Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ikiside kabulümüz canım benim.

burası yağmurlu halen.

kızlar herşeyi sürmeyin yaa iltihap falan kaptırırsınız...birde onunla uğraşmayın...

bende öyle diyorum ama kimse takmıyor

busecan neymiki o yani ne olduğunu anlamdım işlemi anladımda

:sm_cool: nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ne yaptın gülüm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile bursaı çok sıcak canımcımmm çok sıcakk hahhahahahahha kocaccaığım burada gitmiyor bir yere:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyyy çok sevindim kız gözün aydın :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyyyyyyyyy çok sevindim kız gözün aydın :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayyyy evet yaaa yaniii artık evde koca tugayda kişi kalmışlar ama olsun hiç değilse burada :))):dance:bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_Şenizcool:

fatoözelim pzt baklaım neler olacak ya ççok merak ediyorum inan bana kzıların hepsi sıraya diizldii inşallhhhhh sıralı hamiş haberleri alırız

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................128....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................10
tualina....................1

toplam........... ..325ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım 400 sayfamıızn onuruna listemiz bu sayfada hamiş çıkma olasılığı var

canım geçmişte birşeyy yok sezenn dr giidyor cinsiyeti için dua edelimm

mısra yoğun canı sıkın hormonları ona oyun oynuyor
tyalina sen hpthoneyden haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…