Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nhlkpr, busecan35+, serpil02507+, fatosozel+, karamel06, ebrar42

evet kızlar sela saati rabbım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin aratmadan hastene köselerine düşürmeden eksikik hissettirmeden nasip etsin amin

amin cnm aminnnnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar yeni topiğiniz hayırlı olsun

nasılsın ahsen

nhlkpr, busecan35+, serpil02507+, fatosozel+, karamel06, ebrar42

evet kızlar sela saati rabbım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin aratmadan hastene köselerine düşürmeden eksikik hissettirmeden nasip etsin amin

amin canım amin

hg diniz kızlarr allah hepnizin dualarını kabul etsin

amiiiiiiiiiiiiiin

canım benim ben pozitif enerjiye inanıyorum ve bende burda kendimi oldukça mutlu hiisediyorum bazan ruh halim karışıyor sonra toparlıyorum bazan bebbek olayını siliyorum olmaz benim çocuğum kaç yaşındayım diyorum sonra burda biranada iyi hiisediyorum j kendimi ve ben muhakakk anne olacağım diyorum en azından kendimi tamir ediyorum ve seviyorum hem kendimi hem buradki prensesleri ben sevginin derinliğine inanıyorum karşılıksız vermeye iannaıyorum isteyn beni böyle kabul etsin isteyen etmesin ne yapayım diğer topicdeded ciidi anlamada negatif yüklenmeye başladım oradki arkadşlar nedens eoalyı çözemmeişler eğer dikkatliokusalardı syafaları olayı çözerledi dikkatli okunmmaış demekii orda yazılan yazılar gözden geçirilmiş olsaydı zaten bariz ortda çıkardı ben bu topicde mutluyum ve burada kalacağım çünkü ruhumun incitilmesine asla izin veremem

haklısınız aslında işte insanın en zor anında sanırım dur yıkılma nereye gidiyosun diyen birilerine ihtiyacı var bırakmamk lazım kendini inş. hep beraber aşarız bi gün bizde müjdeler veririrz birbirimize :1hug:

Bu halinizi bu pozitifliğinizi hiç kaybetmeyin inş. polyannacılık oynamak lazım sanırım hayatta bolca gülebilmek gerek acılara ve ağlarken gözlerinin varlığına şükredebilmek

mesela dün benden gelen leke sonucunda aslında bişey öğrendim ne kadar güzelki hiç öyle sorunum yok bazıları sürekli öyle sıkıntılar çekebiliyor başka başka rahatsızlığı olanlar varbu halime binlerce kere hamd ettim ... Mutlu olacak çokk sebep var yeterki görebilelim tam cuma saati isyan etmeyelim :Saruboceq:

kızlar bende size katılıyorum etrafımda bebeğim olmuyo diyebileceğim kimse yok ailem dışında

iş arkadaşlarım yada normal arkadaşlarımla çok zor bebek paylaşımı çok yakın gelmiyo insana kendi kendime üzülüyodum hep kafamda cevabını alamadığım bir suru sorular vardı şimdi benimle aynı hisseden yüzlerini görmesemde benim pisikolojimi anlayan arkadaşlarım var tanımasamda hepsini seviyorum buraya girdiğimden beri kendimi dinlemiyorum çok mutluyumm bennn

merhaba kızlar nasılsınız işler çok giremiyorum cuma saatide biraz rahatım hepinize hayırlı cumalar işler hafiflesin döneceğim öpüldünüz

kesinlikle haklısın arkadaşım halimize binlerce kere şükürler olsun:Saruboceq:

bende mutluyum. burası sanal alem ama yaşanılanlar gerçekve doğal . benim için önemli olanda bu. helede serpilin şu bitmek bilmeyen pozitif enerjisi

belanıyım evet bugün cuma biraz yoğunuz bebeğim umarıum iyiisndir tatlım canımız sağolsun varsın işimiz çok olsun göbüşlerinize bebiş konsunn
nihalim seni anlayan ve seni motive edecek bir dünya var biz o dünyayı arayıp bulmalıyız ben böyle bakıyorum canım bende bu konuyu kimselerle paylaşamıyorum ama sanaladki güzel arkadşlarımla aştım ve birgün anne olacağıma ısrarala inanıyorum inanmak başarmanın yarısı değilmi zaten

fatoözelim canımsın sen ilk aşılmanıı stresli birşeklde yaşadın bu ikinci aşılmanada deneyimli kendinden emin bir şeklde geçierceksin o yüzden ben ciiidi umutluyum rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın

ebrara evet şükürki sağlıklıyız yaradana ne kadar şükretsek azdır bende bakıyorum etrafımda hatat benden çok genç olan hanımlara binbvirtürlü sorunları var onlara bakınca rabbim bin şükür diyorumm

bu mübarek günde Rabbim sana açılan ellerimizi boş çevirme. senden başka güvenecek ve gidecek yerimiz yok. bizi boş çevirme allahım. sen ne verirsen ver hayırlısını ver. şayet bizler içinde hayırlısıysa bize hayırlı sağlıklı birer evlat ver. anne ve babalarımızın kardeşlerimizin arkadaşlarımızın ümeti Muhammed-in cümle günahlarımızı bağışla. bizim yanlış yerlere yanlış işlere sürüklenmemize mani ol. dertlilere deva, hastalara çare, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et yarabbim.

amin

kızlar siz hep buraya taşınmışsınız diğer topikte kimse kalmamış.sorun neydi bilmiyorum ama konuşarak halledilemezmiydi.bir tek kişiden bahsedilmiş kim olduğunu bilmiyorum ama onunla konuşulsaydı hatası neyse tatlı dille uyarılsaydı olmazmıydı.böyle bölünmüş yarısı orda yarısı burda.oradada çok güzel paylaşımlar oluyordu muhabbetler güzeldi seviyeliydi.ben çok fazla yazmıyordum ama takip ediyordum sohbetleriniz samimiydi böyle ayrıma ne gerek vardı
kızlar çok özür dileyerek fikrimi söyledim yinede siz bilirsiniz

amin amin amin canımmmmmmmmmm

ahsenim evet sohbetlerimiz kaliteliydi kızlarda oldukça kaliteli ben sadece negatif enerji yüklenmeye başlamıştım son zamanlarda ve kızlara pozitif enerji veremeyeceğimi hiisettim ve onun için topiğe veda ettim sonra arkadşlarımın ısrarı oldu beni kaybetmek istemediklerini belirtiller hepsi değil tabiiki bende onlarla irtibat kurabileyim diye mısradan rica ettim topic açtık buraya gelen arkadşlarında canı sağolsun gelmeyenlerinde ben sadce demokratik hakkımı kullandım hepsi bu ismi verilmeyen arkadşımızda zaten olayı toparlamnın peşinde değil akisne dahada farklı boyutlra taşımaya kalktı ben yazılanları oldukça iyi okuyan biriyim yaşımda 41 kimin ne yazdığını gayet iyi anlayabilcek seviyedeyim ve gerçekten ahsenim cidiidi negatif enerji yükleniyordu bana bunu bir kaç arkadaş söyledim zaten cnm

ayrıca ahsenim kimsenin aşağılanmasına kimsenin kırılmasına kimsenin birtakım şeylerle dalaga geçilmesine ve kimsenin küstürlüp sesizce kaybolmasına bir tepki olarakda düşğnebilirsiniz ben buradayım ve burada kalacağım ve burayı olduk.ça çok ama çok seviyorum bziizm gözül kapımız açık ama kalbinde fesatlık olmayanlar ben o şeklde bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…