::saruboceq::saruboceq:
fatoşşşşşşşşşşşşşş kızım ağlatmasana beni akannehir
temiz kalpli canım arkadaşımmm inan bende sizler gibi içtenlikle dua ediyorumm
fatoşcummm benim yaşlar hep uçlarda sağolsunlarr bide bu konularda oooooooo sorma gitisnaşkolsun ağlanam için değil inşallah yüzümüz gülsün diye al açıyoruz bak bütün arkadaşlarda benim gibi düşünüyor. sen topiğimizinde bizimde gülümüzsün canım benim.a.s.
serpil akam saati git canım bu sıcakta çekilmezz ben dun akşam gittimkızlarr cehenenem gibi burasıı ağdaya gidecektimmartık yarın giderim nihalim yarın yok çünküü .( tualina nihal fatoözel hadi hayırlı haberler olsun inşallahh arakası araksına haber alacağız benim hormonal kankimle bize daha çokkkkkkkkkkkkk varrrrrrrrrrrrr
kızlarr cehenenem gibi burasıı ağdaya gidecektimmartık yarın giderim nihalim yarın yok çünküü .( tualina nihal fatoözel hadi hayırlı haberler olsun inşallahh arakası araksına haber alacağız benim hormonal kankimle bize daha çokkkkkkkkkkkkk varrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?