Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşallah canım inşallah....burasıda buz gibi serpilciğim , buğün yağmur aralıksız yağdı ve şimdide rüzgar çıktı...

amin diyen bekleyen isteyen her kez için mubarek perşmebe gününün hürmetine kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fatoşcummm benim yaşlar hep uçlarda sağolsunlarr bide bu konularda oooooooo sorma gitisn

nihalim öyle ota boka ağlamakta hamilelik belirtisi biliyorsun değilmi

amin diyen bekleyen isteyen her kez için mubarek perşmebe gününün hürmetine kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bu akşam birbirimize dua edelim kızlar...rabbim bu müberek gece hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısı ile...

kızlarrrr akşam çıkmadan bir halay çekelim nihalin şerefine yarın tatail yolcusu malumm birde kırmıızlar gelemesinn eee gelirse yaruın onada çekriz ama gelmesinnn

ben çıkıyorum kızlar...hayırlı bir akşam diliyorum hepinize dualarınızda unutmayın beni...sevgiler yolluyorum hepinize :)))

ben çıkıyorum kızlar...hayırlı bir akşam diliyorum hepinize dualarınızda unutmayın beni...sevgiler yolluyorum hepinize :)))

ii akşamlarr cnm

kızlarrrr akşam çıkmadan bir halay çekelim nihalin şerefine yarın tatail yolcusu malumm birde kırmıızlar gelemesinn eee gelirse yaruın onada çekriz ama gelmesinnn

:teytey::teytey::teytey:

olumunekankayizsmile tamma ama nereye daha halay çekecektik dermişim güle güle canım bend erken akçıcamm malum sevkiyat vardı eşimin durumu ne bilmiyorum akşam öğreneyim havadisleriiiturkbayragi

ii akşamlarr cnm

:teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yetiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

olumunekankayizsmile tamma ama nereye daha halay çekecektik dermişim güle güle canım bend erken akçıcamm malum sevkiyat vardı eşimin durumu ne bilmiyorum akşam öğreneyim havadisleriiiturkbayragi

eşin inşallah gitmez canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kumsalllllllllllllllllllllllllllll halaya ge halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hopppaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::1hug:

:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::1hug:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

unuturmuyuz aşkolsun sen yenisin diye öyle düşünme bir kere içimize giren artık dostumuzdur. elbette sendehepimizin dualarındasın tualinacım. bizde sana sevgilerimizi yolluyoruz. yarın cuma duamız var seladan sonra haberin olsun tatlım.

evet halay devamda yarın dua var değilmi serpil :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu akşam birbirimize dua edelim kızlar...rabbim bu müberek gece hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısı ile...

amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fatoşcuğum bu ay aşılamamı yaptırdın sen canım...

evet canım 14 haziranda aşılama yaptırdım netice 28 haziranda belli olacak inşallah :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…