Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tatlım 200 m2 evmi ciddimisin aman allahım inanmıyorum ya lan ben 85 m2 evi temileyince felç oluyorum. kızım heen bir gündelikçi filan tut

ayrıca kek filan yap onlar ağır iş değil. ama 200 m2 ev sil süpür klava: bak orda olsaydım hafta sonları gelip sana yardım ederdim canım ya

sigarayı bırakma için bir ot daha vardı ama karabaş otumuydu neydi ibrahim saraçoğlu sitesinde var kızlar

NEYSE SİZE DOYUM OLMUYOR AMA BİZİM MESAİ BİTTİ ÇIKMAK ZORUNDAYIM. YARIN İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH TUALİNADAN DA HAYIRLI HABERLER ALIR GÖBEK ATARIZ YİNE.

KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM ÖPÜLDÜNÜZ

Oyyy fatoşcum kıyamam,düşünmen yeter kuzum.
Bir ara geliyordu yardımcı bayan ama ben sürekli ayakta duruyorum kontrol etmek zorunda kalıyorum.
Benim tüm mobilyalar lake yanlış bir bezle silinirse hemen çizilir.
Koltuklar antilop onunda temizleyicisi ayrı..............vs
Bezler ayakkabı kutulRINDA birinde koltuk,öbüründe tv,diğerinde ünite-masa...vs yazıyor

Evettt karabaş otu sigarayı bırakmada gerçekten etkiliymiş ama şu anda ben kullanamam sizde kullanmayın biricik hayıtımızı bozar neme lazım :))))))

Son düzenleme:

canom sen mecidiyeköy civarındaydın dimi eğer öyleyse sana hayıt için daha kısa mesafede biryer sölicem... Mısır çarşısı uzak...

mısraaaaaaaaa bu ev işleri harbiden hasas :))) ayyy kıyamma ya bende kadın alınca kadından daha çok işi ben yapıyorum ya

güleeeeeeeeeeeeee güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezemuszemus

maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............30
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............5
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............367saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et

haklısın ya çeker tabi hele yemek sonraları rabbim kolaylık versin sana da....

kesinlikle ya zor bir durum ama alışır onun göbüşünde bebişi var kimin umurunda sigara

kızzzzzz sana yardımada gelinmez walla gözüm korktu

mısraaaaaaaaa bu ev işleri harbiden hasas :))) ayyy kıyamma ya bende kadın alınca kadından daha çok işi ben yapıyorum ya

oda doğru o yüzden ben tüm hafta sonu yavaş yavaş kendim yaparım. kızkardeşlerim kızar bana abla neden birini çağırmıyorsun diye ama yapamam benim elim değecek evin her tarafına

canım eyüp tarafı sana daha yakın eyüp tarafında da çok aktar var çarşı içinde bulursun orada....
kız ben zaten eyübe yakın oturuyorum. ben her pazar eyüp sultan dayım zaten. sabah kalkıp giderim eyüp sultana türbeyi ziyaret ederim. duamı ederim. ekmeğimi alıp eve gelir kahvaltımı hazırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…