kızlar bu arada benim bebişime yorum yapmamışsınız...beğenmedinizmi yoksa..((
huhuuuuuuuu yaaaaaaaaa küstümm küstüm ben yarın benimde günüm ama sölemicem size:))))))))))yok zaten hemn yarın yapmam serpil teyze ne dedi biliyomusunnnn?belinde kusak çükünnen d......şak gül gül öldüm bide a....... veren beri meme veren geri buda anneler için sölen söz:))))))))))
günaydınnn hayırlı cumalar herkese
Allah bu hayırlı cumanın hatrına gönlümüzdeklileri vaersin inşallah
Allah bu hayırlı cumanın hatrına gönlümüzdeklileri vaersin inşallah
benimde bugün yarın gelir kırmızılar artık eli kulağında
inşaalahhhhh gelemz kırmıızların inşallhhh bu güzel gün hurmetine gelmez aminnnnnnn mısra hamile geçmişi okudunmu? canım
günaydın mısracım nasılsın canım lütfen artık canının sıkılmasına ve üzülmene izin verme bebeğini, düşün canımGünaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.
günaydın canım naıslsıngünaydın kızlarrr
sonuında rakıyı boğazında hissettin hekaydirigubbakcemile3 canım inşalalh hayırlara vesile olur serpilimserpoşun rakı macerasıı
gizemimm özellikle sana :)))) bir kaçkere yaptım rakı uygulamsını o teyze demiştiki genzinden kokuyu hissedersen mesele yok ben rahim fmii çektirmiştim kanllar açık ama yinede deneyyeim dedim önceki deneyimlerim sok çıkar muhabetiydi bu sefer biraz ileriye gidecek boyuta yerleştirdim rakıyılı pamuğu sonra uzandımm öyle yattımm 10dk sonra gerçekten genzimden rakının kokusunu hiiseetiimm aaaaaaaaaaaaaaa dedim teyze doğru söylüyor sonra kalkıp çıkarttım yani deneyim başarıyla gerçekleşmiştir canımda hiç yanmadı alıştımı kii biziim kii yakınde keş olursa şaşırmamam şanslıydımm akşam eşim tugaya gitmişti yani oldukça müsaiitim o giitikten sonra yaptımm harikaydıı yaniii ve şunu düşündüm belki mantara belki mikrob,k olaylarada iyi gelir içerde ne varsa mikroplarını kırarar .))) kesinlikle canım yanmadıı bu ay deneyeceğiz kısmetsee tabiii kocaaa olursa şen dulları geçtim bu ara şansımızaa birde sevkiyat vardı dünçoğu insan acil görevle evelerinden alındı amannnnnnn bakalım gizemimm dua ettte kocaccaığım olsun yoksa bu uygulamalar foooss yani
günaydın canım sanada hayırlı cumalargünaydınnn hayırlı cumalar herkese
canım sanada hayırlı cumlar senin kızında ne tatalı öyleeeeeeeee eşim bana hep şunu der serpoş kızımız olursa 3 yaşına kadar senin ama 3 yaşından sonra benim kıızmı hafız yapıcam şimdi bu resimi görünce o aklıma geldi paylaştım inşallhhh bir kızımız olur yanii inşallhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?