Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrr günaydınn okadar yoğun ki geçmişi bile biteremedim bende bir değişiklik yok test için uygun zaman kolluyorum yakında bir yer orayla konuştum bır saatte kanda sonuç vericekler ama şu işleri toparlayıp kaçarsam :))))

tamam canım ay meraktan öldükk kaydirigubbakcemile3

NİHAL DAHA KAN VERMEDİNMİ klava: HEMEN İŞLERİ BIRAKIP GİDİP KAN VERİYORSUN

tamam canım ay meraktan öldükk kaydirigubbakcemile3
Aayyyyyy nihalde ne rahat kız ya. ben sabaha kadar uyuyamadım meraktan. bir uyandım gece saat 2 bir uyandım sabah ezan okunuyor. o arada ezan okunurken herkes için özellikle nihal için içimden kısa kısa dualar ettim çünkü gözlerimide açamıyorum bu arada. sonra bir uyandım saat 6.30 en nihayetinde 7,30 da kalktım. ne uzun bir gece oldu benim için.

[
ajinana yerleşcek büyüklükte bi pamuğu şişenin azına daya ters çevir çek otomatik olarak 5 damla falan oluyu onu hemen gazlı bi beze sar temiz tülbent de olur kes minik bi parça sar hemen sok vajinana hiç öyle abartılacak bi yanma falan yok mentol hissi sadece bunu gece yatarken yap sabah çıkar ben gece sabit yatmaya çalışıyorum ki çıkmasın diye çünkü çok sokmuyorum çıkaramam diye gerçi tampon kullanan biriysen onada damlata bilirsin bu şekilde canım sabah da çıkar ben 4.gün sonunda sapsarı akıntı geldi çok şaşırdım işe yarıyor yani nasıl olduğunu hala çözemedim ama iltahap söküyo gerçekten:)

kızlar bunu duydum bu neee buda mı varmış kaydirigubbakcemile3

kız siz vallaha şaşırdınız oraya ne sokacağınızı klava:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ne bulduysak:roflol::roflol:

öyle ama wallahi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ikimizden başka kımse yok nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu topik halkı:roflol::roflol:

bilmem kisecikler kalmamış ikimizden başka. serpil zaten öğlene kadar olmayacağını söyledi mısra yoğunum yazmış. nihal malum eeeeeee klava: diğerleri nerde o zaman
haber de vermiyorlar lmaz: insan merak ediyor ama bilmiyorumkismile

herkes işinde gücünde fatoşcum bakma bende rahatım bugünlerde ondan patron gelsin bak nasıl giremiycem kaydirigubbakcemile3

kızlar herşeyi sürmeyin yaa iltihap falan kaptırırsınız...birde onunla uğraşmayın...

kızlarr gelidm geçmişi okuyordumnmm tualina pişmiş balık rüya yorumlarına bakayım yazayımm

busecamnnn ateş yükselmeye başlamışsa yumurtlama biiti demektir ama henüz devam çalışmlara canım bir düşüp bir çıkcak ateşim ateşini diğer topiğede koy bebeğimm

fatoözelim bugün yoğunum canım ağdayada nasıl gideceğim bilemiyorum eee günlerin yaklaştıya ondan uyku düzenin bozulduu

nihalimmmmmmmmmmmmm kan vermeyemi giitinn cumaların hurmetine bebeişle dönersinn

oyyyyyyyyyyyyy çok sıcakk kzılarrr

mısracımm yeni hamişimizsinn şuan hormonların faaal çalışıyor inişlerin çıkışların olacak sabırr sabır canım sadce sabır bunun bie tadını çıkartmaya bakk bebbeşimm

günaydın kızlar;
dün giremedim iki topiğe de anamm pek çok şey yazılmış hiç bişeycik anlamadım okuyamadım da zaten..ben hepinizi çok seviyorum hep iyilik hoşluk olsun istiyorummm..

kızlar...yarın öğlen 12 de dr da randevumuz var ne olur dua edin herşey yolunda olsun sağ salim görelim bebişimizi bir de artık öğreniriz inşallah DURU mu EGE mi?

