Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi varmı lekelenmeler

günaydın ahsen hoşgeldin canım, ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın meleğimiz nasıl...
iyiyim canım.meleğimizde iyidir inşallah geçen salı görmüştüm bir hafta oldu.ikili test zamanımız geldi haftaya giderim inşallah.senin adet gelmedi dimi.

fatoşum canım benim buralardayım.inşallah ELİF SENEM de en yakın zamanda gelir.bende kız olursa ZEYNEP koyacam erkek olursa karışmam babası koysun.zeynep ismini çok severim.komşumun kızı evleniyor buğün çeyizi varmış hediye aldım akşama gideceğim.
tamam gittim ben hadi bayy sonucu haber viriirm ay trsıyom yaaaaaaa:1shok:

hadi honeyyyy bize güzel haberlerle gel mutlu olmaya ihtiyacımız var şöyleee güzel bir halay çekeriz şerefineeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yok kız yaaaa giitim makinalar öğleden sonra çalışmıyomuş
hay sizin makinanıza tükreyim dedim geldim

kızlarrrrrrrrrrrr geldimm canlarımm kuzu sarmalarım balllarım böreklerim çöereklerim kızlar acıktım ondanmı bunları yazıyorum ben

Honeyyy sonucu aldın mı?
Daha doğrusu test yaptırdın mı?

Zeytincim sen nasılsın oğluşun nasıl cnm?
Vitamin olarak ne kullanıyorsun?

Serpil sen naptın tatlım işlerini hallettin mi?
Ben birazdan imza atmak için eski sanayiye gideceğim,bağlı olduğum müdürlük o tarafta

yok bebem makina maduru oldum :teselli:

yok kız yaaaa giitim makinalar öğleden sonra çalışmıyomuş
hay sizin makinanıza tükreyim dedim geldim

bende tüküreyim alsanaalsanasmile yani makinelerine ama herşeyde bir hayır vardır canım benim yarın ola hayrola kaydirigubbakcemile5

yarın sabah aç karnına gel öle yapıyoz dedi ya kanda aç karnına bakılmıyoki benim bildiğim

aç karnına daha iyi bakılıyor

kızlarrrrrrrrrrrr geldimm canlarımm kuzu sarmalarım balllarım böreklerim çöereklerim kızlar acıktım ondanmı bunları yazıyorum ben

bencede acıkmışsın sen ohaoldumsmile

mısracım müşterime giitim oradan tapuya ordan ofise ben iyim canım biraz hem aile olark hem iş olark yoğunum canım ama neysekii kocaccaığım yanımda o yüzden hiç umurumda değil .)))olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…