senmi benmi en negatif anımızda bile bir cmle yazması yetiyor bizi pozitif kılacakben bu hpt_honye bayılıyorum yaolumunekankayizsmile
canlarımm ben akşama kadar burda olucamm siz öğlen çıkarsınız galibasekreterim iizne ayrılacak o yüzden biraz dosyalar hakkında çalışacağız
geldim geldim komşular yettim gayriiiiiiiiiiiiii
hıoşgeldinnnnnnnnnn:teytey:
geçmişi okuyodum ya wc yapmışımdr ya geçmişe dalmışımdr
sizi çok sefyommmmmmmmmmmmmmmmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canlarımm ben akşama kadar burda olucamm siz öğlen çıkarsınız galibasekreterim iizne ayrılacak o yüzden biraz dosyalar hakkında çalışacağız
serpil fatosellll busecannnnnnn bende kırmızı yoh henüz:)))))))) pazartesiye kadr beklicem bakem:)
senin olman gerekn gün bugünmüydüserpil fatosellll busecannnnnnn bende kırmızı yoh henüz:)))))))) pazartesiye kadr beklicem bakem:)
bizde seni sefyoooooooooooooooooooooooooz olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım ya busecana hayıt ile ilgili bir şeyler yazın bu kız yanlışmı yapıyor acaba baksana içemiyormuş. ilaç kullanacağına ot kullansın bence daha iyi
ayy inşşş hadiii senden de güzel haberler alırızzz
hpt honey, fatoş, tualina ve nihal için hadi kızlarr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey:
hoş bulduk conemmmdelikafadulden
dur hemen panik olma serpil anlatır sana bu işin uzmanı oay hakketten fatoşşş ben yanlış yapıyom galibaaakaydirigubbakcemile3
serpil fatosellll busecannnnnnn bende kırmızı yoh henüz:)))))))) pazartesiye kadr beklicem bakem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?