progestan ilacı ne için kullanıyorsun
şimdi varmı lekelenmelerheralde gebelik olusursa rahime tutunsun diye 10 gun kullancam ctesi bitiyor ,bittikten 2 ,3 gun sonra gebelik olusmazsa hasta oluyorsun,bende tam adet duzensizligi olmasa da sebebi bilinmeyen bi lekelenme olayim var,tam adet kanamasindan 4 gun once basliyor,
iyiyim canım.meleğimizde iyidir inşallah geçen salı görmüştüm bir hafta oldu.ikili test zamanımız geldi haftaya giderim inşallah.senin adet gelmedi dimi.günaydın ahsen hoşgeldin canım, ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın meleğimiz nasıl...
günaydı canımm nasılsınn bayağıdır sesiz ve sakinsinn
evet serpilim ben olumsuz bir haber aldınmı içime kapanıyorum hemen yazasım falan kalmıyor.fatoşla tualinaya üzüldüm biraz.ama hayırlısı inşallah hepiniz en yakın zamanda kavuşursunuz bebişlerinize.
canım bende klomen kulandım ama sen kadar gecikme yapmadıı ben sana çok inanıyorum nedensee:uhm:
şimdi varmı lekelenmeler
fatoşum canım benim buralardayım.inşallah ELİF SENEM de en yakın zamanda gelir.bende kız olursa ZEYNEP koyacam erkek olursa karışmam babası koysun.zeynep ismini çok severim.komşumun kızı evleniyor buğün çeyizi varmış hediye aldım akşama gideceğim.ben zaten doğru dürüst okuyamıyordum şimdide adet oldum hiç okuyamam çok üzülüyorum yaaaaaaa :gitme:
bende istiyorum bu ay ateş grafiğinden
allah yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq: bu arada aramıza hoş geldin canım a.s.
sadece çatlatma iğnesimi yaptırdın yoksa aşılama filanmı.
ahsenim nerelerdesin ya özledk seni :teselli:
hayırlısı inşallah. hadi sende bize bir kız yiğen getir. zemuszemus sağlıkla inşallah :Saruboceq:
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah adı bile hazır bende ELİF yada SANEM
misafirini Allah kavuştursun. ben iyiyim canım. hemen hayıtı iç kendine gel. perpormansını yükselt.
iyiyim canım ya bugün daha iyiyim. dünkü kötü günü atlatttım allaha şükürler olsun kaydirigubbakcemile5
özel hastanemi gittiğin yer devlet hastanesimi canım
tamam gittim ben hadi bayy sonucu haber viriirm ay trsıyom yaaaaaaa:1shok:
yok kız yaaaa giitim makinalar öğleden sonra çalışmıyomuş
hay sizin makinanıza tükreyim dedim geldim
honey naptın canım test yaptınmı
hayir,lekenme oldumu kacari yok regl oldum sayiyorum,cunku reglle bitisik benim lekeler,adet gunum de haftaya daha en az 7 gunum var yani,umarim tutar, bu arada esime bakilmadi daha,o benim kadar hevesli degil ikincisi icin,
serpilim şimdi sizin için südük testi yapimmiii
Honeyyy sonucu aldın mı?
Daha doğrusu test yaptırdın mı?
Zeytincim sen nasılsın oğluşun nasıl cnm?
Vitamin olarak ne kullanıyorsun?
Serpil sen naptın tatlım işlerini hallettin mi?
Ben birazdan imza atmak için eski sanayiye gideceğim,bağlı olduğum müdürlük o tarafta
yok kız yaaaa giitim makinalar öğleden sonra çalışmıyomuş
hay sizin makinanıza tükreyim dedim geldim
yarın sabah aç karnına gel öle yapıyoz dedi ya kanda aç karnına bakılmıyoki benim bildiğim
kızlarrrrrrrrrrrr geldimm canlarımm kuzu sarmalarım balllarım böreklerim çöereklerim kızlar acıktım ondanmı bunları yazıyorum ben
Honeyyy sonucu aldın mı?
Daha doğrusu test yaptırdın mı?
vallhii bence yap en azından bir fikir verir canımcımm
Zeytincim sen nasılsın oğluşun nasıl cnm?
Vitamin olarak ne kullanıyorsun?
Serpil sen naptın tatlım işlerini hallettin mi?
Ben birazdan imza atmak için eski sanayiye gideceğim,bağlı olduğum müdürlük o tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?