tatlım 200 m2 evmi ciddimisin aman allahım inanmıyorum ya lan ben 85 m2 evi temileyince felç oluyorum. kızım heen bir gündelikçi filan tutFatoşcum oturduğumda daha çok dinliyorum kafama takıyorum ağrıları.
Öyle eskisi gibi büyük bir hızla yapmıyorum ki cnm.
Ev 200 metrekare zaten sorun.
Birgün evi süpürdüm,ertesi gün viledayla sildim.
Kek yapmazsam bunalıma girerim,bugünde yaptım kızarsınız diye size söylemedim.
Elbette düşünüyorumda tatlım günün belli saatlerinde çokkkk canım çekiyor
Ya ben nasıl bırakıca bu zıkkımı ya bırakamıyorum bırakmaya çalıştıkça dahada çoğaltıyorum bilmiyorumkismile
kesinlikle haklısın serpilim bugün adrenalin en üst seviyelerde olduğu bir gündüama çok güzel bir gündü
evet ya bugün ne kadar hareketli bir gün oldu gerçi nerdeyse her günümüz böyle hareketli ama :lepi::lepi::lepi:
bu hayıta bende başlamayı düşünüyorum maaşımı alınca mısır çarşısına gidicem hayıt almaya inşallah
tamam ama sende böyle çok geç kalma sık sık gel tamammı canım olumunekankayizsmile özletme kendini :gitme:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
ama ben sana dedimklava: yok ev silcem yok kek yapcam klava: yorma artık kendini birdebu 3 ay çok önemli bırak iş güç yapma bebiş iyice bir yerleşsin yerine
walla bizde seni çok özlüyoruz :sinifsinif: özletme kendini bu kadar
kağıthanedeyim tatlımcanom sen mecidiyeköy civarındaydın dimi eğer öyleyse sana hayıt için daha kısa mesafede biryer sölicem... Mısır çarşısı uzak...
sigarayı bırakma için bir ot daha vardı ama karabaş otumuydu neydi ibrahim saraçoğlu sitesinde var kızlar
NEYSE SİZE DOYUM OLMUYOR AMA BİZİM MESAİ BİTTİ ÇIKMAK ZORUNDAYIM. YARIN İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH TUALİNADAN DA HAYIRLI HABERLER ALIR GÖBEK ATARIZ YİNE.
KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM ÖPÜLDÜNÜZ
canım eyüp tarafı sana daha yakın eyüp tarafında da çok aktar var çarşı içinde bulursun orada....kağıthanedeyim tatlım
Bismillahirrahmanirrahim
“YÜCE RABBİM SEN OL DERSİN OLUVERİR. İSMİ YAZILI ARKADAŞLARIMA VE TÜM İSTEYEN KULLARINA BEBEK İÇİN OL DE OLSUN YARABBİM"
HAMILE ADAYLARIMIZ BEKLENMEYEN ADET TARIHI
ENTERESAN 6 TEMMUZ
BUSECAN 15 TEMMUZ
SERPİL 17 TEMMUZ
FATOSOZEL 26 TEMMUZ
(41 KERE MAŞALLAH)
HAMİLELERİMİZ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
MISRA 29.MART.2010
HPT HONEY
AHSEN-81
UA-27
haklısın ya çeker tabi hele yemek sonraları rabbim kolaylık versin sana da....
Oyyy fatoşcum kıyamam,düşünmen yeter kuzum.
Bir ara geliyordu yardımcı bayan ama ben sürekli ayakta duruyorum kontrol etmek zorunda kalıyorum.
Benim tüm mobilyalar lake yanlış bir bezle silinirse hemen çizilir.
Koltuklar antilop onunda temizleyicisi ayrı..............vs
Bezler ayakkabı kutulRINDA birinde koltuk,öbüründe tv,diğerinde ünite-masa...vs yazıyor
Evettt karabaş otu sigarayı bırakmada gerçekten etkiliymiş ama şu anda ben kullanamam sizde kullanmayın biricik hayıtımızı bozar neme lazım :))))))
mısraaaaaaaaa bu ev işleri harbiden hasas :))) ayyy kıyamma ya bende kadın alınca kadından daha çok işi ben yapıyorum ya
kız ben zaten eyübe yakın oturuyorum. ben her pazar eyüp sultan dayım zaten. sabah kalkıp giderim eyüp sultana türbeyi ziyaret ederim. duamı ederim. ekmeğimi alıp eve gelir kahvaltımı hazırlarımcanım eyüp tarafı sana daha yakın eyüp tarafında da çok aktar var çarşı içinde bulursun orada....
kızlar kaçar ben öpüldünüz
kız ben zaten eyübe yakın oturuyorum. ben her pazar eyüp sultan dayım zaten. sabah kalkıp giderim eyüp sultana türbeyi ziyaret ederim. duamı ederim. ekmeğimi alıp eve gelir kahvaltımı hazırlarım
honeycim tebrik ederim cok sevindim ilk gunden boyle haber almak cok guzel,insallah hepimiz en yakin zaman da kavusuruz bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?