yok hayatım ben klomen ve prengl iğne dışında hiç bir ilaç kullamadım. birde son 1 aydır dekort diye bir ilaç kullanmaya başladım kortizon içerikli ama onu neden kullandığımı inan bilmiyorum. doktorumun o ilacı yazdığı gün eşimde ameliyat olmuştu. eşimi ameliyattan çıkardılar ben muayeneye girdim. doktor bir şeyler söyledi ama ne dediğini inan hiç hatırlamıyorumfatos sen progestan hic kullandin mi,beni mahvediyo bu ilac sarhos gibi dolaniyom etrafta
yaaa kızlar size bişey sorucam benim yaklaşık 1 haftadır çok akıntım var hep çamaşırım ıslak hiç alışkın değilim çünkü bende hiç olmazdı enfeksiyonmu oldum acep ama netten baktım rengi koyu kokusu çok kötü olurmuş enfeksiyorn olursa bende koku falan yok renksiz yada belki çoookk hafif beyaz bir akıntı... offff inşallah enfeksiyon değildir...
kasintin var mi peki,regline yakin bi zamandamisin canim
beklenmeyen adet tarihin neydi canım. bu arada mesajımı aldınmı sana özelden mesaj yolladım:teytey::teytey:
yok hayatım ben klomen ve prengl iğne dışında hiç bir ilaç kullamadım. birde son 1 aydır dekort diye bir ilaç kullanmaya başladım kortizon içerikli ama onu neden kullandığımı inan bilmiyorum. doktorumun o ilacı yazdığı gün eşimde ameliyat olmuştu. eşimi ameliyattan çıkardılar ben muayeneye girdim. doktor bir şeyler söyledi ama ne dediğini inan hiç hatırlamıyorum
okudum canım. 5-6 temmuzda çok uzak bir tarih değil. benimde reglime yakın akıntılarım olur ama hamilelik belirtisi gibide. inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir5-6 temmuz canım şimdi okudun cvp yazıcam şeker
yok kaşıntım falan yok yanma falanda yok reglim 5-6 temmuzda daha var yaniii
okudum canım. 5-6 temmuzda çok uzak bir tarih değil. benimde reglime yakın akıntılarım olur ama hamilelik belirtisi gibide. inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir
yani 5,6 gunun kaldiysa regline hafiften supelene bilirsin akintin belki de gebeligin mujdesi olabilir,cunku adete yakin donemde kuruya yakin olur akinti ve rengi de sariya doner
su yagan yagmur tanecikleri hurmetine isteyen herkese yagmur tanesi bereketinde ve safliginda hayirli evlatlar nasib et allahim[/QUOTE
AMİN
günaydınnn şekerlerrrrr:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?