Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ahsencim nasılsın?
Dün şu bebiş takviminden yapayım dedim güya yapyım,linki kk ya taşıdığımda olmamış dedi
Acep nerde hata yaptım

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk net çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

napcam benyaaaaaaaaaaaaa salya sümük oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siz bana uğur getrdinizzzzzzzzzzzzzzz

Honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy seni seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::dance::teytey::dance::dance::1hug:

ollleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Dedimmmmmmmmmmmmmmmm size 3 hamiş diye çok yakında 3.de geliyorrrrrrrrrrrr.
Medyum mIsraaaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm benim.yaşaaasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikler .......aaaaaaaaaaayyyyyyy çok iyi geldiiiiiiii bu haberrrrrrrrrrrrrrrrr

serpillllllllllll teyze oluyosunnnnnnnnnnnn sen yaaaaaaaaaaaaaa mısram bende seni çok seviyorum aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlasrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Honey ben kendimde yemin ederim bu kadar heyecanlanmamıştım Serpil şahit elim ayağıma karıştı şu anda:ecrin_bebek:

serpillllllllllll teyze oluyosunnnnnnnnnnnn sen yaaaaaaaaaaaaaa mısram bende seni çok seviyorum aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seniii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

serpil benim hamile olduğum ay yazmışsın..kızzzzzzzzzzz allahmı söyletti sende bu ay hamile olurmussun innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…