Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kiz sende ne balli kadinsin,,,ama cok silik cizgi ,,,,ilkonce hayalmi dedim 5 dk.bekledim gercekten var,,,,,ama ilaci unutmamak lazim,,

ballımıyım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen hele tam çiftçizgiyi yakla bak ne ballar olacakk :)))

sagol canim size anlatinca ,icimde kalmiyo bisey ,rahatliyorum,olmasa da saglik olsun,,ama o ikinci cizgiyi (yalanciktan bile olsa ) gormek guzel be,,,kac senedir kac tane test yaptim ,gormedim, bu da yeter ahhhhihoyyyt

sagol canim size anlatinca ,icimde kalmiyo bisey ,rahatliyorum,olmasa da saglik olsun,,ama o ikinci cizgiyi (yalanciktan bile olsa ) gormek guzel be,,,kac senedir kac tane test yaptim ,gormedim, bu da yeter ahhhhihoyyyt

evet yaaaaaaaaaa ben ovolosyon testinde çift çizgi görmüştüm sankii hamileyim givbbi sevimiştim eşime göstermiştim :)) o yine şehrdışına gidiyordu vedalşamak için eve geldi ve gitii ( yani çizgi muhabetimi hiç unutmam ben .)))))

amannnnnnnnn olursda halay çekeceğiz olmasda yeni tur yeni şasn diyeceğiz sempatiksalakcinni

ah canım yaa ...rabbim inşallah bir gösterir tam gösterir çift çizgiyi, sonra meleğini kucağına alırsın...sabredeceğiz canım yapacak başka bişey yok...

kiz bakip bakip duruyorum ,hayalle gercek arasinda kalmis test kitine,,insan umit olmazsa nefes alamaz,ne guzel birsey insan olmak,,,,,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tualina hiç zaman kaybetme hemen başla adetliykende içebiliyorsun ben şiddetle tavsiye ediyorum inan bana

entresan okunann sellalar hurmetine inşallhh meleğin konmuştur inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tualina benim şuan 3 ayımdayım hayıtı kullanmamda zaten en az 3 ayda etkisini gösteriyormuş benim 2 ayım sıkıntıydı eşimin görevi gereği pek yakalayamdık galiba yumurtlamayı ilk defa bu ay tesadüfmü yakalıyoruz yoksa ateş tablosunun gazına gelerkmi oluyor büyük bir ihtimalleee kaçırmadık kaçırmıyoruz bundan sonrası zaten rabbimin işi mısra ve hpt honey ve bizm önceki topic sahibi neşemeşe hayıtla hamile kaldılar

canim sen klomen kullanmistin galiba demi

kizlar su mubarek cuma gunu ,okunan selalarin ,kilinan namazlarin hurmetine,allah hayirli evlatlar nasib etsin hepimize,,,,,kalbim kut kut ,atiyor,,,,ya gercek cift cizgiyi gorseydimmm,hic boyle olmamistimopuyorumnanaktan

kizlar su mubarek cuma gunu ,okunan selalarin ,kilinan namazlarin hurmetine,allah hayirli evlatlar nasib etsin hepimize,,,,,kalbim kut kut ,atiyor,,,,ya gercek cift cizgiyi gorseydimmm,hic boyle olmamistimopuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamma inşallhh inşallhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sabırla bekleyeceğiz beki meleğin gelmiştir inşallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…