Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamam bana ugur getirirsiniz belki,,,ben yarin ve obur gun de yapayim bakalim rengi koyulasiyormu ona gore bi sonuca variriz,,,,,

aminnnnnnnnnnnnnnnnn ayy zaten topiğimiz uğurlu nazarlardan korusn Alalhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bekleyeceğiz sabırla amannnnnnn benimde kalbim atmaya başaldı ya olumunekankayizsmile

busecan foto öptümmmmmmmmmmmmm sizi seviyommmmm

bizde seni sefiiiiiyoooooooooz

serpilllllllim nerdesinnnnn 2 yasin ekle canım herkesten hayrlı haber bekliyorum yattığım yerden dua ediyorummmmmmmmmm sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allah kabul etsin canım benim. bak ağlayıp sızlayacağına otur oturduğun yerde dua oku. rahatlayacaksın.

inşallah canım inşallah :)) tüm dualarım sizlerle...bu ayda iki hamiş bekliyoruz hadi bakalım temmuz hamişi kalmasın :)))

kaydirigubbakcemile kız ben bu dolmuşa koşa koşa binerim hadiiiiiiiiiii kızlar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile koşun dolmuş kaçmasın

bu topicde iki hayıtçı kaldı biri kumsal bir ben hayıtçılar hamişş :))))))))))))))

eveeeeeeet kızlar bizde peşinizdeyiz

ben o zaman hic hayal kurmayim,adetimi bekliyeyim,kan yaptirmak istemiyorum ,cunku umitlenince daha kotu yikim oluyor,:1no2:

aslında haklısın ama kan testi yaptırmak beklemekten daha iyi bence

evet bugun klomen biteli 12 gun oldu,pregny vurulmam da 11 gun,,,,ilactan demi bu sonuc ,,,,ahhh ne yapalim,,,

nasıl klomen biteli 12 gün pregly vurulman 11 gün oldu anlayamadım tatlım yaaaaaa

kesinlikle katılıyorum

gitcem serpilim sena yazack bişi bulamıyommmmmmm seni çok sefyom demek geliyo içimdennnnnnnnnnnnnnn

yazmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen mutlu huuzrlu olkda yazmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen iyi olda yazmaaaaaaaaaaaaaaaaa biz sesicede anlaşırız kızzzzzzzzzzzzzz teyzenin ellerini öp benim yerimeeeeeeeeeee

canımmmmmmmmmmmm canımsınnnnnnnnnnnn dur apdest aldım namaz kılamıyom yasin okuyup size hemn dua edim tememmı fatoşummmmmmmmmmmmmm

hamillerin duaları kabule t hadi bekliyoruz git namazını kıl duanı et bize sana hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ceeee geldimmm sizsi,z yapamıyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eeee anladık bizis zyapamıyonda sen yatmıyormusun klava: bilgisayardanda biraz uzak dur lmaz: geçenlerde mısra yazmıştı pc sakıncalıymış diye. şöyle zaman zaman bir mesaj at ki iyi olduğunu anlayalım ama yaaaaaaaaaaaaaaat lütfen klava:

tamam serpilimmm yani sana yazack sözcükler bulamadım ondannnn ben kardeşimin doğumuna gittm almanyaya kocayı evde bıraktım bi ay robinsona dönmüştü hem doğumda yanındaydım doğurttum:)))

canım çok haklısın eşim telf bilgisayarı yasakladı ben uzun oturuyorum:1rolleyes: çıktım dualarım sizlerle:lepi::Saruboceq:

hpt honeyy herşey yerinde olur merak etme canım şuan sadce sen ve bebeğin onu düşün gerisini düşünme bırakta başkaları düşünsün mucuxxxxxxxxxx evet pc den uzak dur ama tabii bize ceeeeee yapp

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
TOPLAM..............370

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…