Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpoşun rakı macerasıı

gizemimm özellikle sana :)))) bir kaçkere yaptım rakı uygulamsını o teyze demiştiki genzinden kokuyu hissedersen mesele yok ben rahim fmii çektirmiştim kanllar açık ama yinede deneyyeim dedim önceki deneyimlerim sok çıkar muhabetiydi bu sefer biraz ileriye gidecek boyuta yerleştirdim rakıyılı pamuğu sonra uzandımm öyle yattımm 10dk sonra gerçekten genzimden rakının kokusunu hiiseetiimm aaaaaaaaaaaaaaa dedim teyze doğru söylüyor sonra kalkıp çıkarttım yani deneyim başarıyla gerçekleşmiştir canımda hiç yanmadı alıştımı kii biziim kii yakınde keş olursa şaşırmamam şanslıydımm akşam eşim tugaya gitmişti yani oldukça müsaiitim o giitikten sonra yaptımm harikaydıı yaniii ve şunu düşündüm belki mantara belki mikrob,k olaylarada iyi gelir içerde ne varsa mikroplarını kırarar .))) kesinlikle canım yanmadıı bu ay deneyeceğiz kısmetsee tabiii kocaaa olursa şen dulları geçtim bu ara şansımızaa birde sevkiyat vardı dün çoğu insan acil görevle evelerinden alındı amannnnnnn bakalım gizemimm dua ettte kocaccaığım olsun yoksa bu uygulamalar foooss yani

kızlarrr yasini inceleyin eksik yazılımlar varsa toparlayalımm çok gerilerde kalamsınn

nihalimm güzel haberlerinle dönnn aklım sendee

busecanım canım kankii bugün ateşimii ölçtüm 36.,2 acaba nekii dur bakalım seninle aynı giidyoruz harbi ilginç bu

hpt_honeyy sana yazacağğımm cevapp şu teyzenee resmen bitiyorumm harika bir kadın

fatoözelimm günaydınn canımm bugünü saymasak 3 günün kaldıı

kumsalım nehabersin dün aşırı yoğundunn giremedin :)) rakı günlüğümü oku benden sonra siz uygulayacaksınız dermişim :)

esmeraldamm demek gezmelere giitinn canım ben gezmelere hasretim

tualinaa sendende haber bekliyoruz bu ara heyecan tavan yaptıı

zeyttinim umarım böbrek ağrıların geçmiştir hem iş hem ağrılr hemm bebeiş rabbim yardoımcın olsun

ayyyyyyyyyyyyyy kızlarr yazamıyorummm işlerr çokk hepnizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canımmmmmmmmmmmmm bugün seninde günün aayyy bu listeler çok geri kaldıı bulamıyoruz pasoosoo çenedenn Alalhımmmmmmmmmmm hadi hayırlı haberlerini verdirsin bizee senin bu teyzeye bayılıyorummm benn şu liste nerelerde arapsaçına döndüü herşey :)))))) bugün mübarek gün inşallhhhh sen tualina nihall yanii hamişşşşşşşşşşşşşş olsaaaaaaaaaaaaa hava fişkeler atsakk uzun halayylar çeksekkk aman Alalhım hayali bile güzell canımmhihoyyyt:CüvCüv:a.s.

günaydınnn hayırlı cumalar herkese

canım sanada hayırlı cumlar senin kızında ne tatalı öyleeeeeeeee eşim bana hep şunu der serpoş kızımız olursa 3 yaşına kadar senin ama 3 yaşından sonra benim kıızmı hafız yapıcam şimdi bu resimi görünce o aklıma geldi paylaştım inşallhhh bir kızımız olur yanii inşallhhh

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .8
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1

toplam........... ..322ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün yine yoğun olucam geçmişe bakarım bir ara hepinizi çok öpüyorum

yeni ateş tablom
BıSMıLLAHıRAHMANıRRAHıM
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0

serpil bi topikte kızlarla tanıştım bu topikten bahsettim yasin okuyoruz falan dedim bizde yapalım dediler bende bu topiğe ekleyelim daha çok okumuş oluruz dedim ne dersin buraya ekleyelim mi yoksa oradada ayrı mı yapılsın?

haa canım bu ara benim kırmızılar gelse iyii olur çünkü ben korunuyorum 1.5 aya oldu düşük yaptımda o bakımdan ara vermem lazımmış şuan bide fitil kullanıyorum

Günaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.
günaydın mısracım nasılsın canım lütfen artık canının sıkılmasına ve üzülmene izin verme bebeğini, düşün canım
günaydın kızlarrr
günaydın canım naıslsın
sonuında rakıyı boğazında hissettin hekaydirigubbakcemile3 canım inşalalh hayırlara vesile olur serpilim
günaydınnn hayırlı cumalar herkese
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cumalar hürmetine yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…