hımm bakalım öğrenmişmiyim busecim 24 hazıranda yumurtlaman olmuş o gunde ve öncesinde de çalışmalırın olmuş zemuszemus
canım 28 günlk sürede adet gören kadınlarda yumurtlama 12 günden itibaren başlıyor sizin takvim yanıltmasın sizi.
canım 28 günlk sürede adet gören kadınlarda yumurtlama 12 günden itibaren başlıyor sizin takvim yanıltmasın sizi.
kız inşş ama çok erken ya 10 .gün de yumurtalrmı insan geçen ay 16. günden bakmıştık ya 18. gün 35,9 bekliycezz o günü bakalım nasıl olcak gün aşırı çalışma yola devam
benim adamda makınemiyim demesssee off kaydirigubbakcemile3
canım ya inşallah yarına alır bir an önce sende rahatlarsın gerci daha keseyi goremez dr ama sorularını soararsın en azından hayırlı haberle inşallahDr dan randevu alamıyorum,sÜreklı gıttıĞım dr taaa temmuz ayı sonunda mÜsaıt Şok oldum.
Yarın ıÇın ablam kendı dr dan randevu almaya ÇalıŞacaktı.
Planım yarın gıdebılmek veya engeÇ pazartesı salı gÜnÜ
fatoşş canım ateşe göre ölesine yazdım bebeğimmmm
:)))) valla makina olsa yetti der ama neden ateşin düştü canım üstun açık mı kaldı :)))))
:)))))))))) doğru valla işine çalışsın zaten bir o işe yarıyolar dime ama yasakkelimebananee valla çalışmadığı günlere saysın makıne kaydirigubbakcemile3
valla soğudu burda akşamları hava ondanmı acepp :hulya:
:)))))))))) doğru valla işine çalışsın zaten bir o işe yarıyolar dime ama yasakkelime
tabıkı fatoşcum bekliyoruz bizde loveli yardım ediyo bencede cmt si başlıyo önemli günlerim zaten
Dr dan randevu alamıyorum,sÜreklİ gİttİĞİm dr taaa temmuz ayı sonunda mÜsaİt Şok oldum.
Yarın İÇİn ablam kendİ dr dan randevu almaya ÇalıŞacaktı.
Planım yarın gİdebİlmek veya engeÇ pazartesİ salı gÜnÜ
kızlar yemeğe gidiyorum benn cokacimcoook
:)))))))))) doğru valla işine çalışsın zaten bir o işe yarıyolar dime ama yasakkelime
Kese kaÇıncı haftada gÖrÜnÜyordu?
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir
kimseler yokkkkkk
tualina sende herhangi bir değişiklik varmı canımmısracığım 5 hafta 4 yada 5 günlükken görülmüştü bende kese , aslında kriter beta hcgnin 1500 ün üzerinde çıkması ona görede hesaplayabilirsin...
cuma duamızı yapalım
allahım bu mubarek gün ve mubarak aylarda açtığımız ellerimizi boş çevirme beni,arkadaşlarımı ve tüm isteyenleri annelik duygusundan mahrum bırakma hastalığımız varsa tez zamanda acil şifalar ver yuvalarımıza huzur bereket nasıp eyle beni ailemi arkadaşları kötü insanların şerrinden sen koru amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?