Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyi akşamlar canım

mısra kim canını sıktı bugünklava:

Canım işle ilgili,müracaatçılardan birinin annesi

Niye küsüyorsun cnm,lütfen bugün hemen sonucunu yaz.Halaya hazırlık yapacağız.:))))

:teytey::teytey::teytey:

kızlar bu arada benim bebişime yorum yapmamışsınız...beğenmedinizmi yoksa..((

Çokkkk cücellllllllllllllllllllllll inşallah senin meleğinde bu tatlışa benzer

canım stres yok no panik ve tazecik annesin dur panikleme bebeğim biraz yoruldun ama artık dikat etmelisinn akşam seni arayacktım ama rahatsız etmeyeyim dedim canım koaly gelsin

Çok yoruldum Serpil cim bildiğin gibi değil,zaten sürekli uyku modundayım şimdiden zorlanıyorum

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım herkesin göbüşüne bebeiş kondurrr ne olurrr

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim

günaydınnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm:teytey:

sanada günaydın tatlııııııııııııııııııııııııım benim

günaydın canlarım...hayırlı cumalar hepinize...naber nasılsınız...

günaydın canımın içi sen nasılsın. varmı bugün bir değişiklik. wallahi kulağım sende bugün.

tamam canım sen merak etme. nihalden haber alır almaz mutlaka sana bildiricem hemen

fatoşcuğum bişey yok şimdilik...pazarı bekliyorum sabırsızlıkla o gün olmazsa sabah hastaneye gidip kanda baktıracağım ....

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00

ay yükseliyo kaydirigubbakcemile3

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin...göbüşümüze kondurup sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin buseciğim :))

amin aynen sağ sağlım göbüşümüze ve sonra kucağımıza sağlıklıı
bi tanıdıktan haber aldım gelini hamileydik 1 hafta önce bugün alcaklarmış bebek kan gitmiyomuş :gitme:

allahım cuma mübarek gün şu sevgili arkadaşlarıma ve sonra bana hayırlı evlat hayırlı bebk sağlıklı bbek sağlıklı hamılelik nasıp et yarabbım

allah yardımcısı olsun tanıdığının buseciğim çok zor...

kızlar rüyamda bir sürü pişmiş balık gördüm ne anlama gelir acaba...

Allah hayırlara getirsin canım. hayırlara vesile olsun inşallah. davete icabet etme demekmiş netten baktım. biz hayırlara vesile olsun diyelim öyle olsun inşallah

tanıdığınız insan için çok zor bir durum Allah yardmcıları olsun. çok üzüldüm. Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah.

kıııııııııııııııız yükselmeye başladın hadi bakalım hayırlısı inşallah

fatoşcuğum bişey yok şimdilik...pazarı bekliyorum sabırsızlıkla o gün olmazsa sabah hastaneye gidip kanda baktıracağım ....

bendede hiç tık yok. sadece göğüslerim hassaslaşmaya başladı birazda akıntım olmaya başladı ama bunlar regl yaklaşmasının göstergeleridir bende. bende pazartesi akşamına kadar bekleyip şayet kırmızlar gelmezse salı günü test yaptırmayı düşünüyorum

ewt fatoşcum inşş tualina için hayırlı bi rüya olurr

ateşim yükseliyo bakalım ne olcak bu ay 16 sından sonrasını merak ediyorum

ewt fatoşcum inşş tualina için hayırlı bi rüya olurr

ateşim yükseliyo bakalım ne olcak bu ay 16 sından sonrasını merak ediyorum
İNŞALLAH CANIM. AYRICA ATEŞ YÜKSELMESİDE ANLAMIYORUM AMA KÖTÜ OLMASA GEREK. ATEŞ YÜKSELDİKÇE BEBİŞ GELİYOR DEMEKTİR aklinialirimsmile

nerde bu millet yaaaaaaaaaaaaaaa

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ama artık hebr ver bize lütfen yaaaaa. tatil heyecanı bizi unutturdumu yoksam neeeeeeeeeey sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…