Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim ben 3 gündür ateş ölçüyorum. adetimin 1.günü başladım. busecim tablo yapacak bana onu bekliyorum.
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,2 şekerim ateş böyle

evet busecan benimde grafiğimi yapıyor sağolsun bende kaçgündür 36.2 le giidyorum bakalım ne olacakk bu sefer benim için yarın önemli bir gün eşim bugün şehirdışında olacak yarını kaçırmamamlıyızinşallhh yarın orda kalamz eğer kalırsa ben mahvolurum :))))))))))))))))))))))))))))))) dermişim :))))))))))))))))))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:roflol::roflol::roflol:

inşalah burada olur ama oda azıcık denk getirmeye çalışsın yaaaa ömür biter iş bitmez

hpttttttttttttt honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teze hamişimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz seniiiiiii seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hahhahhahahhhhhahahhaha mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sakin olacaksın tamamıı no stress no panikk

kumsal biz aynı adet olmuşuz benimde bugün 10 cu günüm :)) hayıtla iki hamile çıkardık hayıta devamm ne dersin bu hayıtla 2 hamilede bizmi oluruz :)))))
ayyyyy inşallah inşallah serpilim süper olur ya rakıyı bekliyorum:)

günaydın canım benim nasılsın
tualinanın son durumu nedir kızlar hala adet olmadığına göre var giliba bişiler allahım inşallah test yapmadımı daha

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyku tutmadı geceden beri hala şoktayım noldu hayatımmı değşti ben deilim bu biri beni cimciklesin yahuuuuuuuuuuuuu

günaydın kumsalııııııııııııııııım nasılsın canım a.s.

busenur41 hoşgeldin a.s.
günadyınn balımmm iyiyim sen nasılsın
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyku tutmadı geceden beri hala şoktayım noldu hayatımmı değşti ben deilim bu biri beni cimciklesin yahuuuuuuuuuuuuu

canım günaydın nasılsın rabbim nazarlardan korurusn honeycim içiniçine sığmıyordur şimdi senin:)

canımm mısrada öyleydiii buz gibi olmuşş şşakındıı canım oda uyaymıyorduu yanii bu ne güzel bir duygu tabbiki hayatın değişecek balımmm birtanemm benimm değişecekk ve çok tatalı anne olacaksın hayıtttttttttttttttt mucizesii şükür yaradanaaaaaaaaa ota çöpe inanmayanlarr inana.s.sın artıkk

hayıtt kulnıcılarından şimdi kumsal ve ben kaldımm ayyyyyyyyyyyyyy gizemm var anaaaaa gizemm nerelerdee tataildeydiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ona özel mesaj atsakk

opuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:turkbayragi:lepi::lepi::lepi: mısraaa yağaını sürüdüü sende sürüde gelll

allh razı olsun canım topşklerde bazı arkadaşlarım var okadr çok istiyorumki onlarında hamile olmasını serpil sen aylin nihal gizem derinsu çılgınım ebrar tentoni vinetsu de dierleri rabbim karşılığını hiç bi şekilde boş koymaz biraz sabır ve duaya ihtiyacımız var ben 6 yıl bekledim bi 6 yıl bekleme gücüm vardı bu topğe gireli 2 ayım felan olcak okadr umutla bakmamı sağladıki dün başka bi topikte benim için dua okundu nasıl senindim göz yaşlarımı tutamadım herşey çok güzel olcak inanıyorummmm :1hug:

Son düzenleme:

caanımmmmmmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

serpilimmmmmmmmmmmmmmmmm bende seni yafrımmmmmmm sende çalışcan derdsine bakkk haaaaaaaaaklava:klava:klava:klava:klava: serpil yakı vardıya biz hani bi ara tatile gitmiştik ozamn denizden sonra ben kasıklarımı üşütmüş gibiydim kasığıma ağrıdıkca yapıştrdım i
yi etmişim demiiii bu hayt çok işe yaradı bendede birliktelikte ruh gibiydim :kedi:kurtuldum :) sanada çok şey borçluyum:lepi:

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. iyi dileklerin sağol canım benim Rabbim ol deyince oluyor işte annemin dediği gibi her şeyin bir vakti saati var

canlarımm çıkıyorum öğlene gelirimm öpüldünüz

çok geçkalma

emir demiri kesiyor hayatım mafoldumben

ayyyyyyy emirinede demiriklava:nede

gel canım gel ben cimciklerim :asigim: kız anne olucaksın delikafadulden tabiki hayatın değişecek

canım bu ay cok okudun hastta dün basşka topiktekiler bana 313 tane okudu bu ay hiç umursamadım bişliyomusun cam sildim opladım zıpladım mevlam verecekse herşekilde verir dedim :)çok haklısın daha önce kötü bi düşük oldu korkmuyo deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…