kiz sende ne balli kadinsin,,,ama cok silik cizgi ,,,,ilkonce hayalmi dedim 5 dk.bekledim gercekten var,,,,,ama ilaci unutmamak lazim,,
bencede bekle canım... adetin geçerse (hoş benim 4 gün geçmiştide :)) bir kan yaptır, enterasancığım klomen ve çatlatma iğnesi hem geçikme hemde betada yalancı yükselme yapabiliyormuş kuzum buna hazırlıklı ol...bol bol dua edelim rabbim hayırlısı versin hakkımızda....
ballımıyım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen hele tam çiftçizgiyi yakla bak ne ballar olacakk :)))
sagol canim size anlatinca ,icimde kalmiyo bisey ,rahatliyorum,olmasa da saglik olsun,,ama o ikinci cizgiyi (yalanciktan bile olsa ) gormek guzel be,,,kac senedir kac tane test yaptim ,gormedim, bu da yeter ahhhhihoyyyt
sagol canim size anlatinca ,icimde kalmiyo bisey ,rahatliyorum,olmasa da saglik olsun,,ama o ikinci cizgiyi (yalanciktan bile olsa ) gormek guzel be,,,kac senedir kac tane test yaptim ,gormedim, bu da yeter ahhhhihoyyyt
ah canım yaa ...rabbim inşallah bir gösterir tam gösterir çift çizgiyi, sonra meleğini kucağına alırsın...sabredeceğiz canım yapacak başka bişey yok...
evet yaaaaaaaaaa ben ovolosyon testinde çift çizgi görmüştüm sankii hamileyim givbbi sevimiştim eşime göstermiştim :)) o yine şehrdışına gidiyordu vedalşamak için eve geldi ve gitii( yani çizgi muhabetimi hiç unutmam ben .)))))
amannnnnnnnn olursda halay çekeceğiz olmasda yeni tur yeni şasn diyeceğiz sempatiksalakcinni
bu ayy kumsal ve ben adet olmayacağız dermişim :))))))))))))))))))))))))))
tualina benim şuan 3 ayımdayım hayıtı kullanmamda zaten en az 3 ayda etkisini gösteriyormuş benim 2 ayım sıkıntıydı eşimin görevi gereği pek yakalayamdık galiba yumurtlamayı ilk defa bu ay tesadüfmü yakalıyoruz yoksa ateş tablosunun gazına gelerkmi oluyor büyük bir ihtimalleee kaçırmadık kaçırmıyoruz bundan sonrası zaten rabbimin işi mısra ve hpt honey ve bizm önceki topic sahibi neşemeşe hayıtla hamile kaldılar
canim sen klomen kullanmistin galiba demi
kizlar su mubarek cuma gunu ,okunan selalarin ,kilinan namazlarin hurmetine,allah hayirli evlatlar nasib etsin hepimize,,,,,kalbim kut kut ,atiyor,,,,ya gercek cift cizgiyi gorseydimmm,hic boyle olmamistimopuyorumnanaktan
biz şimdii senden haber bekliyoruz artık entersannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?