serpil bi topikte kızlarla tanıştım bu topikten bahsettim yasin okuyoruz falan dedim bizde yapalım dediler bende bu topiğe ekleyelim daha çok okumuş oluruz dedim ne dersin buraya ekleyelim mi yoksa oradada ayrı mı yapılsın?
efnancım inşalalh güzel haberler alırız inşallah kırmızılar gelmez canım
aaaaaaaaaaa çok güzel olur canım gerçekten güzel olur yasinimiz biitikten sonra başka dualarda okuruz
efnanaim çok iyi olur arakadşlarında katılırsa çabuk bitiriiz yasini sonra başka güzel dualarımızıa a başalrız ben okumayı çok seviyorum buradki kızlarda maşallhh güzel okuorlar ruhumuuzun temizlenmesi ve içimiizn rahatlaması için çok güzell bir payalaşım çok iyi olur canım
hiç önemli değil 1 yasin 1 yaindir sayısı önemli değil okuyandanda okyamayandanda Allah razı olsun biz herkes için okuyoruz canım
o zaman senin kırmızılar gelsinnnnnnnn bu ayy onlara halay çekeriz gelince :)))
neysa bakalım ben çıkıyam bikaç saat daha uyuyayımda eşimi yeni gönderdim gecede geç yattık 3 gibi
sonra gelirim yine
günaydın hatunlar hayırlı cumalar bol
hamiş haberli bir gün diliyorummm
nasılsınız
neysa bakalım ben çıkıyam bikaç saat daha uyuyayımda eşimi yeni gönderdim gecede geç yattık 3 gibi
sonra gelirim yine
evet bak bu olur işte ama ne komik dimi herkese kırmızılar gelmediğinde halay çekilir bende de gelince çekilicek hay aklınla yaşa :roflol:
hiç önemli değil 1 yasin 1 yaindir sayısı önemli değil okuyandanda okyamayandanda Allah razı olsun biz herkes için okuyoruz canım
efnanaim çok iyi olur arakadşlarında katılırsa çabuk bitiriiz yasini sonra başka güzel dualarımızıa a başalrız ben okumayı çok seviyorum buradki kızlarda maşallhh güzel okuorlar ruhumuuzun temizlenmesi ve içimiizn rahatlaması için çok güzell bir payalaşım çok iyi olur canım
günaydın hatunlar hayırlı cumalar bol
hamiş haberli bir gün diliyorummm
nasılsınız
senin sağlığın nasıl böbrekerin özellikleee
fatoözelim günaydınn canımmmmmmmmmmm
serpilcim iyi gidiyoruz galiba ne dersin
aminnnnn canımm
kumsalım benimde böyle
1.gün 36.4
2.gün 36,4
3gün 36,4
4gün unuttum
5gün 36,2
günaydın kızlar nasılsınız ben bugün yine yoğun olucam geçmişe bakarım bir ara hepinizi çok öpüyorum
yeni ateş tablom
BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
kızlarrr yasini inceleyin eksik yazılımlar varsa toparlayalımm çok gerilerde kalamsınn
nihalimm güzel haberlerinle dönnn aklım sendee
busecanım canım kankii bugün ateşimii ölçtüm 36.,2 acaba nekii dur bakalım seninle aynı giidyoruz harbi ilginç bu
hpt_honeyy sana yazacağğımm cevapp şu teyzenee resmen bitiyorumm harika bir kadın
fatoözelimm günaydınn canımm bugünü saymasak 3 günün kaldıı
kumsalım nehabersin dün aşırı yoğundunn giremedin :)) rakı günlüğümü oku benden sonra siz uygulayacaksınız dermişim :)
esmeraldamm demek gezmelere giitinn canım ben gezmelere hasretim
tualinaa sendende haber bekliyoruz bu ara heyecan tavan yaptıı
zeyttinim umarım böbrek ağrıların geçmiştir hem iş hem ağrılr hemm bebeiş rabbim yardoımcın olsun
ayyyyyyyyyyyyyy kızlarr yazamıyorummm işlerr çokk hepnizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
serpoşun rakı macerasıı
