serpilim ve diyer kızlar şöle oldu bugün anlatayım hala şoktayım neyse eşimi beklerken evi farkında olmadan viledaladım ay çok salağım biliyorum naptımı bilmemedim eşime mısranınki gibi hediye hazırladım geldi aşkım sana hediye aldım kızma dedim sanki biliyomuş gibi sırttı sevindi sarıldı oh abuk sabuk şeyler yemicem artık yaşasın dedii ve beni hastaneye götrdü özel hastanede bi dr var çok enterasan bi adam daha önce ona giderdim hep beni tanır randevu vermediler sekretere ben onunla görüşcem tanışıyoruz dedim odasına girdim dedim ercann bey test yaptım çift çizgi çıkınca size koştum dedim oda bana ne derdese beyenirsiniz . doğurmak istiyomusun ? ben şaşsırdım çift çizgi felan dedim tekrar bana aynı ifadae doğurmak istiyomusun dedi evet dedim çok bekledim biliyosunuz dedim oda beni kan testine gönderdi bu test normalde 30 sana 12 tl yapcam dedi testimin sonucunu eşim bi saat sonra aldı sonuçççççççççççç 2bin üstü 6 haftalık felan oluyo mısraa göbek tokuştrcazzzzzzzzzzz eşim tef bildrdi bana bende eve geldim hemen size haber vereyim die internet yoktu havalardan malum işte öle teyzeye sölemedim henüz pek kimseye sölemiyelim dedik eşimle sonra üzülebiliyoz daha önce yaşadık ondannn sizi çok seviyorum hep aklımdaydınız heryerde hastanede beklerken dua ettim sizlere ve hep edicem sizi çok seviyorum binlerce kez razı olsun rabbimm allah büyük kızlar vericek sadece sabrımızı deniyo:teselli:
biran once doktora git canim,bu arada folik asit aliyosun demi
serpilim ve diyer kızlar şöle oldu bugün anlatayım hala şoktayım neyse eşimi beklerken evi farkında olmadan viledaladım ay çok salağım biliyorum naptımı bilmemedim eşime mısranınki gibi hediye hazırladım geldi aşkım sana hediye aldım kızma dedim sanki biliyomuş gibi sırttı sevindi sarıldı oh abuk sabuk şeyler yemicem artık yaşasın dedii ve beni hastaneye götrdü özel hastanede bi dr var çok enterasan bi adam daha önce ona giderdim hep beni tanır randevu vermediler sekretere ben onunla görüşcem tanışıyoruz dedim odasına girdim dedim ercann bey test yaptım çift çizgi çıkınca size koştum dedim oda bana ne derdese beyenirsiniz . doğurmak istiyomusun ? ben şaşsırdım çift çizgi felan dedim tekrar bana aynı ifadae doğurmak istiyomusun dedi evet dedim çok bekledim biliyosunuz dedim oda beni kan testine gönderdi bu test normalde 30 sana 12 tl yapcam dedi testimin sonucunu eşim bi saat sonra aldı sonuçççççççççççç 2bin üstü 6 haftalık felan oluyo mısraa göbek tokuştrcazzzzzzzzzzz eşim tef bildrdi bana bende eve geldim hemen size haber vereyim die internet yoktu havalardan malum işte öle teyzeye sölemedim henüz pek kimseye sölemiyelim dedik eşimle sonra üzülebiliyoz daha önce yaşadık ondannn sizi çok seviyorum hep aklımdaydınız heryerde hastanede beklerken dua ettim sizlere ve hep edicem sizi çok seviyorum binlerce kez razı olsun rabbimm allah büyük kızlar vericek sadece sabrımızı deniyo:teselli:
günaydın canlarım
honey sen sat ını yaz ben sana yaparım canım
yazmamı istediğin birşey varsa onuda yaz
ok
öpüldünüz canlarım
onu nasıl yapıyorsunuz canımkumsal busecan grafih hazırladı bana :)) ateş tablosu yapıyoruz
yaşatr canım bak bana 6 sene sonra oldu ben buraya takıldıkca çok şey öğrendşm hep umutla baktımmmmmmm sabır versin mevlam
canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin çok ama çok sevindimserpilim ve diyer kızlar şöle oldu bugün anlatayım hala şoktayım neyse eşimi beklerken evi farkında olmadan viledaladım ay çok salağım biliyorum naptımı bilmemedim eşime mısranınki gibi hediye hazırladım geldi aşkım sana hediye aldım kızma dedim sanki biliyomuş gibi sırttı sevindi sarıldı oh abuk sabuk şeyler yemicem artık yaşasın dedii ve beni hastaneye götrdü özel hastanede bi dr var çok enterasan bi adam daha önce ona giderdim hep beni tanır randevu vermediler sekretere ben onunla görüşcem tanışıyoruz dedim odasına girdim dedim ercann bey test yaptım çift çizgi çıkınca size koştum dedim oda bana ne derdese beyenirsiniz . doğurmak istiyomusun ? ben şaşsırdım çift çizgi felan dedim tekrar bana aynı ifadae doğurmak istiyomusun dedi evet dedim çok bekledim biliyosunuz dedim oda beni kan testine gönderdi bu test normalde 30 sana 12 tl yapcam dedi testimin sonucunu eşim bi saat sonra aldı sonuçççççççççççç 2bin üstü 6 haftalık felan oluyo mısraa göbek tokuştrcazzzzzzzzzzz eşim tef bildrdi bana bende eve geldim hemen size haber vereyim die internet yoktu havalardan malum işte öle teyzeye sölemedim henüz pek kimseye sölemiyelim dedik eşimle sonra üzülebiliyoz daha önce yaşadık ondannn sizi çok seviyorum hep aklımdaydınız heryerde hastanede beklerken dua ettim sizlere ve hep edicem sizi çok seviyorum binlerce kez razı olsun rabbimm allah büyük kızlar vericek sadece sabrımızı deniyo:teselli:
günaydın mısracım nasılsınGünaydın canlarım.
Honeycim demek hemen hemen aynı gideceğizhihoyyyt
Bizim kızlar kardeş olacak ne güzel:))))))))))))
zeytinn canım nasılsın nasıl gidiyorgünaydın canlarım
honey sen sat ını yaz ben sana yaparım canım
yazmamı istediğin birşey varsa onuda yaz
ok
öpüldünüz canlarım
günadyın canım nasılsın bugüngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gününüz dündüden güzell geçsinnn
kumsalll canım benim ateşş hep 36.2 ya bu ne böyle
günaydın kızlar güzel bir gon diliyorum herkese
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 Ç
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 Ç
30.06.2010 10.gün 35.9
serpilim ben 3 gündür ateş ölçüyorum. adetimin 1.günü başladım. busecim tablo yapacak bana onu bekliyorum.fatözelimmm günaydın kuzuuzuu sende artık eteş ölç ve hayıta başla canım ben birazdan çıkıcamm öğlene gelirim
günaydın kızlar güzel bir gon diliyorum herkese
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 Ç
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 Ç
30.06.2010 10.gün 35.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?