Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hastaneye gitim öğleden sonra olmuyo dediler devlette bende serpilin gazına gelip evde yaptım :lepi:

ayyy insallah allah o duyguyu bidaha yasatir,ama ben kendimi cok kaptirmak istemiyorum testte o tek cizgiyi gormek acitiyor insani,ama boyle arkadaslarin guzel haberleri umit oluyor .....darisi tuuuuum isteyenlere:Saruboceq:

yaşatr canım bak bana 6 sene sonra oldu ben buraya takıldıkca çok şey öğrendşm hep umutla baktımmmmmmm sabır versin mevlam

oh bir sürü yeğenimiz olduu bebişlerr geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

:teytey:delikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan
bende demiştimmkii bebeşin oynayacak ilk oyuncağı o ördek :)))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan evet canımmmmmmm canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mısra canım satını ver sanada takvim yapayım
honay seninde takvimin olsun istiyosan
satını yaz bana 2011 e gönderrr :)))

canım nasıl yani telefonamı yazcam kafam durdu bugün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni çok isterim bende yapalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

hpt honey sarhoş gibiidr şimdiii şaşkındır henüz şaşkınlığını atamz üzerinden eşi nasıl tepki verdi acaba birde o teyzenin yorumunu merak ediyorumm ben

serpilim ve diyer kızlar şöle oldu bugün anlatayım hala şoktayım neyse eşimi beklerken evi farkında olmadan viledaladım ay çok salağım biliyorum naptımı bilmemedim eşime mısranınki gibi hediye hazırladım geldi aşkım sana hediye aldım kızma dedim sanki biliyomuş gibi sırttı sevindi sarıldı oh abuk sabuk şeyler yemicem artık yaşasın dedii ve beni hastaneye götrdü özel hastanede bi dr var çok enterasan bi adam daha önce ona giderdim hep beni tanır randevu vermediler sekretere ben onunla görüşcem tanışıyoruz dedim odasına girdim dedim ercann bey test yaptım çift çizgi çıkınca size koştum dedim oda bana ne derdese beyenirsiniz . doğurmak istiyomusun ? ben şaşsırdım çift çizgi felan dedim tekrar bana aynı ifadae doğurmak istiyomusun dedi evet dedim çok bekledim biliyosunuz dedim oda beni kan testine gönderdi bu test normalde 30 sana 12 tl yapcam dedi testimin sonucunu eşim bi saat sonra aldı sonuçççççççççççç 2bin üstü 6 haftalık felan oluyo mısraa göbek tokuştrcazzzzzzzzzzz eşim tef bildrdi bana bende eve geldim hemen size haber vereyim die internet yoktu havalardan malum işte öle teyzeye sölemedim henüz pek kimseye sölemiyelim dedik eşimle sonra üzülebiliyoz daha önce yaşadık ondannn sizi çok seviyorum hep aklımdaydınız heryerde hastanede beklerken dua ettim sizlere ve hep edicem sizi çok seviyorum binlerce kez razı olsun rabbimm allah büyük kızlar vericek sadece sabrımızı deniyo:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…