Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

geşldimmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

busecannnnnn mucuxxxxxx

fatoözelim az kaldıı

niahlim yarın büyük gün

hımm 30 ile 32 gun arası ama son 4 aydır şaştı 35 kadar uzuyo sempatiksalakcinni
ALLAH'ım ne olursun nihal hamile olsun yarabbim ne olursun yalvarıyorum sana ellerimi açtım kapına geldim yarabbim ne olursun açılan ellerimizi sana dönen yüzümüzü boş çevirme gidecek başkada kapımız yok zaten bu arkadaşımızında yüzünü güldür yarabbim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amnnnnnnnnnnnnnnnnn ikindi okunuyor amainnnn nihalimiz hamile çıksın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:

fatoşşşşşşşşşşşşşş kızım ağlatmasana beni akannehir

temiz kalpli canım arkadaşımmm inan bende sizler gibi içtenlikle dua ediyorumm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....

fatoşşşşşşşşşşşşşş kızım ağlatmasana beni akannehir

temiz kalpli canım arkadaşımmm inan bende sizler gibi içtenlikle dua ediyorumm

aşkolsun ağlanam için değil inşallah yüzümüz gülsün diye al açıyoruz bak bütün arkadaşlarda benim gibi düşünüyor. sen topiğimizinde bizimde gülümüzsün canım benim.a.s.

amin diyen bekleyen isteyen her kez için mubarek perşmebe gününün hürmetine kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarr cehenenem gibi burasıı ağdaya gidecektimm artık yarın giderim nihalim yarın yok çünküü .( tualina nihal fatoözel hadi hayırlı haberler olsun inşallahh arakası araksına haber alacağız benim hormonal kankimle bize daha çokkkkkkkkkkkkk varrrrrrrrrrrrr

serpil akam saati git canım bu sıcakta çekilmezz ben dun akşam gittim

hem sizede çok yok yakın zmanda inşallah arka arkaya mısra ayağını surrtu

15 temmuzda daha benimkii kaydirigubbakcemile3
evet üçünüzden inş haber alırız müjdeliiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…