Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Esmeraldacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;
Oyyy oyyy oyyy kimleri görüyorum aramıza katılman için aylar öncesinde ayağına kırmızı halı sermiştim gelmemiştin dünya güzelim benim.
Seni gördüğüm için çokkkkkkkkkk sevindim,kötü geçen günümde güneş gibi açtın.
İnşallah arka arkaya hepinizden güzel haberler alacağız.
Bir daha böyle ortadan kaybolma lütfen seni seviyorum

ii akşamlar kızlarrr

iyi akşamlar canım

mısra kim canını sıktı bugünklava:

huhuuuuuuuu yaaaaaaaaa küstümm küstüm ben yarın benimde günüm ama sölemicem size:))))))))))yok zaten hemn yarın yapmam serpil teyze ne dedi biliyomusunnnn?belinde kusak çükünnen d......şak gül gül öldüm bide a....... veren beri meme veren geri buda anneler için sölen söz:))))))))))

kızlar ben tam geldim bir geçmişi okuyayım dedim iki sayfa okudum eşim geldi biraz dışarı çıkıcaz gelince hem okumaya hem yazmaya devam edicem mucks...

slm kızlar yasini merak ettim bitti mi sayfa kaçta liste 5 ADET DAHA OKUMUŞTUM BıTMEDıYSE EKLEYıN AMA BEN YANLIŞLıIKLA 30 LU YAŞLAR.... TOPıĞıNE YAZDIM ORADAKıLERLE BURADAKıLER FARKLI MI ANLAYAMADIM ORADAN TAMAM DEDıLER AMA KAFAM KARIŞTI BENı BıLGıLENDıRıRSENıZ SEVıNıRıM

merhaba canlarım bugun giremedim..geldiğimde kimse kalmamıştı.1 saattir geçmişi okuyorum..maşallah yine çeneniz düşmüş:)))hepinizi çok özledim..konuyu açmak istemiyorum üzücü bir olay yaşanmış ama kaptılmışş.. en güzelini yapmışsınız..mısram canım güzel hamişimiz lütfen bu aralar kendini hiç ama hiç üzme sebebini yazmamışsın ama artık sen kendinle birlikte güzel bebişini düşünmelisin..oyuzden lütfenn ağlamakkkk yokkkkk gülmek var....(birden hababam sınıfı geldi aklıma bu şarkıyı biri söylüyordu ordan)))
serpilim canım güzel yüekli arkadaşım...ya rakıyı okudum helal sana valla iyi cesaret etmişsin...ayy valla sen bu şekilde hamile kalırsan hemen arkandan bende yapacağım ve hemen rakı balık topiği açarız:)))
Nihal canım benim beklemek zor son günler ama bence gitmeden bi kanda baktır..bazen yolculuk hamileler için tehlikeli olabiliyor...ayyy Allah söyletti galiba hamilesin galiba canım....
bu arada sana fal sözüm var unutmadım...
Fatoş seninde zamanın az kalmış canım...ınşallah seninde güzel sonuçlarını alırız...bu ayın 2. ve 3..hamilelri diye listeye yazarız inşş.sizi.
serpilim tatlım bana 3 yasin daha eklermisin..seni seviyorum.....
bu arada halaya katılamamışım bende tek başıma halay çekeyim bari....:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim seni unuturmuyuz hiç.....sakın küsme...ilk biz duymak istiyoruz sonucunu..bu teyzede çok alemmişşş ya:)))

Günaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .8
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1

toplam........... ..322ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

kızlar dua listesi çok gerilerde kalamış arada bir güncelleyeylim bugün öğlene kadar biraz yoğun olucamm fıstıklarr

gizemeim mesai bitimi halay pek zevkli olmaya başladıı bu arada bebbeğin çok tattalı rabbimmm ona benzer bebeşini versin canım şu rakı muhabettini yazacağım topiğe dükü deneyimimi :))) bugün cuma ve ben çok yoğunum balım seni özlüyorumm tatlım

Günaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.

canım stres yok no panik ve tazecik annesin dur panikleme bebeğim biraz yoruldun ama artık dikat etmelisinn akşam seni arayacktım ama rahatsız etmeyeyim dedim canım koaly gelsin

canım orası bizim eski topiğimiz oradaki arkadşlarda bizim arkadşlarımız yasin gurbumuz aynı sadce biraz listeler karıştı biz burda liste yapıyoruz en son hep birlikte dualarımzıı yapacağız ben ekledim yasini canım henüz bitiremedik hepimiz kırmızılara bürününce hızlı gitmedi bu arada topic sahibemiz hamileeeeeeee kaçırdın olayı kaç gündür giremeyince :)) mucuxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…