Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnn

mısracım hamilelik belirtilerini yazmıştın ama ben bir kaç soru sormak istiyorum..adet ağrıları gibi ağrıların ne zaman başlamıştı..yani kaçıncı gün başlamıştı.ayrıca karnındakki şişliğinde ne zama oluşmaya başladığını merak ediyorum..

fatoşşşşşş hemen regli sancısı deme lütfen başka şeyler olsun aklında lütfennn

tamam tatlım kırmızılar gelirse geri yollayayımmı yoksa hoşgeldiniz diyip kapıları açayımmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sende durumlar nasıl

((((((((((((((( evet ama bız mahsuzcuktan bakıyoruz (((

evet mahsusçuktan...::))
nihalim eşinle çok mutlu olacaksınız..güzel bir kalp görüyorum..bir tarafında sen bir tarafında eşin...size bir yol görünüyor..burada güzel bir haber alabilirsiniz..birde yakın bir zamanda size bir para geliyor...yüklü miktarda

:lepi: ağzına sağlık canımmmmmmm ne güzel çıkmış falım vereliniortak

tamam tatlım kırmızılar gelirse geri yollayayımmı yoksa hoşgeldiniz diyip kapıları açayımmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sende durumlar nasıl
gelmiycekler ki fatoşşş pis kırmızılarr

bende biraz önce gittim vc ye bişi yok ama kasıklarımda ağrı var göğüslerimde şişlik regli belirtisi gibi bilmiyorum canım burdanda çıkamıyorum test için kısmet artık gerçi içimdeki his yok diyo

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaa belkide bebiştirrr

bekleyelim bencee olmusuz düşünmeyelimm allah büyükk olmazsa da canımız sağolsun önümüzdeki aylarda inşşşş isyan etmeden yolumza devam ta ki mucizlerimize kavuşana kadar

[benim ateşlerim :))))))))))))))))

28.gün 36.1
29.gün 36.2
30.gün 36.1
31.gün 36.2
32.gün 36.3
33.gün ölçmeyi unuttum
34.gün 36.3

sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından[/QUOTE][/QUOTE]

Canım benim karın şişliğim çokkk erken başladı yaklaşık 12-15 gün önce.
Göbek deliğimin hemen yakınında ve kasığımdaki batmalarda hemen hemen aynı zamanda oldu.Hatta Serpil o koca göbeğimide gördü.
Regl sancına benzer ağrılarda gebeliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce net olarak başladı.Hatta burada size birkaç kez eli kulağında benim kırmızılar geliyor diye yazmıştım.
Şu an devam eden ağrılarımda birebir regl sancısı gibi

buse eklesene ateşini merak ettim

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00

şu garfiği nasıl ekliyolar kızlar nerden alıp yapıştırıyolar bakın diye link atıyolar ya

hımm bakalım öğrenmişmiyim busecim 24 hazıranda yumurtlaman olmuş o gunde ve öncesinde de çalışmalırın olmuş zemuszemus

dur bakalım. inşallah içindeki his yanılıyordur.

elbette haklısın canım isyan yok biraz üzülürüm belki ama isyandan allah korusun

mısracım hsen nasılsın sabah biraz gergindin. şimdi umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…