Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaynen canım bende okadar gişt koştr koştr herşeyde vardır bi hayr diip geldim belki yarına kadr olcam okadr yoluda tepmicem bidaha bilememki delikafadulden:a015:

fatoözelim çok acıktım ben çokk ((( hiç zamanım olmadı yemeye ama hayıtı içiyorum hahhahhahahahahha

mısracım kendini yorma balım sıcaklarada dikkat et

zeytinim belliki yoğun kocamn mucuxx ona

kaç gündür ağr işte yapmıyom evi mokkkk götrüyo yaf

amaaaaaaaan bırak ne götürürse götürsün. bir iki gün dur bakalım şu testin sonucu bir belli olsun önce

ohhhh ohhhh bütün kızlar toplanmış toplanmışş maşallhhh nazarlardan koruusn Alaahhh

serpilim şimdi sizin için südük testi yapimmiii

aman ne gerek var yarın kanda baktırmayacakmısın zaten. ama erke git ki erken sonuç alabilelim

Honey hadi git yap evden çıkmadan sonucunu öğreneyim meraktan çatlayacağım valahi.
Serpil benim kadın doğumcu testi çok erken yaptırmışsın dedi ben de meraklı melahat bir arkadaşım yüzünden dedim:roflol:

hemen bir şeyler ye tatlım o zaman o sıcakta şimdi birde tansiyonun filan düşmesin

Serpil bu ay senden çok umutluyum ona göre dersine iyi çalış
Her an sınav yapabiliriz:dance:

canım vallhii bakalım ilk defa bu aya tamm yanımda olacak gerçi yarın bedelliler geliyor burdura giidyor yarın evde yok perşembe dönecekler ama bizi dersimizii çalışıyoruz dermişim :hulya:

canım vallhii bakalım ilk defa bu aya tamm yanımda olacak gerçi yarın bedelliler geliyor burdura giidyor yarın evde yok perşembe dönecekler ama bizi dersimizii çalışıyoruz dermişim :hulya:

Eferinnnnnnnnnnnnnnnnzemuszemus

O bedellilerden biri de bizim Almanya da yaşayan arkadaşımızın eşi :))))))

yok kız yaaaa giitim makinalar öğleden sonra çalışmıyomuş
hay sizin makinanıza tükreyim dedim geldim
iyi demişsin kaydirigubbakcemile3ya nasıl bir yermiş öyle başka bir yere gitseydin yokmu başka bir yercanım..
yarın sabah aç karnına gel öle yapıyoz dedi ya kanda aç karnına bakılmıyoki benim bildiğim

benim bildiğimde de açlık toklul önemli değil en iyisi başka bir yere gitsen canım.

Eferinnnnnnnnnnnnnnnnzemuszemus

O bedellilerden biri de bizim Almanya da yaşayan arkadaşımızın eşi :))))))

ismini verseydin burdurdan antayay aldırtsaydıkk burada yapsaydı dermişim :)))) olumunekankayizsmile yarın eşim giidyor onlar için geceyi orada geçirecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…