tabiki farketmez allah eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde hayırlı bir evlat olmasnı nasip etsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. çok sevindim.
canım önce aramıza hoşgeldin a.s.. kan uyuşmazlığı ile ilgili çok bilgim yok bilmiyorumkismile ama bilen arkadaşlarımız olabilir kaydirigubbakcemile5. aynı zamanda hep birlikte araştırırız kaydirigubbakcemile merak etme sen . geçmiş olsun. a.s.
ooooooooooooooh sefanız olsun canım
serpil lütfen saçmalama ya. adam bu ay uzun zamandan sonra evde kaldı yanlızsınız. sen tatil imkansız diyorsun. eşim tatil programı hazırlayacak valla işi bırakırda giderim. bu tatail sizin için çok iyi bir zamanlama olabilir. birde yumurtlama zamanına denk getirirsen süüüüüüüüüüüper olur kızım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
canıııııııııııııııııııııııııııııım olumunekankayizsmile
senin şu teyze varya allah ona sağlıklı uzun ömür versin. oda olmasa neşemiz olmayacak herhalde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senin kızn olacak tatalımm :)))
Sorun şu şimdi ben 33 yaşındamıyım 34 mü?Çin takviminde yaş önemli biliyorsun?
Kimi diyor 33 sün kimi diyor 34?
76 doğumluyum sence yaşım kaç cnm?
günaydın arkadaşlar a.s. burdayım ama sabah yoğunluğu var. atlatayım hemen geliyorum. geçmişide okuyamadım. bugün daha iyiyim.
tualinaaaaaaaaaa ve htp_honey sizi merak ediyorum. varmı bir gelişme canlarım
kızlar 133 yasin kaldıı bu cumaya yetiştirebilrmiyiz ne dersiniz?
fatoözell busecanm bana ateş grafiği hazırladı ben beceremiyorum ama öğreneceğiz inşallhh dermişim sanada yapar bir ateş tabloosou bebeğimm
merhaba ben yeni sayilirim,5 yasinda bi oglum var ikincisi olmadi iki senedir simdi klomen tedavisine basladik gecen hafta ignem vardi bugun itibariyle 8.gunum ;dualarinizi bekliyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
hayırlı olsun canım oğluşun..erkek kendini çabuk belli ediyor ondan tahmin ettim.bu sene erkek senesi herkezin erkek ya..ayy bende heyecanlandım biran önce öğrenmek istiyorum hayırlısıyla..
zeytin,mmmmbu sene erkek yılıymış bebeğim hepimize erekek bebek geliyor eee bizde kız doğuralım artık erkelerimiz yalnız kalamsın dermişimolumunekankayizsmile
günaydınn kızlarr havalimanındaydım minik misafirim i yolcu ettim nasılsınız baklaımm
sezenim günaydın canımm
tualina nasılsın tatalım gelen giden varmı ebbeğim
fatoözelimm ne haberr
busecan hormonal kankiii ne haberr
mısarcım sen nasılsın geçmişe bakamadımm
hpt_honeyy bebeiş keyfin nasıl kırmızlardan ne haberr
oyyyyyyyyyyyyyyy kızlar bende performans sıfırrr dün çok gezmişim resmnen dökülüyorumm
sen nasılsın fatoşcuğum...
canım doktorumun perşembe poliklinik günü onun için...hemde bi kaç gün geçsin diye canım...
canım sabah feci karın ağrısı ama yok bişiğ kukuya bakmaktan bi hal oldum yaff aa hastaneyemi gitsem acaba yarın söz gitcem:lepi:
Peki yaşım kaç Serpil cim?
33 sem erkek,34 sem kız görünüyor.
serpilim yok yaf kırmızı fotozelede didim öğle bakıyom kukumaluya hastalandımı diye yok ama çok fena kasık ağrım oluyo napsamki sempatiksalakcinni
kuku :)))))) yani artık bir test yapsan diyoruz yani mısra gibi orta yerimden çatlatacaksın maşallhh sana ve size bunların acısını bende inşallhh siden çıkartırımm çin işkencesine çevirdinizya ne diyeyeim size:bbo:alsanaalsanasmile
entersann hiç bitki kürü uyguladınmı mesala biz hayıt kullanıyoruz hormonları dengeliyor yumurta kalitesini artıyor
Honey bak dövcem seni hastaneye gidip kan testi yaptırsanaklava:
Ben de hergün regl oluyorum zannetmiştim bak olmadım
jetgiillerden serpilimmmmmmmmkoştr koştr yorulcaksın adama biş kalmıcak yafff
canım sabah feci karın ağrısı ama yok bişiğ kukuya bakmaktan bi hal oldum yaff aa hastaneyemi gitsem acaba yarın söz gitcem:lepi:
otomotik çin takvimi var oradan bak o takvim 9 ay yaşının üstüne ekliyor cinsiyeti öyle belirliyor canımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
Sorun şu şimdi ben 33 yaşındamıyım 34 mü?Çin takviminde yaş önemli biliyorsun?
Kimi diyor 33 sün kimi diyor 34?
76 doğumluyum sence yaşım kaç cnm?
Evet ya 2010 erkek yılıymış ama ben kız istiyommmm:kedi:
tamam gittim ben hadi bayy sonucu haber viriirm ay trsıyom yaaaaaaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?