serpilim ben 3 gündür ateş ölçüyorum. adetimin 1.günü başladım. busecim tablo yapacak bana onu bekliyorum.
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2 şekerim ateş böyle
inşalah burada olur ama oda azıcık denk getirmeye çalışsın yaaaa ömür biter iş bitmezevet busecan benimde grafiğimi yapıyor sağolsun bende kaçgündür 36.2 le giidyorum bakalım ne olacakk bu sefer benim için yarın önemli bir gün eşim bugün şehirdışında olacak yarını kaçırmamamlıyızinşallhh yarın orda kalamz eğer kalırsa ben mahvolurum :))))))))))))))))))))))))))))))) dermişim :))))))))))))))))))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:roflol::roflol::roflol:
ayyyyy inşallah inşallah serpilim süper olur ya rakıyı bekliyorum:)kumsal biz aynı adet olmuşuz benimde bugün 10 cu günüm :)) hayıtla iki hamile çıkardık hayıta devamm ne dersin bu hayıtla 2 hamilede bizmi oluruz :)))))
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM a.s.
htp_honey senin adına o kadan çok seviniyorumki anlatamam. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. senin yerinede biz dün epey halaylar çektik. inşallah yarın TUALİNA içinde aynı coşkuyu yaşarız.
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal hadi sıra sende
inşalah burada olur ama oda azıcık denk getirmeye çalışsın yaaaa ömür biter iş bitmez
günadyınn balımmm iyiyim sen nasılsıngünaydın kumsalııııııııııııııııım nasılsın canım a.s.
busenur41 hoşgeldin a.s.
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyku tutmadı geceden beri hala şoktayım noldu hayatımmı değşti ben deilim bu biri beni cimciklesin yahuuuuuuuuuuuuu
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyku tutmadı geceden beri hala şoktayım noldu hayatımmı değşti ben deilim bu biri beni cimciklesin yahuuuuuuuuuuuuu
HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM a.s.
htp_honey senin adına o kadan çok seviniyorumki anlatamam. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. senin yerinede biz dün epey halaylar çektik. inşallah yarın TUALıNA içinde aynı coşkuyu yaşarız.
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal hadi sıra sende
opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:turkbayragi:lepi::lepi::lepi: mısraaa yağaını sürüdüü sende sürüde gelll
aaaaaaaaaaaaa htp-honey gelmiş güzel hamişimiz nasılsın canım
hpttttttttttttt honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teze hamişimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz seniiiiiii seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hahhahhahahhhhhahahhaha mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sakin olacaksın tamamıı no stress no panikk
allh razı olsun canım topşklerde bazı arkadaşlarım var okadr çok istiyorumki onlarında hamile olmasını serpil sen aylin nihal çılgınım ebrar tentoni vinetsu de dierleri rabbim karşılığını hiç bi şekilde boş koymaz biraz sabır ve duaya ihtiyacımız var ben 6 yıl bekledim bi 6 yıl bekleme gücüm vardı bu topğe gireli 2 ayım felan olcak okadr umutla bakmamı sağladıki dün başka bi topikte benim için dua okundu nasıl senindim göz yaşlarımı tutamadım herşey çok güzel olcak inanıyorummmm :1hug:
canlarımm çıkıyorum öğlene gelirimm öpüldünüz
emir demiri kesiyor hayatım mafoldumben
lütfen kendine dikkat et tamammı bol bol dua et. hatta dilinden hiç düşürme otur kalk ayetel kürsi oku. onun faziletleri çok biliyorsun. Allah senide bebeğinide her türlü kötülüklerden korusun.canım şoktayım:)))))))))))))))))))9:teselli::teselli::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?