Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpilim saol cnm.
ışteeeeeeeeeeeeeeeeeee topiğimizin uğuru,iddia ediyorum buradaki herkes hamile olacak ahanda yazdım şuraya hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Honey ben kendimde yemin ederim bu kadar heyecanlanmamıştım Serpil şahit elim ayağıma karıştı şu anda:ecrin_bebek:

şimdi anladınmı benii benimde sende olmuştuu şimdiii tüylerim diken dikenn olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

haddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hamile listesi yapalımmmmm honey canım benim çokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmm

ay inamıyorum ben ya yok bi yanlışlık oldu bukar net olamaz şu içine tuz gibi bişi vardı ondan koyuluyo demi onu koydum yanlış olmasın yoktr yaaaaaaaaaaaaa

napcam ben şimdiiii aklım durduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ebbeğimm oyyyyyyyyyyyyyyy biizmdee akımız çıktıııııı:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

iştee topiccc bu işte sevgi buu işteee herşeyyy buuuu işteeeeeeeeeeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

napcam ben şimdiiii aklım durduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Canım benim günlerce dondum kaldım ben halen de tam olarak inanmış değilim hiç merak etme ultrasonda gördüğünde oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyeceksin.Sarışın kızın geliyor.

Serpillllllllllllll çabuk kişi kartına bir bebiş resmi koy çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

haddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hamile listesi yapalımmmmm honey canım benim çokkkkkkkkkk mutluyummmmmmmm

alah razı olsun ahsen hepinizden allah binlerce kezx razı olsunnnnn çokkk çokkkkk sizi çok seviyorum inşşlah hep görüşürüzz iiyiki varsınız senağlamasenağlamasenağlama

:teytey::içelim::içelim::içelim:
Ahsencim nasılsın?
Dün şu bebiş takviminden yapayım dedim güya yapyım,linki kk ya taşıdığımda olmamış dedi
Acep nerde hata yaptım

evet mısra sıra serpilde bence benim içime doğuyor...canım o takvimi bana zeytin yaptı ben yapmadım o sana yardımcı olur aaaaaaaaaa zeytinde burdaaaaaaa zeytin hamişler artıyor bakkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:

ay inamıyorum ben ya yok bi yanlışlık oldu bukar net olamaz şu içine tuz gibi bişi vardı ondan koyuluyo demi onu koydum yanlış olmasın yoktr yaaaaaaaaaaaaa

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız o toz koruyucu kullanılmaz naptın onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çabuk söle

Zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbaksanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa honeyyyyyyyyyyyyyyy hamile

alah razı olsun ahsen hepinizden allah binlerce kezx razı olsunnnnn çokkk çokkkkk sizi çok seviyorum inşşlah hep görüşürüzz iiyiki varsınız senağlamasenağlamasenağlama

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevvvvvvvvvvvvgüüüüüüüüüüülümmmmmmmmmmmm.canım benim gözün aydın olsun.allah tamamına erdirsin.a.s.a.s.a.s.a.s.

gitemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gitmeeeeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ay ne diyim mısaram elim ayağım tutmuyo ttriyorum napcamı bilmiyorum ben ya deli oldummmmmmmmmm

sakin olllllllll sakin ol dua et bize dua etttt:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey: honeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
gözün aydın canım kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :dance: :dance: :dance: :dance:

ay süper bir haber htp honey gözün aydın arkadaşım sağsağlim kucağına alırsın inşallah....:))

olumunekankayizsmilezemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt:CüvCüv::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…