Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

NBR kuzular çok işim var gelemiyorum ama aklım sizde.

Serpilcim çok sevindim kocişin burda olmasına,sıkı çalışın artıkım

serpil kasıklarımda yılan geziyo sanki yırta yırta yok olmadım ama az önceki heyecan yaşadım olurum herhalde

dötümden ter döküyom parmağımda kocamın doğum günümde aldığı alyansı bide tek taşı hamur işi yapcam die çıkardım masa örtüsüne koydum onu bide 4 kattan silkeledim ayy zor buldum yüsüklerimi ((((((

ay canım ya kıyamam san ama yinede güldürüyosun her koşulda kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaa iyiki buldun ya benim pırlanta küpelerim halen daha kayıp eşimin azbuçuk haberi var benimde icim acıyor çokda severdim (((

yok be serpil çıkmaz benden bişi bana kalsa ben daaaaa paazartesi yaptrırım ama olcam ya ben öle hissediyom

aaaaaaaaaaaaaaaa iyiki buldun ya benim pırlanta küpelerim halen daha kayıp eşimin azbuçuk haberi var benimde icim acıyor çokda severdim (((

merdiven inerken alahım cumanın yüzü suyu hürmetine aratma dedim kapıyı açtım biri önümde biride yoldaydı ayyyyyyyyyyy ezan okunuyo ben gözümü kapatıp dua edeyim:)

cuma duamızı yapalım

allahım bu mubarek gün ve mubarak aylarda açtığımız ellerimizi boş çevirme beni,arkadaşlarımı ve tüm isteyenleri annelik duygusundan mahrum bırakma hastalığımız varsa tez zamanda acil şifalar ver yuvalarımıza huzur bereket nasıp eyle beni ailemi arkadaşları kötü insanların şerrinden sen koru amin

kızlar çok fazla yoğunum. geçmişide okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor. ilgilenmediğimi dşünmeyin.

kasımkalrımda regl sancılarına benzeyen sancılar olmaya başladı son 1 saat içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…