bede iyiyim pazartesiy bekliyorum bakalım sonuç almak için hayırlısı ile.
tamam canım bizde seni öpüyoruz bizi habersiz bırakma
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim hayırlısı inşallah tek gidip çift dönersin
Nbr kızlar?
Bugün dışarda çok işim vardı epeyce gergin ve ağlamaklı birgün geçirdim.
Sizler naptınız?
ii akşamlar kızlarrr
Esmeraldacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;
Oyyy oyyy oyyy kimleri görüyorum aramıza katılman için aylar öncesinde ayağına kırmızı halı sermiştim gelmemiştin dünya güzelim benim.
Seni gördüğüm için çokkkkkkkkkk sevindim,kötü geçen günümde güneş gibi açtın.
İnşallah arka arkaya hepinizden güzel haberler alacağız.
Bir daha böyle ortadan kaybolma lütfen seni seviyorum
huhuuuuuuuu yaaaaaaaaa küstümm küstüm ben yarın benimde günüm ama sölemicem size:))))))))))yok zaten hemn yarın yapmam serpil teyze ne dedi biliyomusunnnn?belinde kusak çükünnen d......şak gül gül öldüm bide a....... veren beri meme veren geri buda anneler için sölen söz:))))))))))
merhaba canlarım bugun giremedim..geldiğimde kimse kalmamıştı.1 saattir geçmişi okuyorum..maşallah yine çeneniz düşmüş:)))hepinizi çok özledim..konuyu açmak istemiyorum üzücü bir olay yaşanmış ama kaptılmışş.. en güzelini yapmışsınız..mısram canım güzel hamişimiz lütfen bu aralar kendini hiç ama hiç üzme sebebini yazmamışsın ama artık sen kendinle birlikte güzel bebişini düşünmelisin..oyuzden lütfenn ağlamakkkk yokkkkk gülmek var....(birden hababam sınıfı geldi aklıma bu şarkıyı biri söylüyordu ordan)))
serpilim canım güzel yüekli arkadaşım...ya rakıyı okudum helal sana valla iyi cesaret etmişsin...ayy valla sen bu şekilde hamile kalırsan hemen arkandan bende yapacağım ve hemen rakı balık topiği açarız:)))
Nihal canım benim beklemek zor son günler ama bence gitmeden bi kanda baktır..bazen yolculuk hamileler için tehlikeli olabiliyor...ayyy Allah söyletti galiba hamilesin galiba canım....
bu arada sana fal sözüm var unutmadım...
Fatoş seninde zamanın az kalmış canım...İnşallah seninde güzel sonuçlarını alırız...bu ayın 2. ve 3..hamilelri diye listeye yazarız inşş.sizi.
serpilim tatlım bana 3 yasin daha eklermisin..seni seviyorum.....
bu arada halaya katılamamışım bende tek başıma halay çekeyim bari....:teytey::teytey::teytey::teytey:
Günaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.
slm kızlar yasini merak ettim bitti mi sayfa kaçta liste 5 ADET DAHA OKUMUŞTUM BİTMEDİYSE EKLEYİN AMA BEN YANLIŞLİIKLA 30 LU YAŞLAR.... TOPİĞİNE YAZDIM ORADAKİLERLE BURADAKİLER FARKLI MI ANLAYAMADIM ORADAN TAMAM DEDİLER AMA KAFAM KARIŞTI BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?