honey çok sevindim canım müdürüm aradı yanına gidiyorum
gelirim birazdan
honey idrar testi yaptin degilmi....
alah razı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
ahsenim kabim duarck dersem inanırmısın vallhii sanki ben hamileyimm öyle hissediyorum vallhiii
honeycim tebrik ederim hastaneye gitmiştin hemen verdilermii
ay çok güzel yaaaa2010 yılı hamıle yılı mükemmell
sağlıklı hamılelikk sağlıklı doğum ve sağlıklaaaa kucağına al canımmm öpüyorummm
Serpil honeyde hayıta başlamıştı değil mi?
ayyy insallah allah o duyguyu bidaha yasatir,ama ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum testte o tek cizgiyi gormek acitiyor insani,ama boyle arkadaslarin guzel haberleri umit oluyor .....darisi tuuuuum isteyenlere:Saruboceq:
oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ay ya dün bu çılgın kızzz ördek almıştı da serpil sen dedin bebişinin oyuncağı olur inşş
valla allahım sen ne büyüksünnnnnn sana inanıyorum senden başka doğrum yokkkkk
bana badi uğur getrdi yaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt
bende demiştimmkii bebeşin oynayacak ilk oyuncağı o ördek :)))
mısra canım satını ver sanada takvim yapayım
honay seninde takvimin olsun istiyosan
satını yaz bana 2011 e gönderrr :)))
Enteresan sen kaç yaşındasın?
Ne kadarlık evlisin cnm?
entersann darısıı başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hpt honey sarhoş gibiidr şimdiii şaşkındır henüz şaşkınlığını atamz üzerinden eşi nasıl tepki verdi acaba birde o teyzenin yorumunu merak ediyorumm ben
yaşatr canım bak bana 6 sene sonra oldu ben buraya takıldıkca çok şey öğrendşm hep umutla baktımmmmmmm sabır versin mevlam
entersann darısıı başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?