günaydın kızlar;
dün giremedim iki topiğe de anamm pek çok şey yazılmış hiç bişeycik anlamadım okuyamadım da zaten..ben hepinizi çok seviyorum hep iyilik hoşluk olsun istiyorummm..
Kızlar...yarın öğlen 12 de dr da randevumuz var ne olur dua edin herşey yolunda olsun sağ salim görelim bebişimizi bir de artık öğreniriz inşallah duru mu ege mi?
kızlarr gelidm geçmişi okuyordumnmm tualina pişmiş balık rüya yorumlarına bakayım yazayımm
busecamnnn ateş yükselmeye başlamışsa yumurtlama biiti demektir ama henüz devam çalışmlara canım bir düşüp bir çıkcak ateşim ateşini diğer topiğede koy bebeğimm
fatoözelim bugün yoğunum canım ağdayada nasıl gideceğim bilemiyorum eee günlerin yaklaştıya ondan uyku düzenin bozulduu
nihalimmmmmmmmmmmmm kan vermeyemi giitinn cumaların hurmetine bebeişle dönersinn
oyyyyyyyyyyyyy çok sıcakk kzılarrr
mısracımm yeni hamişimizsinn şuan hormonların faaal çalışıyor inişlerin çıkışların olacak sabırr sabır canım sadce sabır bunun bie tadını çıkartmaya bakk bebbeşimm
kızlar herşeyi sürmeyin yaa iltihap falan kaptırırsınız...birde onunla uğraşmayın...
[
ajinana yerleşcek büyüklükte bi pamuğu şişenin azına daya ters çevir çek otomatik olarak 5 damla falan oluyu onu hemen gazlı bi beze sar temiz tülbent de olur kes minik bi parça sar hemen sok vajinana hiç öyle abartılacak bi yanma falan yok mentol hissi sadece bunu gece yatarken yap sabah çıkar ben gece sabit yatmaya çalışıyorum ki çıkmasın diye çünkü çok sokmuyorum çıkaramam diye gerçi tampon kullanan biriysen onada damlata bilirsin bu şekilde canım sabah da çıkar ben 4.gün sonunda sapsarı akıntı geldi çok şaşırdım işe yarıyor yani nasıl olduğunu hala çözemedim ama iltahap söküyo gerçekten:)
kızlar bunu duydum bu neee buda mı varmış kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ne yaptın gülüm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
teyze bana gelcek bu gün heheeh hazırlık yapcam çıkıyorum birazdan :)
serpil gözün aydın ozaman ...aman iyi degerlendir bu ayı...
ayyyyyyyyyy çok sevindim kız gözün aydın :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile bursaı çok sıcak canımcımmm çok sıcakk hahhahahahahha kocaccaığım burada gitmiyor bir yere:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
serpil gözün aydın ozaman ...aman iyi degerlendir bu ayı...
teyze bana gelcek bu gün heheeh hazırlık yapcam çıkıyorum birazdan :)
ayyyyyyyyyy çok sevindim kız gözün aydın :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
geçmişte hiç bir şey yok gülüm şu anda herkes senden gelecek habere kilitlenmiş durumdakızlarrrrrrrr geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan biri bana özet geçsin offf aklım burda iş çok
canlarım bide kırmızılar gelicek galiba belirtiler başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?