Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya ben yanlışmı yaptım oküçük toz gibi bişi yvardı onuda koydum yanlışmı oldu yaaaaaaaa olmasınnnnn daha önce öle yapıyodum sanki

hpt_honeyciğim tebrik ederim tesadüf girdim bunlar ne alemde die bide ne görüm sen hamilesin darısı başımıza hadi bide kendine aç topik allahım sonuna kadar götürür inşallah sağsalim kucağına alırsın inşallah

Honeycimmmm eşin işyerinde değil mi?
Şimdi küçük bir çorap yada patik al testi içine koy,bir koşu işyerine git hediyesini ver.
Dayanabilirsen akşam evde yap bunu

:hooray:alsanaalsanasmile:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Serpilllllllllllllll yılın bombasını sen patlatacaksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadi gel arkamızdannnnnnnnnnnnnnnnnn hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hayıtı için olumlu düşünün
Hergün birlikte olmayın
Yumurtlama günlerinde 2-3 kez çalışın
Birliktelikten sonra yıkanmayın çamaşırınızı giyip öylece yatınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay ne diyim mısaram elim ayağım tutmuyo ttriyorum napcamı bilmiyorum ben ya deli oldummmmmmmmmm

sakim ol yaaaa lütfen sakin ol :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlarr halayaaaaaaaaaaaaaaaa hamielmiz hihoyyyt:lepi:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

alah razı olsun ahsen hepinizden allah binlerce kezx razı olsunnnnn çokkk çokkkkk sizi çok seviyorum inşşlah hep görüşürüzz iiyiki varsınız senağlamasenağlamasenağlama

canııııııııııııııııııııım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım eşim şimdi aradı eve geliyomuş avukata gitcekmiş işi vardı kira kontratını istedi hazrla dedi ben ş sölediğini yapim tamammı çıktım haberdar ederim öptüm siziiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

serpil02507+, Mısra+, xaysex, ahsen_81, fatosozel, zeytin1007+, enterasan, tualina+, hpt_honey darııs hepinizeeeeeeeeeeeeeeeee

:ecrin_bebek:alkisalkisalkissüprizzzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::dance::dance:

Ay kalbim nasıl atıyorrrrrrrrrrrrr amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerimden kalkamıyorum giyinip çıkmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…