Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoo anam ağladıı biri dokunsa kütt gidicemm :))) şimdii eşim tlf da onlarda çok fena yoğunlar bende ona çaktırmadan benim için önemli günlerd eimm oda biliyorum hayatım dedi nerden biliyorsun deim :))) offf utandımda ama ne yapayım özel günler yani kırkyılda bir yakaldım kaçırmayım değilmii

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hep kumsal ve ben diyosun beni hamile olarak görmüyomusun hissetmedinmi dahaaa ohaoldumsmile

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hep kumsal ve ben diyosun beni hamile olarak görmüyomusun hissetmedinmi dahaaa ohaoldumsmile

kız yok biz sizden önce hayıt kullanıyorduk ya kumsalla ben kaldık hayıtçı olark ondan dedim :)) bebeğim canım benim ama satt ebbeği hadi iki dönelim patladık resmenni

ayyy sorma millt yoğun herkes son gün ya ne yapsınlar :)) bir döktürseydik fatoo
aman hadi gel şöyle karşılkıı göbek atalım belkişm kendimize gelirzi

hadi kız walla :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey:

busecannnnnnnnnnnnn hadi iki dönelimm

hadi serpilim hadi gel :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

NAPIYOSUNUZZZkızlarr

sıkılıyorduuuuuuuuuuk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kız yok biz sizden önce hayıt kullanıyorduk ya kumsalla ben kaldık hayıtçı olark ondan dedim :)) bebeğim canım benim ama satt ebbeği hadi iki dönelim patladık resmenni

ii sattım kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hayıtsızz ben :roflol::roflol:

:teytey::teytey::dance:hihoyyyt:teytey:hihoyyyt:dance:
hadi ozamannn

:roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ii sattım kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hayıtsızz ben :roflol::roflol:

merak etme yakınn hamileliğn ohhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::teytey:lmaz::teytey:

teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inş bu kadar çalışmaya inşşşşşşşşşşşşşşşşş cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…