Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Sorun şu şimdi ben 33 yaşındamıyım 34 mü?Çin takviminde yaş önemli biliyorsun?
Kimi diyor 33 sün kimi diyor 34?
76 doğumluyum sence yaşım kaç cnm?

a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

otomotik çin takvimi var oradan bak o takvim 9 ay yaşının üstüne ekliyor cinsiyeti öyle belirliyor canımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

günaydın arkadaşlar a.s. burdayım ama sabah yoğunluğu var. atlatayım hemen geliyorum. geçmişide okuyamadım. bugün daha iyiyim.

tualinaaaaaaaaaa ve htp_honey sizi merak ediyorum. varmı bir gelişme canlarım

canım sabah feci karın ağrısı ama yok bişiğ kukuya bakmaktan bi hal oldum yaff aa hastaneyemi gitsem acaba yarın söz gitcem:lepi:

kızlar 133 yasin kaldıı bu cumaya yetiştirebilrmiyiz ne dersiniz?

ben zaten doğru dürüst okuyamıyordum şimdide adet oldum hiç okuyamam çok üzülüyorum yaaaaaaa :gitme:

fatoözell busecanm bana ateş grafiği hazırladı ben beceremiyorum ama öğreneceğiz inşallhh dermişim sanada yapar bir ateş tabloosou bebeğimm

bende istiyorum bu ay ateş grafiğinden

merhaba ben yeni sayilirim,5 yasinda bi oglum var ikincisi olmadi iki senedir simdi klomen tedavisine basladik gecen hafta ignem vardi bugun itibariyle 8.gunum ;dualarinizi bekliyorum

allah yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq: bu arada aramıza hoş geldin canım a.s.
sadece çatlatma iğnesimi yaptırdın yoksa aşılama filanmı.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

ahsenim nerelerdesin ya özledk seni :teselli:

hayırlı olsun canım oğluşun..erkek kendini çabuk belli ediyor ondan tahmin ettim.bu sene erkek senesi herkezin erkek ya..ayy bende heyecanlandım biran önce öğrenmek istiyorum hayırlısıyla..

hayırlısı inşallah. hadi sende bize bir kız yiğen getir. zemuszemus sağlıkla inşallah :Saruboceq:

zeytin,mmmmbu sene erkek yılıymış bebeğim hepimize erekek bebek geliyor eee bizde kız doğuralım artık erkelerimiz yalnız kalamsın dermişimolumunekankayizsmile

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah adı bile hazır bende ELİF yada SANEM

misafirini Allah kavuştursun. ben iyiyim canım. hemen hayıtı iç kendine gel. perpormansını yükselt.

sen nasılsın fatoşcuğum...

iyiyim canım ya bugün daha iyiyim. dünkü kötü günü atlatttım allaha şükürler olsun kaydirigubbakcemile5

canım doktorumun perşembe poliklinik günü onun için...hemde bi kaç gün geçsin diye canım...

özel hastanemi gittiğin yer devlet hastanesimi canım

serpilim yok yaf kırmızı fotoözelede didim öğle bakıyom kukumaluya hastalandımı diye yok ama çok fena kasık ağrım oluyo napsamki sempatiksalakcinni

canım sabah feci karın ağrısı ama yok bişiğ kukuya bakmaktan bi hal oldum yaff aa hastaneyemi gitsem acaba yarın söz gitcem:lepi:

kuku :)))))) yani artık bir test yapsan diyoruz yani mısra gibi orta yerimden çatlatacaksın maşallhh sana ve size bunların acısını bende inşallhh siden çıkartırımm çin işkencesine çevirdinizya ne diyeyeim size:bbo:alsanaalsanasmile

serpilim yok yaf kırmızı fotozelede didim öğle bakıyom kukumaluya hastalandımı diye yok ama çok fena kasık ağrım oluyo napsamki sempatiksalakcinni

Honey bak dövcem seni hastaneye gidip kan testi yaptırsanaklava:

Ben de hergün regl oluyorum zannetmiştim bak olmadım

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canımınn içi sen hamiş olda bizden sakla yetrki bebğem tamam gitcem galiba önce kendimi motive edem:lepi:

jetgiillerden serpilimmmmmmmm koştr koştr yorulcaksın adama biş kalmıcak yafff

canım bu yaz doluyum bak ayın 6 sında kızkardeşim geliyor almanyadan ramaznadan önce ığdırda düğün yapıpı gelin getireceğğiz eee bir tarfta ev eşye hepsii bana bakıyor bunların yaniii bu ayy işim zor okullar açılmadan kendi evimide taşımalyım sen çık işin içinden ee birde sekreterim iizne ayrılıyor bu arada işlerin çoğu bana kalacakk al dahası varda yazmıyorumm ne kadar dolu olduğumu anla:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

geç kalma tatlım lütfen sende ne rahat kadınsın. bugüne kadar beklemen bile hata bence.

kızlar o çin takvimi hikaye. bizim kızlarda bakmıştık doğru sonuç vermiyor.
ama hani makas bıça filan koyup üzerine oturtuyorlar ya onu kızkardeşlerimde denedik oldu walla.

33 yaşındasın bence

Evet ya 2010 erkek yılıymış ama ben kız istiyommmm:kedi:

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…