Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben biraz nana mollayım galiba kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey: amann bananee yaaa off allah büyükkk verir inşşş :teytey::teytey:

canlarımm ben akşama kadar burda olucamm siz öğlen çıkarsınız galiba sekreterim iizne ayrılacak o yüzden biraz dosyalar hakkında çalışacağız

geçmişi okuyodum ya wc yapmışımdr ya geçmişe dalmışımdr
sizi çok sefyommmmmmmmmmmmmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçmişi okuyodum ya wc yapmışımdr ya geçmişe dalmışımdr
sizi çok sefyommmmmmmmmmmmmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizde seni sefyoooooooooooooooooooooooooz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canlarımm ben akşama kadar burda olucamm siz öğlen çıkarsınız galiba sekreterim iizne ayrılacak o yüzden biraz dosyalar hakkında çalışacağız

canım ya busecana hayıt ile ilgili bir şeyler yazın bu kız yanlışmı yapıyor acaba baksana içemiyormuş. ilaç kullanacağına ot kullansın bence daha iyi

serpil fatosellll busecannnnnnn bende kırmızı yoh henüz:)))))))) pazartesiye kadr beklicem bakem:)

ayy inşşş hadiii senden de güzel haberler alırızzz

hpt honey, fatoş, tualina ve nihal için hadi kızlarr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey:

ay hakketten fatoşşş ben yanlış yapıyom galibaaakaydirigubbakcemile3

ayy inşşş hadiii senden de güzel haberler alırızzz

hpt honey, fatoş, tualina ve nihal için hadi kızlarr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey:

evet ya bu hafta başına kadar ben nihal tualina ve ben bekliyoruz annediyordum htp_honey seni bilmiyordum o zaman senin içinde :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoş bulduk conemmmdelikafadulden

naber nasılsın tatlım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

serpilim kocası sıkıştr her defasında tenhada :))))))))))))kaydirigubbakcemile3 busecan canım bebek konusunda anladığım kadarıyla daha yenii başlamışsın inşşlah olcak sen üzme tatlı canını bebek için iç haytı ben bidaki ay yine içcem hem kafaya iyi hem akıntı oluyo kupkuruyken şimdi iyi yani fatosözelll niiiiiden mutsuzsun benimde bi kaç gün varken o duygularım olmuştu mutsuz umutsuz günün gelince korkmuyosun merak etme :)

busecan

canım 1 su bardağı kaynamış sıcak sunun içine ben göz kararraı koyuyorum sen bir tatalı kaşığı hayıt koy üzerini kapat 5 dk faan demlensin yada 10dk
sonra süz ve ılıt öyle iç ben öyle içiyorum böyle uyguluyorum bebbeğimm

inşşlah kızlar nette dün yazıyodu ama gelmedi :))))) hadeeeee cıslak cıslakkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::hooray::dance::dance:

neşmeşe ve mısra hayıtı ezerek içtiler ben ezemiyorum öyleisne içiyorum işte ama hayıt bendeki göğüs ağrılarımı yok ettii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…