Günaydın canım...
bu sene yaz gelmiycek galiba kizlar,istanbul costu yine yagmurlarla
hamile olunca akıntı ne renk oluyo ???
bilmiyorumkii hayatımda hiç hamile kalmadım çift çizgiyi hiç göremeyenlerdenim ben:-((sinifsinif::sinifsinif:
ya gebelik belirtisimi bilemem ben yaklaşık 4 aydır belirti aramıyorum ve aramayıncada gerçekten olmuyor anladımki regl günü geçmeden yaşadığımızı sandığımız belirtiler pisikolojik.... ben enfeksiyondan korktum.... inşallah senin dediğin gibi olur amaaaaaaaaaaa hiç itirazım olmaz...
sizin probleminiz neydi canim ,sebebsizlerdenmisiniz yoksa,ilacin prespektusunde yazar aslinda hangi sebebten verildigi,,
canım ben hamile kaldığımda hamile olduğumu bilmeden çok akıntım vardı hep ıslaktım.sonra öğrendikten sonra dr gittiğimde sordum çok normal dedi..inşallah akıntı olup geciken arkadaşlarda hepsi hamiştir.
canım ben hamile kaldığımda hamile olduğumu bilmeden çok akıntım vardı hep ıslaktım.sonra öğrendikten sonra dr gittiğimde sordum çok normal dedi..inşallah akıntı olup geciken arkadaşlarda hepsi hamiştir.
bende daha görmedim ama inşş bi gün göreceğizzzzzzzzzzzzzzzzz:hooray:
inşallaaaaaaaaaaaah
serpil gelmedimii????:2:
fatoşşşşşş:1no2:
herkesin işi var bugünnn anlaşıldı bende anca girebildim valla
bilmiyorumkii hayatımda hiç hamile kalmadım çift çizgiyi hiç göremeyenlerdenim ben:-((sinifsinif::sinifsinif:
yaa sankii öe vardır bunda da rabbimin bir bildiği ama bu havalar insanı iyice depresyona sokuyor...
günaydınnn şekerlerrrrr:teytey:
su yagan yagmur tanecikleri hurmetine isteyen herkese yagmur tanesi bereketinde ve safliginda hayirli evlatlar nasib et allahim[/QUOTE
AMİN
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
su yagan yagmur tanecikleri hurmetine isteyen herkese yagmur tanesi bereketinde ve safliginda hayirli evlatlar nasib et allahim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nerdesin senklava:işin varsa bile bir aç gir ki iyi olduğunu bilelim
bendeeeeeeeeeeeee :gitme:
evet ya yaz günü havaya bak gök gürlüyor şimşekler çakıyor yağmur oooooooooo yaz değil sonbahar sanki neyse rahmettir yağsın bari
günaydın çıtır bir daha geç saate kalma merak ettim seniklava:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım fatoşcumm kız valla önemli işşim çıktı işlerle ilgili ondannnnnn dikkatli bakmam lazımdı hesap işi
bazı belirtilerin psikolojik olduğu doğru walla ona katılıyorum. ama inşallah senin ki psikolojik değildir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bizim buarada çoğumuz sebepsizlerden tıpkı benim gibi. bende herhangi bir şeye rastlanamadı. tüpler açık, yumurta gelişiyor ve çatlıyor ama döllenme gerçekleşmiyor. eşimde bir sorun yok. ilacın prospektüsünüde okumaya fırsatım olmadı ama bu hafta doktora gitmem lazım o zaman öğrenirim. sadece hatırladığım bir hormon tahlilimin biraz düşük çıktığını söyledi. ama bu düşüklüğün hamile kalıp kalmayacağımı engellemeyebileceğinide söyledi tedbir açısından bu ilaca başladı
evet sanirim ben de sizlerdenim ,bende de gorunen bi problem bulunamadi,galiba 30 u gecince sansimiz azaliyor,bu ay ilkkez kullaniyorum klomeni ,,,,
nerdesin senklava:işin varsa bile bir aç gir ki iyi olduğunu bilelim
bendeeeeeeeeeeeee :gitme:
evet ya yaz günü havaya bak gök gürlüyor şimşekler çakıyor yağmur oooooooooo yaz değil sonbahar sanki neyse rahmettir yağsın bari
günaydın çıtır bir daha geç saate kalma merak ettim seniklava:
canım fatoşcumm kız valla önemli işşim çıktı işlerle ilgili ondannnnnn dikkatli bakmam lazımdı hesap işi
tamam ama en azından gir selam ver işim var deki merak etmeyelim. insanın aklına bir tane şey geliyor
kızlarrr 1 saat kadar gelirim inşş dışarı çıkcam iş için ama yemek saatide yaklaşıyo giremessemm öğleden sonra görüşrüzzzz çok öpüyorummm sayfaları fazla ilerletmeyin okuyamaıyorumm kaydirigubbakcemile3
olduuuuuuuuuuu canım çok yazmayız
34 canim aaaaa yaslandim cok uzgunum
klava:bizim gibi 40 yaşında olsan başını taştan taşa vurucan demekki lmaz: dur bakalım daha yaşın çok genç. olur inşallah üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?