allah razı olsun onlardanda ama se yinede dikkati elden bırakma. okumayıdacanım bu ay cok okudun hastta dün basşka topiktekiler bana 313 tane okudu bu ay hiç umursamadım bişliyomusun cam sildim opladım zıpladım mevlam verecekse herşekilde verir dedim :)çok haklısın daha önce kötü bi düşük oldu korkmuyo deilim
allah razı olsun onlardanda ama se yinede dikkati elden bırakma. okumayıdaklava: sürekli oku bebişin için. onun dötünü yirim ben :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın fıstıklar...naber nasılsınız....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiincanım benim rabbim seninde yüzü güldürsün şoka girrr sempatiksalakcinni
biz iyiyim asıl sen nasılsın varmı bir değişiklik
tatlım çatlatma iğnesini bende vurdurdum ama 1 in üzerine çıkmadı saçmalama olurmu o kadar yüksek sen bugün birde idrar testi yapsana ayyyyyyyy yarına daha çok var yadeğişiklik yok canım , kırmızılar gelmedi belirtilerim kayboldu sadece karnım şiş o kadar,dün bi arkadaşla konuştum çatlatma iğnesi çok az beta hcg yi yükseltirmiş...yüksekliğin nedenini bulduk ama kırmızılar neden gelmedi...sabah olsun hayır olsun bakalım fatoşcuğum...
tatlım çatlatma iğnesini bende vurdurdum ama 1 in üzerine çıkmadı saçmalama olurmu o kadar yüksek sen bugün birde idrar testi yapsana ayyyyyyyy yarına daha çok var ya
entresann günaydınnnnn
darısı bize ve tüm isteyenlere inşallah canım benimhayıtt kulnıcılarından şimdi kumsal ve ben kaldımm ayyyyyyyyyyyyyy gizemm var anaaaaa gizemm nerelerdee tataildeydiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ona özel mesaj atsakk
tamam canım görüşürüzcanlarımm çıkıyorum öğlene gelirimm öpüldünüz
günaydın fıstıklar...naber nasılsınız....
o kadar yüksek dediğin 4 fatoş....((
gunaydin canim hepinize,,,,,,,
kolay gelsin canım benimkızlar bende çıkıyorum biraz işlere bakıyım öpüyorum sizi
kızlar bende çıkıyorum biraz işlere bakıyım öpüyorum sizi
yaaaaaaaaaaa ama bu kadar umutsuz olma lütfen her hamilelik aynı olacak değil yafatoşcuğum 2 kere yaşadığım için hamileliği az çok tahmin edebiliyorum, inan beta 200 lerde çıkmıştı hep...ve dehşet belirtilerim vardı koku hassasiyeti hat safhadaydı bulantılarım vardı...ama bunda hiç bir belirtim yok...onun için umutlu değilim...hayırlısı allahtan yarın belli olur artık sonuç...rabbim hiç birimize çok aratmaz inşallah...
fatoşcuğum 2 kere yaşadığım için hamileliği az çok tahmin edebiliyorum, inan beta 200 lerde çıkmıştı hep...ve dehşet belirtilerim vardı koku hassasiyeti hat safhadaydı bulantılarım vardı...ama bunda hiç bir belirtim yok...onun için umutlu değilim...hayırlısı allahtan yarın belli olur artık sonuç...rabbim hiç birimize çok aratmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?