Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bilmiyorumkii hayatımda hiç hamile kalmadım çift çizgiyi hiç göremeyenlerdenim ben:-((sinifsinif::sinifsinif:

bende daha görmedim ama inşş bi gün göreceğizzzzzzzzzzzzzzzzz:hooray:

serpil gelmedimii????:2:
fatoşşşşşş:1no2:
herkesin işi var bugünnn anlaşıldı bende anca girebildim valla

bazı belirtilerin psikolojik olduğu doğru walla ona katılıyorum. ama inşallah senin ki psikolojik değildir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sizin probleminiz neydi canim ,sebebsizlerdenmisiniz yoksa,ilacin prespektusunde yazar aslinda hangi sebebten verildigi,,

canım bizim buarada çoğumuz sebepsizlerden tıpkı benim gibi. bende herhangi bir şeye rastlanamadı. tüpler açık, yumurta gelişiyor ve çatlıyor ama döllenme gerçekleşmiyor. eşimde bir sorun yok. ilacın prospektüsünüde okumaya fırsatım olmadı ama bu hafta doktora gitmem lazım o zaman öğrenirim. sadece hatırladığım bir hormon tahlilimin biraz düşük çıktığını söyledi. ama bu düşüklüğün hamile kalıp kalmayacağımı engellemeyebileceğinide söyledi tedbir açısından bu ilaca başladı

canım ben hamile kaldığımda hamile olduğumu bilmeden çok akıntım vardı hep ıslaktım.sonra öğrendikten sonra dr gittiğimde sordum çok normal dedi..inşallah akıntı olup geciken arkadaşlarda hepsi hamiştir.

güzel anne hoşgeldin öncelikle meleğin ve sen rabbime emanet olun sağ salim hayırla kavuşun birbirinize... ayy hadi bakalım inşallah dediğiniz gibi olur Allahtan hayırlısı...

geçen ay bende öyle olmuştum ama adetimde 2 gün geçti kahve lekelendimm sonra siyahımsı ama hamıle değilmişimm ama ilk defa değerim 1,37 çıktı kaydirigubbakcemile3

inşş bu ay da dediğin gibi olur ve hamıle oluruz bizzzzzz

ege napıyooo???kaydirigubbakcemile3 sen nasılsınn

hamilelikte akinti yogun ve beyaz olur ama ben asiri akintimin oldugunu hatirlamiyorum,sadece ilk zamanlar hasta oldugunu sanip vc ye gidecek kadar kendini belli eden bi akinti oluyor

nerdesin sen klava:işin varsa bile bir aç gir ki iyi olduğunu bilelim

bilmiyorumkii hayatımda hiç hamile kalmadım çift çizgiyi hiç göremeyenlerdenim ben:-((sinifsinif::sinifsinif:

bendeeeeeeeeeeeee :gitme:

yaa sankii öe vardır bunda da rabbimin bir bildiği ama bu havalar insanı iyice depresyona sokuyor...

evet ya yaz günü havaya bak gök gürlüyor şimşekler çakıyor yağmur oooooooooo yaz değil sonbahar sanki neyse rahmettir yağsın bari

günaydınnn şekerlerrrrr:teytey:

günaydın çıtır bir daha geç saate kalma merak ettim seni klava:

evet sanirim ben de sizlerdenim ,bende de gorunen bi problem bulunamadi,galiba 30 u gecince sansimiz azaliyor,bu ay ilkkez kullaniyorum klomeni ,,,,

kızlarrr 1 saat kadar gelirim inşş dışarı çıkcam iş için ama yemek saatide yaklaşıyo giremessemm öğleden sonra görüşrüzzzz çok öpüyorummm sayfaları fazla ilerletmeyin okuyamaıyorumm kaydirigubbakcemile3

evet sanirim ben de sizlerdenim ,bende de gorunen bi problem bulunamadi,galiba 30 u gecince sansimiz azaliyor,bu ay ilkkez kullaniyorum klomeni ,,,,

daha öncede sormuş olabilirim canım kusura bakma ama kaç yaşındaydın malum benimki yaşlılık hatırlayamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlarrr ben online nım fakat bişey yazarsanız geçş cvap yazabilirim evi topluyorum bir taraftan öğlen oldu bende iş güç hakgetire...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…