Honey ben kendimde yemin ederim bu kadar heyecanlanmamıştım Serpil şahit elim ayağıma karıştı şu anda:ecrin_bebek:
napcam ben şimdiiii aklım durduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
napcam ben şimdiiii aklım durduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
haddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hamile listesi yapalımmmmm honey canım benim çokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmm
haddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hamile listesi yapalımmmmm honey canım benim çokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmm
Ahsencim nasılsın?
Dün şu bebiş takviminden yapayım dedim güya yapyım,linki kk ya taşıdığımda olmamış dedi
Acep nerde hata yaptım
Serpilim saol cnm.
İşteeeeeeeeeeeeeeeeeee topiğimizin uğuru,iddia ediyorum buradaki herkes hamile olacak ahanda yazdım şuraya hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay inamıyorum ben ya yok bi yanlışlık oldu bukar net olamaz şu içine tuz gibi bişi vardı ondan koyuluyo demi onu koydum yanlış olmasın yoktr yaaaaaaaaaaaaa
alah razı olsun ahsen hepinizden allah binlerce kezx razı olsunnnnn çokkk çokkkkk sizi çok seviyorum inşşlah hep görüşürüzz iiyiki varsınız senağlamasenağlamasenağlama
alah razı olsun ahsen hepinizden allah binlerce kezx razı olsunnnnn çokkk çokkkkk sizi çok seviyorum inşşlah hep görüşürüzz iiyiki varsınız senağlamasenağlamasenağlama
ay ne diyim mısaram elim ayağım tutmuyo ttriyorum napcamı bilmiyorum ben ya deli oldummmmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: honeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyay inamıyorum ben ya yok bi yanlışlık oldu bukar net olamaz şu içine tuz gibi bişi vardı ondan koyuluyo demi onu koydum yanlış olmasın yoktr yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?