gizemimm özellikle sana :)))) bir kaçkere yaptım rakı uygulamsını o teyze demiştiki genzinden kokuyu hissedersen mesele yok ben rahim fmii çektirmiştim kanllar açık ama yinede deneyyeim dedim önceki deneyimlerim sok çıkar muhabetiydi bu sefer biraz ileriye gidecek boyuta yerleştirdim rakıyılı pamuğu sonra uzandımm öyle yattımm 10dk sonra gerçekten genzimden rakının kokusunu hiiseetiimm aaaaaaaaaaaaaaa dedim teyze doğru söylüyor sonra kalkıp çıkarttım yani deneyim başarıyla gerçekleşmiştir canımda hiç yanmadı alıştımı kii biziim kii yakınde keş olursa şaşırmamam şanslıydımm akşam eşim tugaya gitmişti yani oldukça müsaiitim o giitikten sonra yaptımm harikaydıı yaniii ve şunu düşündüm belki mantara belki mikrob,k olaylarada iyi gelir içerde ne varsa mikroplarını kırarar .))) kesinlikle canım yanmadıı bu ay deneyeceğiz kısmetsee tabiii kocaaa olursa şen dulları geçtim bu ara şansımızaa birde sevkiyat vardı dünçoğu insan acil görevle evelerinden alındı amannnnnnn bakalım gizemimm dua ettte kocaccaığım olsun yoksa bu uygulamalar foooss yani
Günaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.
kızlar bu arada benim bebişime yorum yapmamışsınız...beğenmedinizmi yoksa..((
merhaba canlarım bugun giremedim..geldiğimde kimse kalmamıştı.1 saattir geçmişi okuyorum..maşallah yine çeneniz düşmüş:)))hepinizi çok özledim..konuyu açmak istemiyorum üzücü bir olay yaşanmış ama kaptılmışş.. en güzelini yapmışsınız..mısram canım güzel hamişimiz lütfen bu aralar kendini hiç ama hiç üzme sebebini yazmamışsın ama artık sen kendinle birlikte güzel bebişini düşünmelisin..oyuzden lütfenn ağlamakkkk yokkkkk gülmek var....(birden hababam sınıfı geldi aklıma bu şarkıyı biri söylüyordu ordan)))
serpilim canım güzel yüekli arkadaşım...ya rakıyı okudum helal sana valla iyi cesaret etmişsin...ayy valla sen bu şekilde hamile kalırsan hemen arkandan bende yapacağım ve hemen rakı balık topiği açarız:)))
Nihal canım benim beklemek zor son günler ama bence gitmeden bi kanda baktır..bazen yolculuk hamileler için tehlikeli olabiliyor...ayyy Allah söyletti galiba hamilesin galiba canım....
bu arada sana fal sözüm var unutmadım...
Fatoş seninde zamanın az kalmış canım...İnşallah seninde güzel sonuçlarını alırız...bu ayın 2. ve 3..hamilelri diye listeye yazarız inşş.sizi.
serpilim tatlım bana 3 yasin daha eklermisin..seni seviyorum.....
bu arada halaya katılamamışım bende tek başıma halay çekeyim bari....:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar ben tam geldim bir geçmişi okuyayım dedim iki sayfa okudum eşim geldi biraz dışarı çıkıcaz gelince hem okumaya hem yazmaya devam edicem mucks...
huhuuuuuuuu yaaaaaaaaa küstümm küstüm ben yarın benimde günüm ama sölemicem size:))))))))))yok zaten hemn yarın yapmam serpil teyze ne dedi biliyomusunnnn?belinde kusak çükünnen d......şak gül gül öldüm bide a....... veren beri meme veren geri buda anneler için sölen söz:))))))))))
nihal bugün çalışıyormuki hayırlı bir haber alırsak ben sana cepten ulaşırım merak etme senfatoözell kızlar nihal test yapacaktıı aslında çıkmamma lazım heyecanla nihali bekliyorum ama nihalimizde öğlene doğru girerer topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?