Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim yok yaf kırmızı fotoözelede didim öğle bakıyom kukumaluya hastalandımı diye yok ama çok fena kasık ağrım oluyo napsamki sempatiksalakcinni
allah korusun belkide kist filan oluşmuştur neden illede beklersiniz hastaneye gitmek için anlamam ki. ben hastane konusunda biraz hassasmıyım ne. başım ağrısa koşarım doktora

hangisi daha önemli senin için bilmiyorumkismile

fatosozel.. ben adetimin 5.gunu klomene basladim 5 gun kullandim dok.gittim yumurtam kocaman olmus.. , dok. o gun pregny verdi vuruldum,iki gun sonra gittigim de de yumurtan catlamis dedi .acaba erken mi catladi bilmiyorum,benim adet siklusum biraz erkendir de..asilama yok ,normal yolla deniyoruz suan..

bende 5 gün klomen kullanmıştım sonra prengl iğne o ayy ölümlerden ölümü seçmiştim yürüyemez hale gelmiştim daktora ulaşamıyordum öldümm ölüdmmm öldümm ve kist oluşmuştu

canım aynı işlemi ben tam 3 aydır deniyorum. klomen 5 gün kullandıktan sonra yumurtam 22 mm olmuştu seninki kaç mm idi hatırlıyormusun. çatlatma iğnesini vurdurduktan sonra zaten 2 gün içinde yumurta çatlıyor. iğnenin sebebi o. 2 günde çatlatması inşallah bebişin gelmiştir. şansın çok yüksek çünkü bu ikinci bebeğin değilmi. en azından hamile kalabiliyorsun. burada daha hiç hamile kalamayan arkadaşlarımız var mesela ben

hangisi daha önemli senin için bilmiyorumkismile

şuan çocuk benim için önemli değil önce büyüütüğüm erkek kardeşimi n düzenini kurmalyım bu benim görevim evin annesi ve babsı olarak buna mecburum şimdiye kadar ben meleğimi çok bekledim şimdi o beklesin beni üzgünüm yapacak birşey yok bu arda ben müşterime gidiyorum snra gelirimm öpüyorumm hepiniziiiolumunekankayizsmile

walla artık ne iğne ne ilaç bende hiç bir şey yapmıyor. senin bünyen biraz hassas sanırım serpilim. sende havuç kürümü birde seni hastanelik etmişti

ama dok. igneden sonra cagarip bakmaliydi yumurta catlamismi diye.bana igneden sonra 3.gun baktiginda yumurta yoktu,artik tuttumu tutmadimi allah bilir..peki daha sonra kullandin mi klomeni,,

ama dok. igneden sonra cagarip bakmaliydi yumurta catlamismi diye.bana igneden sonra 3.gun baktiginda yumurta yoktu,artik tuttumu tutmadimi allah bilir..peki daha sonra kullandin mi klomeni,,
canım o iğneden sonra çağırmıyorlar. çünkü iğne çatlatıyor zaten yumurtayı o kesin. ben en son haziran da kullandım 14 haziranda aşılama yaptırdım 2. kez ama malesef dün sonuç aldık tutmamış. şimdi bu ay klomen kullanırmıyım bilmiyorum. henüz doktora gitmedim çarşamba günü için gel dedi ama gidip gitmemekte kararsızım

canim,yumurtanin boyutunu soylemedi doktorum sadece tepkisi su oldu;oooooo kocaman olmus!...hemen igne yap bugun 36 saat sonrada iliski,..ama benim kafama takilan igne yapildigi gun calisma yapmadik ya o gun catladiysa ay ben pek bilmiyom bu isleri... evet ikinciye ugrasiyoz ama baksana iki sene oldu olmuyor...sen hala kullaniyormusun klomeni

hayatım iğne yapıldıktan sonraki 36 saat içerisinde yumurta çatlıyor bu kesin. sonra sen iğnenin yapıldığı gün çalışma yapmasanda farketmiyor çünkü henüz çatlamamıştır. hemen aynı dakka çatlatmıyor zaten. ayrıca çalışmadan sonra spermler insan vücudunda 2 gün yaşıyor hemen ölmüyor. o yüzden rahat ol. Şayet Allah ol dediyse olacak

uzuldum canim ,umarim birdaha ki sefere tutar, ben de asilama yapmak istemistim doktorum once ilac deneyelim 3 ay dedi,vucut bazan asiri tepki veriyormus,bi de ben progestan kullaniyom,benim adet oncesi lekelenmelerim olur her ay ,baska bi sorunum da yok hersey temiz,histeroskopi bile yapildi bisey cikmadi...tup bebek dusundun mu hic

bendede her şey temiz çıktı adetlerim son derece düzenlidir. ama olmuyor işte. tüp bebek maddi koşullardan dolayı denemedik denemeyi düşünmüyoruzda.

progestan ilacı ne için kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…