Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hadi pozitif enerjimizii fatoşa, nihalei tualinaya gönderelimm:teytey::teytey::teytey:

fatocummm stres yok sakin ol bakalım geecek diye çağırma şunları bilirim bekleyiş çok ağırdır bu arada eşim çanakkeledeki o ilacı bekliyor adam özel yapıyormuş harmanlanmasını bekliyorlarmış yakın zamnada elimize ulaşırmış inşallahh o gelmedenne meleğimiz gelir :sm_cool:

busecan hayıtı içiyorummm şuan ya kızlar kumsal gelmedimi hiç o çalışmıyormu bugün:uhm:

afiyet olsun canımmmmmmmmmm ay bide bana tatlı gelse şu hayıtt kaydirigubbakcemile3

canım sabah kenzülarş okudum hepimizie sabah namazımda rabbim kabul etsin ve yasinimiizde okudum büyük bir şefkle rabbim kabul etsin kızlar hepimize dua ediyorumm:Saruboceq::Saruboceq: hepimiz hepimize edelim

allah kabul etsin canım aminn

kız ateşin düşüyor diye boşlama sakın çalışmaları bak serpil ne yazmış ateş düşecek yumurtlama devresinden sonra tekrar yükselecekmiş. yani tam gaz çalışmalara devam et

yok kız tam gaz

hayıtın tadı o kadar acı değil yanii soğan suyuna göre bence iyi :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

ne ilacı kız ben o konuyu kaçırmışım anlatsana

canlarım benim ya siz gerçek kardeşlerim gibisiniz. hepinizi seviyorum :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

canlarım benim ya siz gerçek kardeşlerim gibisiniz. hepinizi seviyorum :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sendeeeeeeeeeeeee:teytey:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayıtın tadı o kadar acı değil yanii soğan suyuna göre bence iyi :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
hayıtı bilmem ama soğan suyunu ilk içtiğim günü hiç unutmuyorum. bide ben pişmiş soğandan nefret ederim. yemeklere göze görülemeyecek kadar küçük doğrarım soğanı düşünün. ilk kaynattım içiyorum burnumu tutuyorum allahım güç ver bana diyorum. eşim gülüyordu halime. ama sonra alışmıştım.

tamam sakinim beni merak etmeyin. gayet sakinim. iyiyim. gelirlersede gelsinler ne yapalım önümüzdeki ay bakıcaz artık. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

htp_honey akşamki düğün maceranı okudum. daha doğrusu çiş maceranı aynı sorun bendede var ben 1 bardak su içeyim nerden çıkacağını bilmez 10 dakika sonra wc deyim. lan bir dur içimde hemen nereye çıkıyorsun diyorum ama malesef. birde dışardaysam tırım tırım wc ararım. çok cami wc girmişimdir yollarda

tamam sakinim beni merak etmeyin. gayet sakinim. iyiyim. gelirlersede gelsinler ne yapalım önümüzdeki ay bakıcaz artık. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

göbüşün dolacakkkkkkkkkkk rabbimin izniyle:lepi::lepi::lepi:ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:dance::kedi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben bu hpt_honye bayılıyorum yaolumunekankayizsmile

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimize amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…