tualinaaaaaaa......

alığı canlı canlı yemek mülk edinmeye, tuzlu balık yemek şiddet ve zahmete, Tuzlanmış balık faydası sürekli olan mala, Kızartılmış balık genç için okuma amaçlı yolculuğa, diğerleri için davete icabet etmeye, Balıkçıdan balık almak evlenmeye, Taze yemek olduğu halde kokmuş balık yemek kötü ahlaklı kadınla evlenmeye, Yapay göl ya da havuzda yakaladığı balığı kaçırmak borçlunun borcunu inkar etmesine, Balığın karnında yüzük bulmak devlet, şeref ve izzete, Karada balık avlamak sevinçli habere, Denizdeki balıkların yer değiştirmesi askerler arasındaki ihtilafa, Su yüzüne çıkan balık uzak ihtimallerin gerçekleşmesine, işlerin kolaylaşmasına, miras malına ve gizli şeylerin aşikar olmasına, Büyük ve küçük balıkların bir arada görülmesi sevinç ve üzüntüleri iç içe yaşamaya, Denizin yarılıp oradan inci bulmak ledün ilmi edinmeye, denizin yarılarak kişinin oradan geçmesi olmaz sanılanın gerçekleşmesine, ıçi temizlenmemiş balığı yemek iftira yapmaya, hile ve entrikaya, Yunus balığı yoksul için fakirlikten kurtulmaya, bir şeyden çekinen için emniyete, şiddet altın
Rüyada canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığına işaret eder. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir.
Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.
Temiz suda yüzen balıklar zenginlik ve mutluluk işaretidir. Balık tuttuğunuzu gördüyseniz, kendi alın teriniz sayesinde elinize para geçecek demektir.
Balık rüyaları daima kısmet sayılır. Rüyasında balık tutan kişi toplu para alır.
Rüyada balik görmek, gördügü baligin sayisi belli ise kadina, belli degilse, yagma edilmis mala delalet eder. Denizin dibinde büyük ve taze baliklari bir yerde toplanmis olarak gör-mek, onlari teker, teker denizden çikarip yiyor veya bölüyorsa o kimseye adi geçen baliklardan çikardigi kadar yagmadan, çok mal düsecegine delalet eder. Büyük balik o ülkenin büyük devlet ada-mi veya basbakanidir. Baliklar memleketin askerlerine, deniz de devlete benzetilir. Kendisi suda bir balik avliyorsa, fenalik verecek bir haber isi-tir. Büyük balik avliyor görmesi de menfaat ve hayra yorumlanir. Küçük baliklar elde edilecek gelirin kesilmesine isarettir. Rüya-sinda sazan baligi görmek, evlenmek isteyen bir kimsenin evlenmesine, veya baskasi ile ortaklik kurmasina ve iyilige yorumla-nir. Yataginda balik görmesi deniz yolculugunda bulunan bir kim-se için hastalanmaya; bulanik suda balik avlamak tasa, kaygi ve-ya sikintiya; baligi diri, diri yedigini görmek, mülk sahibi olacagina veya bir çocugu dogacagina isarettir.
En iyiye yorulan rüyalar arasındadır. Balık daima kısmet sayılır. Balık tuttuğunu gören kimse toplu para alır. Sayısız balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.
En iyiye yorulan rüyalar arasındadır. Balık daima kısmet sayılır. Balık tuttuğunu gören kimse toplu para alır. Sayısız balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.

sezenimm rabbimm meleğini sağ salim kucağına nasip edecek rahat ol tabiiki dualatrımızdasınn bu herzaman var ve herzaman olacak uğurlu hamişimm sen uğurlu hamişiimsssinnn bu hep böyleeeeeeeeee bebbeğimmm rahat ve huzurlu ol gayet sağlıklı kontrol geçecekkolumunekankayizsmile

busecan35 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00

busecannn canımm yumurtlamaya yakınsın her an yumurtlarsın bu günleri değerlendir canım şuan iyi giidyorsun

hayırlı ve sağlık haberlerle gel sezenciğim duru yada ege :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…