Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

pardon zaten gitmisssin,hayirlarla tamamina erdirsin allah

a.s.a.s.

Günaydın canlarım.
Honeycim demek hemen hemen aynı gideceğizhihoyyyt

Bizim kızlar kardeş olacak ne güzel:))))))))))))

günaydın canlarım
honey sen sat ını yaz ben sana yaparım canım
yazmamı istediğin birşey varsa onuda yaz
ok
öpüldünüz canlarım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gününüz dündüden güzell geçsinnn

canımmmm bu harika bişi ya darısı tüm istyenlere dün msn de tattalı yeğenim vardı ayın 6 da türkiyede olacaklar onunla büyük aşk yaşıyıorduk camdan cama onun için yazamadım seni öpüyorum dualarını zaten hiisediyorduk mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:lepi: rabbimm nazarlardan korusun senide bebğinide tüm hamillerimizidee

36,4
36,4
36,4
unuttumm
36.2
36,2:hulya:
36,5
36,2
36,2:hulya:
36,2

busecann bugünde böyle 36.2 yani ateşim canım alelacele yazdımm

kızlar ben geçen sefrede ateş ölçmüştüm hayıta başladığım aydı galiba şimdi hayıtın 3 cü ayına girdik ve hiç aksatmadan kullanıyorum bu ay tekarra ateş ölçmeye başladımm garip bir farklılığı gözlemliyorum beniim ateşim hiç 36.2 yle gitemmeişti hep yüksekti sadce yumurtanın çatlayacağı an düşüyordu şimdi ise 36.4 le adet oluyorum bu hep böyle oldu ama ateşim kaç gündür sabit 36.2 le giidyor bu çok ilginç evet biizm topicde ateşten anlayan pek yok hepimiz öğrenmeye çalışıyoruz bu çok tuhaf busecan bana grafik hazırladı diğer topicdeki kızlar yardım etmiş o grafiğe göre 2 si önemli gün ayın 2 si önemli bense ayın 2 ndeki ateşi merak ediyorum ama hiçç böyle sabitlenmemişti ateşş 36.2 e giidyoruz kaç gündürkafamçokkarıştı

kumsal busecan grafih hazırladı bana :)) ateş tablosu yapıyoruz
onu nasıl yapıyorsunuz canım
yaşatr canım bak bana 6 sene sonra oldu ben buraya takıldıkca çok şey öğrendşm hep umutla baktımmmmmmm sabır versin mevlam

canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin çok ama çok sevindim
Günaydın canlarım.
Honeycim demek hemen hemen aynı gideceğizhihoyyyt

Bizim kızlar kardeş olacak ne güzel:))))))))))))
günaydın mısracım nasılsın
günaydın canlarım
honey sen sat ını yaz ben sana yaparım canım
yazmamı istediğin birşey varsa onuda yaz
ok
öpüldünüz canlarım
zeytinn canım nasılsın nasıl gidiyor
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gününüz dündüden güzell geçsinnn
günadyın canım nasılsın bugün
kumsalll canım benim ateşş hep 36.2 ya bu ne böyle

serpilim mucizene bir adı daha yakın demek herşey yoluna giriyor az kaldı bitanem az kaldı:Saruboceq:

günaydın kızlar güzel bir gon diliyorum herkese
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 Ç
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 Ç
30.06.2010 10.gün 35.9

kumsal biz aynı adet olmuşuz benimde bugün 10 cu günüm :)) hayıtla iki hamile çıkardık hayıta devamm ne dersin bu hayıtla 2 hamilede bizmi oluruz :)))))

fatözelimmm günaydın kuzuuzuu sende artık eteş ölç ve hayıta başla canım ben birazdan çıkıcamm öğlene gelirim

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM a.s.

htp_honey senin adına o kadan çok seviniyorumki anlatamam. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. senin yerinede biz dün epey halaylar çektik. inşallah yarın TUALİNA içinde aynı coşkuyu yaşarız.

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal hadi sıra sende

fatözelimmm günaydın kuzuuzuu sende artık eteş ölç ve hayıta başla canım ben birazdan çıkıcamm öğlene gelirim
serpilim ben 3 gündür ateş ölçüyorum. adetimin 1.günü başladım. busecim tablo yapacak bana onu bekliyorum.
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2 şekerim ateş böyle

günaydın kumsalııııııııııııııııım nasılsın canım a.s.

busenur41 hoşgeldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…