cuma duamızı yapalım
allahım bu mubarek gün ve mubarak aylarda açtığımız ellerimizi boş çevirme beni,arkadaşlarımı ve tüm isteyenleri annelik duygusundan mahrum bırakma hastalığımız varsa tez zamanda acil şifalar ver yuvalarımıza huzur bereket nasıp eyle beni ailemi arkadaşları kötü insanların şerrinden sen koru amin
gizemmmm hadi kahve içtimm :)))))
fatoşşşşşş hemen regli sancısı deme lütfen başka şeyler olsun aklında lütfennn
((((((((((((((( evet ama bız mahsuzcuktan bakıyoruz (((
:lepi: ağzına sağlık canımmmmmmm ne güzel çıkmış falım vereliniortakevet mahsusçuktan...::))
nihalim eşinle çok mutlu olacaksınız..güzel bir kalp görüyorum..bir tarafında sen bir tarafında eşin...size bir yol görünüyor..burada güzel bir haber alabilirsiniz..birde yakın bir zamanda size bir para geliyor...yüklü miktarda
gelmiycekler ki fatoşşş pis kırmızılarrtamam tatlım kırmızılar gelirse geri yollayayımmı yoksa hoşgeldiniz diyip kapıları açayımmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sende durumlar nasıl
cuma duamızı yapalım
allahım bu mubarek gün ve mubarak aylarda açtığımız ellerimizi boş çevirme beni,arkadaşlarımı ve tüm isteyenleri annelik duygusundan mahrum bırakma hastalığımız varsa tez zamanda acil şifalar ver yuvalarımıza huzur bereket nasıp eyle beni ailemi arkadaşları kötü insanların şerrinden sen koru amin
kızlar çok fazla yoğunum. geçmişide okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor. ilgilenmediğimi dşünmeyin.
kasımkalrımda regl sancılarına benzeyen sancılar olmaya başladı son 1 saat içinde
mısracım hamilelik belirtilerini yazmıştın ama ben bir kaç soru sormak istiyorum..adet ağrıları gibi ağrıların ne zaman başlamıştı..yani kaçıncı gün başlamıştı.ayrıca karnındakki şişliğinde ne zama oluşmaya başladığını merak ediyorum..
buse eklesene ateşini merak ettim
gelmiycekler ki fatoşşş pis kırmızılarr
bende biraz önce gittim vc ye bişi yok ama kasıklarımda ağrı var göğüslerimde şişlik regli belirtisi gibi bilmiyorum canım burdanda çıkamıyorum test için kısmet artık gerçi içimdeki his yok diyo
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaa belkide bebiştirrr
bekleyelim bencee olmusuz düşünmeyelimm allah büyükk olmazsa da canımız sağolsun önümüzdeki aylarda inşşşş isyan etmeden yolumza devam ta ki mucizlerimize kavuşana kadar
Canım benim karın şişliğim çokkk erken başladı yaklaşık 12-15 gün önce.
Göbek deliğimin hemen yakınında ve kasığımdaki batmalarda hemen hemen aynı zamanda oldu.Hatta Serpil o koca göbeğimide gördü.
Regl sancına benzer ağrılarda gebeliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce net olarak başladı.Hatta burada size birkaç kez eli kulağında benim kırmızılar geliyor diye yazmıştım.
Şu an devam eden ağrılarımda birebir regl sancısı gibi
hımm bakalım öğrenmişmiyim busecim 24 hazıranda yumurtlaman olmuş o gunde ve öncesinde de çalışmalırın olmuş zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?