tamam bana ugur getirirsiniz belki,,,ben yarin ve obur gun de yapayim bakalim rengi koyulasiyormu ona gore bi sonuca variriz,,,,,
busecan foto öptümmmmmmmmmmmmm sizi seviyommmmm
serpilllllllim nerdesinnnnn 2 yasin ekle canım herkesten hayrlı haber bekliyorum yattığım yerden dua ediyorummmmmmmmmm sizi seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım inşallah :)) tüm dualarım sizlerle...bu ayda iki hamiş bekliyoruz hadi bakalım temmuz hamişi kalmasın :)))
bu topicde iki hayıtçı kaldı biri kumsal bir ben hayıtçılar hamişş :))))))))))))))
ben o zaman hic hayal kurmayim,adetimi bekliyeyim,kan yaptirmak istemiyorum ,cunku umitlenince daha kotu yikim oluyor,:1no2:
evet bugun klomen biteli 12 gun oldu,pregny vurulmam da 11 gun,,,,ilactan demi bu sonuc ,,,,ahhh ne yapalim,,,
honey stres yapma canım, gebeliğin baş düşmanı stres...isterse göçsün ev önmelimi canım...geçsin 3 ayın rutine binsin hamileliğin , bir kadın tutarsın dip köşe yaptırırsın...yemek işinide düşünme kahvaltı falan idare etsin enişte baba olacak kolay değil....uzan kanapeye al kumandayı eline keyfine bak anacığım...misafirin çok uzaklardan yıllar sonra geldi ne olur kıymetini bil....
birde fatoş teyzesindenhpt honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyya.s.
birde fatoş teyzesindenhoneyimize ve bebişimize
canımmmmmmmmmmmm canımsınnnnnnnnnnnn dur apdest aldım namaz kılamıyom yasin okuyup size hemn dua edim tememmı fatoşummmmmmmmmmmmmm
ceeee geldimmm sizsi,z yapamıyom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah kabul etsin balım ama lütfen namazdan sonra yat dinlen ve önemli bir şey olmadıkça da kalkma.canımmmmmmmmmmmm canımsınnnnnnnnnnnn dur apdest aldım namaz kılamıyom yasin okuyup size hemn dua edim tememmı fatoşummmmmmmmmmmmmm
eeee anladık bizis zyapamıyonda sen yatmıyormusunklava: bilgisayardanda biraz uzak dur lmaz: geçenlerde mısra yazmıştı pc sakıncalıymış diye. şöyle zaman zaman bir mesaj at ki iyi olduğunu anlayalım ama yaaaaaaaaaaaaaaat lütfen klava:
Ya fatoÖzel ben Çok yoruldum İnan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?