allah kabul etsin canım
hayırlı cumalarrrrr
günaydınnnn
fatoş sanada günaydın
günaydın fatoşcum nasılsınn
sanada günaydın canım hayırlı sabahlar
iyiyim tatlım sen nasılsın
evet canım faydası olduğuna bende inanıyorum inşalah öyledir:)valla ben ikisinede razıyım ama bebiş gelse daha güzel olur inşallah hamileyizdir :)kumsalım canım harika bendede guatr var ya bu hayıt gerçekten bize faydası oldu evet ıslkalık mevcut ya içimizi temizliyor yada hamileyiz bellimi olur yani biz heraya hamile adayıyız olurmu olur yani umutla bakmak lazım mücadeleye devam bu akıntının olmasıda iyi bence iyiye işaret
yok canım hipo özellikle sormuştum zaten doktor değeri görünce hiç çalışmıyor nerdeyse demişti sonra açıklamıştı olayı tam tersi oluyor değer yüksekse az değer düşükse çok çalışıyor canım benimde kilo problemim var zor gidiyor kilolar yemesemde alıyorum yavaşyavaş şişiyorum malesef napalım allah başka dert vermesin sporla hareketle çözücez inşallah sende ihmal etme git yaptır tastlerini mısaracım düzenli ilça kullanıyorsun dimi canım ihmal etmeGüle güle kumsalcım.
Serpil o gördüğüm kız mı yapıyor,yaptığında bana 1 tane ayırıver emi?
Bu arada senin guatr hastası olduğunu ilk kez duydum hiç söz etmedin.
Senin ki hipertroid olmalı çok çalışan türden,hipertiroidliler çok zayıf olurlar bizler de şekil a da gördüğün üzere tombiş :))))))
ben iyiyim canım çok şükür ay canım kıyamam ya çok iyi anlıyorum seni ve diyorum ki sakın kendini ağlamamak için sıkma koyver gitsin deşarj ol rahatla içine atma gizemcimmerhaba aylin mısra serpil fatos kumsal nasılsınız??ben dün bir ağlama kirizi geçirdim bir yandan ağlıyor bir yandan Allahım beni affet diyorum.Allah daha büyük acılar yaşatmasın diye dua ediyorum..bu ay herşeye hazırlıklıyım artık takmıyorum diyordum ama gerçekten çok kötü oldum...Allah herşeyin hayırlısını versin
günaydın mısracım nasılsınGünaydın şekerler.
Lovelicim bugün nasılsın?
günaydın canım nasılsın bugün evet ama bugün daha yoğun malesef biraz sakinlesince atıcam kendimi buraya:)günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr prenseslerrr
kumsalım dün yoğundun umarım bugünün güzel geçer cnm
günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsınkızlar hepinize günaydın. hayırlı bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum. Ayrıca bana da 1 tane yasin eklermisiniz lütfen.
aylinciğim sen nerelisin. içli köfteyi patates ile ve haşlayarak malatyalılar yapar (yani biz) şaşırdım okuyuncaç
serpil trafik derdi bir tek istanbulda yoğun zannediyordum ama görüyorumki sizdede varmış. bizim evimiz 2.boğaz köprüsü yolunu görüyor. dün akşam balkondan bakarken saat 10 filan köprü yolu halen sıkışıktı. bizdeki tarfik hiç bir yerde olamaz herhalde:lepi:
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun nasılsın ağzına sağlık canım allah kabul etsingünaydın kızlar ...nasılsınıoz?
cumanız mübarek olsun ..ben 1 yasin daha okuaybilirim bugün ayrıca burda çok güzel yağmur yağıyor listeyi açtım herkese ismiyle dua ediyorum ..rabbim hayırlısını versin bizlere ...
kumsal, tentation, nihal nasılsınız kızlar
günaydın kumsal nasılsın?
herkes bi yerlere gitmiş
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM
Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25
kumsal---------------1
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............1
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................1
toplam 104
canlarım hayırlı cumalr dualarımızı rabbim kabul etsin
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dularımız kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
serpilcim kızlar iznınızle duayı diğer topik e kopyaladım birlikte başladık öyle bitirelim
günaydın kumsal nasılsın?
herkes bi yerlere gitmiş
herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dularımız kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
busecan hayırlara gelsin diyelim ama genelde kan görülen rüyalar yorumlanmaz çünkü kan rüyayı bozar diye bi tabir vardır ama hayırlısı diyelim hayır olsun .a.s.
sağol canımekledim kumsalcım
hoşbulduk bitanemaminnn cnm hoşgeldinnn
kızlar ben bu aralar rüya görür oldum
hayır olsun dün gecde gördüm
dr gitmişim muayene odasında tam orta yerinde peçetemle oramdan kan geldiğini anlıyoum bi baktım kırmızılı ama tuhaf allah diyorum geliyor sökmeye çalışıyor birden odanın ortasında bir kan boşaldı bacaklarımdan yere kan oldu yerler bir koku pis dr diyo temizleyin ne yapacağımı şaşırıyorum ayy rezil oluyorum burdamı geldin yerimiydi derken uyandım saatim çaldı kaydirigubbakcemile3 popomda açık değildi ama kaydirigubbakcemile3
dr gitmişim muayene odasında tam orta yerinde peçetemle oramdan kan geldiğini anlıyoum bi baktım kırmızılı ama tuhaf allah diyorum geliyor sökmeye çalışıyor birden odanın ortasında bir kan boşaldı bacaklarımdan yere kan oldu yerler bir koku pis dr diyo temizleyin ne yapacağımı şaşırıyorum ayy rezil oluyorum burdamı geldin yerimiydi derken uyandım saatim çaldı kaydirigubbakcemile3 popomda açık değildi ama kaydirigubbakcemile3
hayırlara gelsin rüyan canım. bende dün gece rüyamda eşimle bir yere gidiyoruz. ikimizde gayet şık giyinmişiz. bir yerde çocuklar yararına yardım topluyorlarmış. eşim cebinden 2 tane çeğrek altın çıkarıyor kurdelalı. birisini bana veriyor bunu sen ver diğerinide be vereyim diyor. bendediyorumki düğünmü bu kurdelada taktırmışsın. yardım kutusu var
oraya atılıyor diyorum tamam bizde oraya atarız diyor. bu kadar rüya
hayırlara gelsin rüyan canım. bende dün gece rüyamda eşimle bir yere gidiyoruz. ikimizde gayet şık giyinmişiz. bir yerde çocuklar yararına yardım topluyorlarmış. eşim cebinden 2 tane çeğrek altın çıkarıyor kurdelalı. birisini bana veriyor bunu sen ver diğerinide be vereyim diyor. bendediyorumki düğünmü bu kurdelada taktırmışsın. yardım kutusu var
oraya atılıyor diyorum tamam bizde oraya atarız diyor. bu kadar rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?