Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allah razı olsun onlardanda ama se yinede dikkati elden bırakma. okumayıda klava: sürekli oku bebişin için. onun dötünü yirim ben :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

allah razı olsun onlardanda ama se yinede dikkati elden bırakma. okumayıda klava: sürekli oku bebişin için. onun dötünü yirim ben :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim rabbim seninde yüzü güldürsün şoka girrr sempatiksalakcinni

biz iyiyim asıl sen nasılsın varmı bir değişiklik

değişiklik yok canım , kırmızılar gelmedi belirtilerim kayboldu sadece karnım şiş o kadar,dün bi arkadaşla konuştum çatlatma iğnesi çok az beta hcg yi yükseltirmiş...yüksekliğin nedenini bulduk ama kırmızılar neden gelmedi...sabah olsun hayır olsun bakalım fatoşcuğum...

tatlım çatlatma iğnesini bende vurdurdum ama 1 in üzerine çıkmadı saçmalama olurmu o kadar yüksek sen bugün birde idrar testi yapsana ayyyyyyyy yarına daha çok var ya

hayıtt kulnıcılarından şimdi kumsal ve ben kaldımm ayyyyyyyyyyyyyy gizemm var anaaaaa gizemm nerelerdee tataildeydiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ona özel mesaj atsakk
darısı bize ve tüm isteyenlere inşallah canım benim
canlarımm çıkıyorum öğlene gelirimm öpüldünüz
tamam canım görüşürüz
günaydın fıstıklar...naber nasılsınız....

günaydın canım nasılsın değişikilk yokmuş adette gelmemiş inşallah hamişsindir canım benimm iinşallahh:Saruboceq:

fatoşcuğum 2 kere yaşadığım için hamileliği az çok tahmin edebiliyorum, inan beta 200 lerde çıkmıştı hep...ve dehşet belirtilerim vardı koku hassasiyeti hat safhadaydı bulantılarım vardı...ama bunda hiç bir belirtim yok...onun için umutlu değilim...hayırlısı allahtan yarın belli olur artık sonuç...rabbim hiç birimize çok aratmaz inşallah...

bende uc gundur ates olcmeye basladim ,gerci biraz gec ama benimki dusup dusmedigini takip icin,reglimin
17.gunu;36,5
18.gunu;36,5
19.gunu;37
yani bugun acaba neden boyle firladi yanlis mi olctum acaba

yaaaaaaaaaaa ama bu kadar umutsuz olma lütfen her hamilelik aynı olacak değil ya

ama her hamilelikte belirti olcak diye kaide yok biliyorsun,hamileliklerin nasil sonuclandi peki ,yani iki cocugun var mi

günaydın kızlar brn yeni kalktım bir uğrayayım dedim... herkes gitmiş nerdeyse... güzel ve bereketli bir gün diliyorum sizere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…