iyi akşamlar canım
mısra kim canını sıktı bugünklava:
huhuuuuuuuu yaaaaaaaaa küstümm küstüm ben yarın benimde günüm ama sölemicem size:))))))))))yok zaten hemn yarın yapmam serpil teyze ne dedi biliyomusunnnn?belinde kusak çükünnen d......şak gül gül öldüm bide a....... veren beri meme veren geri buda anneler için sölen söz:))))))))))
merhaba canlarım bugun giremedim..geldiğimde kimse kalmamıştı.1 saattir geçmişi okuyorum..maşallah yine çeneniz düşmüş:)))hepinizi çok özledim..konuyu açmak istemiyorum üzücü bir olay yaşanmış ama kaptılmışş.. en güzelini yapmışsınız..mısram canım güzel hamişimiz lütfen bu aralar kendini hiç ama hiç üzme sebebini yazmamışsın ama artık sen kendinle birlikte güzel bebişini düşünmelisin..oyuzden lütfenn ağlamakkkk yokkkkk gülmek var....(birden hababam sınıfı geldi aklıma bu şarkıyı biri söylüyordu ordan)))
serpilim canım güzel yüekli arkadaşım...ya rakıyı okudum helal sana valla iyi cesaret etmişsin...ayy valla sen bu şekilde hamile kalırsan hemen arkandan bende yapacağım ve hemen rakı balık topiği açarız:)))
Nihal canım benim beklemek zor son günler ama bence gitmeden bi kanda baktır..bazen yolculuk hamileler için tehlikeli olabiliyor...ayyy Allah söyletti galiba hamilesin galiba canım....
bu arada sana fal sözüm var unutmadım...
Fatoş seninde zamanın az kalmış canım...İnşallah seninde güzel sonuçlarını alırız...bu ayın 2. ve 3..hamilelri diye listeye yazarız inşş.sizi.
serpilim tatlım bana 3 yasin daha eklermisin..seni seviyorum.....
bu arada halaya katılamamışım bende tek başıma halay çekeyim bari....:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar bu arada benim bebişime yorum yapmamışsınız...beğenmedinizmi yoksa..((
canım stres yok no panik ve tazecik annesin dur panikleme bebeğim biraz yoruldun ama artık dikat etmelisinn akşam seni arayacktım ama rahatsız etmeyeyim dedim canım koaly gelsin
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım herkesin göbüşüne bebeiş kondurrr ne olurrr
günaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
günaydın canlarım...hayırlı cumalar hepinize...naber nasılsınız...
fatoöelimm öylemiiii hımmmmmmm eyvahhh merak ikiye katlandı desene o zaman senden haber beklerim öğlene gelirim ben canım öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım herkesin göbüşüne bebeiş kondurrr ne olurrr
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...göbüşümüze kondurup sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin buseciğim :))
amin aynen sağ sağlım göbüşümüze ve sonra kucağımıza sağlıklıı
bi tanıdıktan haber aldım gelini hamileydik 1 hafta önce bugün alcaklarmış bebek kan gitmiyomuş :gitme:
allahım cuma mübarek gün şu sevgili arkadaşlarıma ve sonra bana hayırlı evlat hayırlı bebk sağlıklı bbek sağlıklı hamılelik nasıp et yarabbım
kızlar rüyamda bir sürü pişmiş balık gördüm ne anlama gelir acaba...
allah yardımcısı olsun tanıdığının buseciğim çok zor...
Kizartilmis balik, davete icabet etmeye isaret eder. Bazi tabirciler, kizartilmis balik, ilim ögrenmek için yapilacak yolculuktur, dediler. Büyük baliklar mal ve ganimettir.
güzelmiş anlamı canım..teşekkür ederim yorumun için...
kızlar rüyamda bir sürü pişmiş balık gördüm ne anlama gelir acaba...
amin aynen sağ sağlım göbüşümüze ve sonra kucağımıza sağlıklıı
bi tanıdıktan haber aldım gelini hamileydik 1 hafta önce bugün alcaklarmış bebek kan gitmiyomuş :gitme:
allahım cuma mübarek gün şu sevgili arkadaşlarıma ve sonra bana hayırlı evlat hayırlı bebk sağlıklı bbek sağlıklı hamılelik nasıp et yarabbım
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00
ay yükseliyo kaydirigubbakcemile3
fatoşcuğum bişey yok şimdilik...pazarı bekliyorum sabırsızlıkla o gün olmazsa sabah hastaneye gidip kanda baktıracağım ....
İNŞALLAH CANIM. AYRICA ATEŞ YÜKSELMESİDE ANLAMIYORUM AMA KÖTÜ OLMASA GEREK. ATEŞ YÜKSELDİKÇE BEBİŞ GELİYOR DEMEKTİR aklinialirimsmileewt fatoşcum inşş tualina için hayırlı bi rüya olurr
ateşim yükseliyo bakalım ne olcak bu ay 16 sından sonrasını merak ediyorum
İNŞALLAH CANIM. AYRICA ATEŞ YÜKSELMESİDE ANLAMIYORUM AMA KÖTÜ OLMASA GEREK. ATEŞ YÜKSELDİKÇE BEBİŞ GELİYOR DEMEKTİR aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?