o zaman misafirlerimiz içinde haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hopppaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:fatoözel sen ben iki misafiimz kaldıkk ohhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaaaaaa evet ya yasini bitiremedik ama yinede dua edemezmiyiz. bugüne kadar okuduklarımız için ederiz. cuma duasının sakıncası yokki.kız aysini bitiremedikki dua edelimm neyin duasını edecğiz :))
kızlar nasılsınız:bbo:
ay canım kolumu kaldırıcak halim yok benim bugün kızlar çok yorgunumhadi kurtlarını dök akaşma sensıı stresi atalımm kumsalımmm::dance::dance::mafoldumben:dance:
profildeki resim gibi olasın inaşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhholumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 nyandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yandannnnnnnnnnn
acilenn çıkmalyımmm canlarımmm öpüyorum hepinizii
iyiyim kumsalım sen nasılsın. belki nihalimiz hamile olabilir ondan şühpelenip dua ediyoruz. bugün 33. günmüş.
sanırım mısrayı biliyorsun hamile
ondan başka işe yarar havadis yok bugün:teytey:
çok yorgunum canım
hadi çok sevindim allahım inşaallah nihalciğim hamiledir ne zman test yapıcak tatişle gidicek galiba evey mısaryı biliyoruım canım
sende nevar neyok
canlarımmmmm bende toparlanayım çıkıcam herkezi kocaman kocaman öperimmmmmmm
ay içime sinmedi iki mendil sallayım öyle gideyimm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi bakalım hayırlsıı canım inşallah bebişin göbüşündedir :Saruboceq:kumsal bu gun yarın fırsat bulur bulmaz yapıcam testi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Nbr kızlar?
Bugün dışarda çok işim vardı epeyce gergin ve ağlamaklı birgün geçirdim.
Sizler naptınız?
nbr kızlar?
Bugün dışarda çok işim vardı epeyce gergin ve ağlamaklı birgün geçirdim.
Sizler naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?