nhlkpr, busecan35+, serpil02507+, fatosozel+, karamel06, ebrar42
evet kızlar sela saati rabbım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin aratmadan hastene köselerine düşürmeden eksikik hissettirmeden nasip etsin amin
merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı olsun
nhlkpr, busecan35+, serpil02507+, fatosozel+, karamel06, ebrar42
evet kızlar sela saati rabbım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin aratmadan hastene köselerine düşürmeden eksikik hissettirmeden nasip etsin amin
hg diniz kızlarr allah hepnizin dualarını kabul etsin
bende bu siteye takıldığım zamanlarda öyle hissediyorum kendimi hatta abarttığım zmanalar bile oluyor kendimi kaptırıp bi ara eşimle tatrışmıştık girme o siteye diye kaydirigubbakcemile3
o yüzden hiç bi topiğe takılmadım uzun süre şimdi tüp bebek umutlarımız var ondan herhalde
aslında eşimle tatıştıktan sonra bebekten filan vazgeçiyorumda hayırlısı bakalım CADIARZU
canım benim ben pozitif enerjiye inanıyorum ve bende burda kendimi oldukça mutlu hiisediyorum bazan ruh halim karışıyor sonra toparlıyorum bazan bebbek olayını siliyorum olmaz benim çocuğum kaç yaşındayım diyorum sonra burda biranada iyi hiisediyorum j kendimi ve ben muhakakk anne olacağım diyorum en azından kendimi tamir ediyorum ve seviyorum hem kendimi hem buradki prensesleri ben sevginin derinliğine inanıyorum karşılıksız vermeye iannaıyorum isteyn beni böyle kabul etsin isteyen etmesin ne yapayım diğer topicdeded ciidi anlamada negatif yüklenmeye başladım oradki arkadşlar nedens eoalyı çözemmeişler eğer dikkatliokusalardı syafaları olayı çözerledi dikkatli okunmmaış demekii orda yazılan yazılar gözden geçirilmiş olsaydı zaten bariz ortda çıkardı ben bu topicde mutluyum ve burada kalacağım çünkü ruhumun incitilmesine asla izin veremem
teşekkür ederim canım iyim çok şükür.birkaç gündür girmiyordum yeni topik açılmış hayırlı olsuncanım merhaba aminnnyeni topiğimiz gerçeketenb hayırlı olacak tüm kalbimle inanaıyorum sağlığın sıhhatin iyiidr inşallh canım mucuxx
nasılsın ahsen
teşekkür ederim fatoş sen nasılsın
merb belenay bizde yoğunuz bu gun valla açık arada bir okunmamış mesaj tıklıyorum hemen:))merhaba kızlar nasılsınız işler çok giremiyorum cuma saatide biraz rahatım hepinize hayırlı cumalar işler hafiflesin döneceğim öpüldünüz
Bu halinizi bu pozitifliğinizi hiç kaybetmeyin inş. polyannacılık oynamak lazım sanırım hayatta bolca gülebilmek gerek acılara ve ağlarken gözlerinin varlığına şükredebilmek
mesela dün benden gelen leke sonucunda aslında bişey öğrendim ne kadar güzelki hiç öyle sorunum yok bazıları sürekli öyle sıkıntılar çekebiliyor başka başka rahatsızlığı olanlar varbu halime binlerce kere hamd ettim ... Mutlu olacak çokk sebep var yeterki görebilelim tam cuma saati isyan etmeyelim :Saruboceq:
kızlar bende size katılıyorum etrafımda bebeğim olmuyo diyebileceğim kimse yok ailem dışında
iş arkadaşlarım yada normal arkadaşlarımla çok zor bebek paylaşımı çok yakın gelmiyo insana kendi kendime üzülüyodum hep kafamda cevabını alamadığım bir suru sorular vardı şimdi benimle aynı hisseden yüzlerini görmesemde benim pisikolojimi anlayan arkadaşlarım var tanımasamda hepsini seviyorum buraya girdiğimden beri kendimi dinlemiyorum çok mutluyumm bennn
teşekkür ederim canım iyim çok şükür.birkaç gündür girmiyordum yeni topik açılmış hayırlı olsun
nasılsın ahsen
teşekkür ederim fatoş sen nasılsın
sağol ahnem cim iyiyim
merhaba kızlar nasılsınız işler çok giremiyorum cuma saatide biraz rahatım hepinize hayırlı cumalar işler hafiflesin döneceğim öpüldünüz
sende öpüldün tatlım.
kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler a.s.
bu mübarek günde Rabbim sana açılan ellerimizi boş çevirme. senden başka güvenecek ve gidecek yerimiz yok. bizi boş çevirme allahım. sen ne verirsen ver hayırlısını ver. şayet bizler içinde hayırlısıysa bize hayırlı sağlıklı birer evlat ver. anne ve babalarımızın kardeşlerimizin arkadaşlarımızın ümeti Muhammed-in cümle günahlarımızı bağışla. bizim yanlış yerlere yanlış işlere sürüklenmemize mani ol. dertlilere deva, hastalara çare, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et yarabbim.
amin
kızlar siz hep buraya taşınmışsınız diğer topikte kimse kalmamış.sorun neydi bilmiyorum ama konuşarak halledilemezmiydi.bir tek kişiden bahsedilmiş kim olduğunu bilmiyorum ama onunla konuşulsaydı hatası neyse tatlı dille uyarılsaydı olmazmıydı.böyle bölünmüş yarısı orda yarısı burda.oradada çok güzel paylaşımlar oluyordu muhabbetler güzeldi seviyeliydi.ben çok fazla yazmıyordum ama takip ediyordum sohbetleriniz samimiydi böyle ayrıma ne gerek vardı
kızlar çok özür dileyerek fikrimi söyledim yinede siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?