nerde bu millet yaaaaaaaaaaaaaaa
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ama artık hebr ver bize lütfen yaaaaa. tatil heyecanı bizi unutturdumu yoksam neeeeeeeeeey sempatiksalakcinni
kızlarrr günaydınn okadar yoğun ki geçmişi bile biteremedim bende bir değişiklik yok test için uygun zaman kolluyorum yakında bir yer orayla konuştum bır saatte kanda sonuç vericekler ama şu işleri toparlayıp kaçarsam :))))
NİHAL DAHA KAN VERMEDİNMİkızlarrr günaydınn okadar yoğun ki geçmişi bile biteremedim bende bir değişiklik yok test için uygun zaman kolluyorum yakında bir yer orayla konuştum bır saatte kanda sonuç vericekler ama şu işleri toparlayıp kaçarsam :))))
Aayyyyyy nihalde ne rahat kız ya. ben sabaha kadar uyuyamadım meraktan. bir uyandım gece saat 2 bir uyandım sabah ezan okunuyor. o arada ezan okunurken herkes için özellikle nihal için içimden kısa kısa dualar ettim çünkü gözlerimide açamıyorum bu arada. sonra bir uyandım saat 6.30 en nihayetinde 7,30 da kalktım. ne uzun bir gece oldu benim için.tamam canım ay meraktan öldükk kaydirigubbakcemile3
kız siz vallaha şaşırdınız oraya ne sokacağınızı[
ajinana yerleşcek büyüklükte bi pamuğu şişenin azına daya ters çevir çek otomatik olarak 5 damla falan oluyu onu hemen gazlı bi beze sar temiz tülbent de olur kes minik bi parça sar hemen sok vajinana hiç öyle abartılacak bi yanma falan yok mentol hissi sadece bunu gece yatarken yap sabah çıkar ben gece sabit yatmaya çalışıyorum ki çıkmasın diye çünkü çok sokmuyorum çıkaramam diye gerçi tampon kullanan biriysen onada damlata bilirsin bu şekilde canım sabah da çıkar ben 4.gün sonunda sapsarı akıntı geldi çok şaşırdım işe yarıyor yani nasıl olduğunu hala çözemedim ama iltahap söküyo gerçekten:)
kızlar bunu duydum bu neee buda mı varmış kaydirigubbakcemile3
kız siz vallaha şaşırdınız oraya ne sokacağınızıklava:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ne bulduysak:roflol::roflol:
ikimizden başka kımse yok nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu topik halkı:roflol::roflol:
öyle ama wallahi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilmem kisecikler kalmamış ikimizden başka. serpil zaten öğlene kadar olmayacağını söyledi mısra yoğunum yazmış. nihal malum eeeeeeeklava: diğerleri nerde o zaman
haber de vermiyorlarlmaz: insan merak ediyor ama bilmiyorumkismile
günaydın kızlar;
dün giremedim iki topiğe de anamm pek çok şey yazılmış hiç bişeycik anlamadım okuyamadım da zaten..ben hepinizi çok seviyorum hep iyilik hoşluk olsun istiyorummm..
kızlar...yarın öğlen 12 de dr da randevumuz var ne olur dua edin herşey yolunda olsun sağ salim görelim bebişimizi bir de artık öğreniriz inşallah DURU mu EGE mi?
serpilim sağol yorumun için :)))
günaydın kızlar;
dün giremedim iki topiğe de anamm pek çok şey yazılmış hiç bişeycik anlamadım okuyamadım da zaten..ben hepinizi çok seviyorum hep iyilik hoşluk olsun istiyorummm..
kızlar...yarın öğlen 12 de dr da randevumuz var ne olur dua edin herşey yolunda olsun sağ salim görelim bebişimizi bir de artık öğreniriz inşallah DURU mu EGE mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?