kızlarr cehenenem gibi burasıı ağdaya gidecektimmartık yarın giderim nihalim yarın yok çünküü .( tualina nihal fatoözel hadi hayırlı haberler olsun inşallahh arakası araksına haber alacağız benim hormonal kankimle bize daha çokkkkkkkkkkkkk varrrrrrrrrrrrr
amin diyen bekleyen isteyen her kez için mubarek perşmebe gününün hürmetine kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
fatoşcummm benim yaşlar hep uçlarda sağolsunlarr bide bu konularda oooooooo sorma gitisn
amin diyen bekleyen isteyen her kez için mubarek perşmebe gününün hürmetine kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:)))))))) fatoş benim genlerimde bu ağlama işiii her zaman böyle yani belirti olsa herhalde ağlama krize girerim :2:nihalim öyle ota boka ağlamakta hamilelik belirtisi biliyorsun değilmi
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
inşallah canım inşallah....burasıda buz gibi serpilciğim , buğün yağmur aralıksız yağdı ve şimdide rüzgar çıktı...
ben çıkıyorum kızlar...hayırlı bir akşam diliyorum hepinize dualarınızda unutmayın beni...sevgiler yolluyorum hepinize :)))
kızlarrrr akşam çıkmadan bir halay çekelim nihalin şerefine yarın tatail yolcusu malumm birde kırmıızlar gelemesinn eee gelirse yaruın onada çekriz ama gelmesinnn
ben çıkıyorum kızlar...hayırlı bir akşam diliyorum hepinize dualarınızda unutmayın beni...sevgiler yolluyorum hepinize :)))
ii akşamlarr cnm
:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
olumunekankayizsmile tamma ama nereye daha halay çekecektik dermişim güle güle canım bend erken akçıcamm malum sevkiyat vardı eşimin durumu ne bilmiyorum akşam öğreneyim havadisleriiiturkbayragi
kumsalllllllllllllllllllllllllllll halaya ge halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yetiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
eşin inşallah gitmez canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hopppaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::1hug:
kızlarrrr akşam çıkmadan bir halay çekelim nihalin şerefine yarın tatail yolcusu malumm birde kırmıızlar gelemesinn eee gelirse yaruın onada çekriz ama gelmesinnn
bu akşam birbirimize dua edelim kızlar...rabbim bu müberek gece hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısı ile...
fatoşcuğum bu ay aşılamamı yaptırdın sen canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?