Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaaaaaaaaaa çok güzel olur canım gerçekten güzel olur yasinimiz biitikten sonra başka dualarda okuruz

efnancım inşalalh güzel haberler alırız inşallah kırmızılar gelmez canım

kızlar kırmızılar gelmeli gelmezse adet düzenim bozulmuş demek aslında kazara olsun isterim dualarınızın karşılığı amam şimdi olmamam lazım fitil kullanıyorum ayrıca daha 1.5 ay önce düşük yaptım ara vermeliymişiz tekrar aynı şeyler yaşanabilirmiş

aaaaaaaaaaa çok güzel olur canım gerçekten güzel olur yasinimiz biitikten sonra başka dualarda okuruz

inşallah oradakilere zor gelmesin diye 41 yasin dedim ama

efnanaim çok iyi olur arakadşlarında katılırsa çabuk bitiriiz yasini sonra başka güzel dualarımızıa a başalrız ben okumayı çok seviyorum buradki kızlarda maşallhh güzel okuorlar ruhumuuzun temizlenmesi ve içimiizn rahatlaması için çok güzell bir payalaşım çok iyi olur canım

hiç önemli değil 1 yasin 1 yaindir sayısı önemli değil okuyandanda okyamayandanda Allah razı olsun biz herkes için okuyoruz canım

ok canım ben ordan okuyanlar oldukça yazarım sana

neysa bakalım ben çıkıyam bikaç saat daha uyuyayımda eşimi yeni gönderdim gecede geç yattık 3 gibi
sonra gelirim yine

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
herkese hayırlı sabahlar
herkese hayırlı günler
herkese hayırlı cumalar
herkese hayırlı işler

canlarıııııııııııııım :1hug:

neysa bakalım ben çıkıyam bikaç saat daha uyuyayımda eşimi yeni gönderdim gecede geç yattık 3 gibi
sonra gelirim yine

görüşürüz canım

evet bak bu olur işte ama ne komik dimi herkese kırmızılar gelmediğinde halay çekilir bende de gelince çekilicek hay aklınla yaşa :roflol:

biz gelen kırmızlarada gelmeyen kırmızılarada halaylar çekiyoruz caım. gelenlerin başımızın zerinde yeri var sağlığımızla birlikte geliyorlar oda allahın bir hikmeti gelmemeside kötü. ama bebiş için gelmeyenler varya onlar baş tacımız allahın izni ile.

hiç önemli değil 1 yasin 1 yaindir sayısı önemli değil okuyandanda okyamayandanda Allah razı olsun biz herkes için okuyoruz canım

allah herkesin okumalarını iyi niyetlerini kabul etsin

yer gök dua zerine kurulmuştur der annem. kesinlikle doğru.

ya bugün karnım ağrıyor benim hayıt içtim belki sancımı rahatlatır işte bu aya garip adet olduk ya acaba ondanmı

fatoözell kızlar nihal test yapacaktıı aslında çıkmamma lazım heyecanla nihali bekliyorum ama nihalimizde öğlene doğru girerer topiğe

günaydın hatunlar hayırlı cumalar bol
hamiş haberli bir gün diliyorummm
nasılsınız

canıııııııııııııım gnaydın nasılsın. sanada hayırlı cumalar

senin sağlığın nasıl böbrekerin özellikleee

fatoözelim günaydınn canımmmmmmmmmmm

günaydın birtanem a.s.

serpilcim iyi gidiyoruz galiba ne dersin

aminnnnn canımm

kumsalım benimde böyle

1.gün 36.4
2.gün 36,4
3gün 36,4
4gün unuttum
5gün 36,2

maşallah maşallah

bende 2 gündür ölçüyorum iki gündür her sabah 36.7

hadi hayırlısı inşallah anlamıyorumki bu ateş tablosundan :kedi:

evet canım bugünü de saymazsak 3 gün kaldı hayırlısı bakalım :Saruboceq:

sen taktın rakıya illede çocuk doğurursam alkolik doğurucam diyorsun yani kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzellikler.
Benim bugün pek keyfim yok,işyerindede tamamlanması gereken çok fazla evraklar var.Muhtemelen aranıza katılamayacağım.

günaydın güzel hamişimiz. sen kendine dikkat et, moralini yüksek tut, aramızda olmasan bile kalbin yanımızda biliyoruz.:teytey::teytey::teytey:

kızlar bu arada benim bebişime yorum yapmamışsınız...beğenmedinizmi yoksa..((

kız beğenmez olurmuyum onun dudaklarını yerim ben hihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallah canım inşallah hayırlı haberler alırız dur bakalım sıraa girdik nihal ben tualina bakalım. inşalah çüzümdende hayırlı haberler alırız.:lepi::lepi::lepi::lepi:

ha bu arada halayda yanlız kalmaz kız ver elini :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar ben tam geldim bir geçmişi okuyayım dedim iki sayfa okudum eşim geldi biraz dışarı çıkıcaz gelince hem okumaya hem yazmaya devam edicem mucks...

sık sık gel özletme kendini olumunekankayizsmile

bu senin teyzende olmasa halimiz ne olurdu merak ediyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1

toplam........... ..325ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

fatoöelimm öylemiiii hımmmmmmm eyvahhh merak ikiye katlandı desene o zaman senden haber beklerim öğlene gelirim ben canım öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…