Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

BıSMıLLAHıRRHMANıRRAHıM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASıN SURESıNı OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZıLETLı OLACAĞI SÖYLENıR ıSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............1
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................1

toplam 103
canlarım hayırlı cumalr dualarımızı rabbim kabul etsin

evet canım faydası olduğuna bende inanıyorum inşalah öyledir:)valla ben ikisinede razıyım ama bebiş gelse daha güzel olur inşallah hamileyizdir :)
yok canım hipo özellikle sormuştum zaten doktor değeri görünce hiç çalışmıyor nerdeyse demişti sonra açıklamıştı olayı tam tersi oluyor değer yüksekse az değer düşükse çok çalışıyor canım benimde kilo problemim var zor gidiyor kilolar yemesemde alıyorum yavaşyavaş şişiyorum malesef napalım allah başka dert vermesin sporla hareketle çözücez inşallah sende ihmal etme git yaptır tastlerini mısaracım düzenli ilça kullanıyorsun dimi canım ihmal etme
ben iyiyim canım çok şükür ay canım kıyamam ya çok iyi anlıyorum seni ve diyorum ki sakın kendini ağlamamak için sıkma koyver gitsin deşarj ol rahatla içine atma gizemcim
aminn canım rabbim daha sınavlardan geçirmesin bizi aminn canım hayırlsıyla sağlık evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın şekerler.
Lovelicim bugün nasılsın?
günaydın mısracım nasılsın
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr prenseslerrr

kumsalım dün yoğundun umarım bugünün güzel geçer cnm
günaydın canım nasılsın bugün evet ama bugün daha yoğun malesef biraz sakinlesince atıcam kendimi buraya:)

günaydın canım sanada hayırlı cumalar nasılsın
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun nasılsın ağzına sağlık canım allah kabul etsin
kumsal, tentation, nihal nasılsınız kızlar

iyiim canım çok şükür sen nasılsın fatoşcum

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dularımız kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ekledim kumsalcım

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dularımız kabul etsin açılan elleri boş çevirmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kumsalım amiiiiiin :CüvCüv:

serpilcim kızlar iznınızle duayı diğer topik e kopyaladım birlikte başladık öyle bitirelim

nihalciğim bencede en doğrusu bu. duaları bölmeyelim. bu Allah rızası için başlatıldı öyle devam etsin :ecrin_bebek:

günaydın kumsal nasılsın?

herkes bi yerlere gitmiş

herkes burada ebrarcım iş güç olunca dağılıp tekrar bir araya geliyoruz merak etme senolumunekankayizsmile

kızlar ben bu aralar rüya görür oldum
hayır olsun dün gecde gördüm
dr gitmişim muayene odasında tam orta yerinde peçetemle oramdan kan geldiğini anlıyoum bi baktım kırmızılı ama tuhaf allah diyorum geliyor sökmeye çalışıyor birden odanın ortasında bir kan boşaldı bacaklarımdan yere kan oldu yerler bir koku pis dr diyo temizleyin ne yapacağımı şaşırıyorum ayy rezil oluyorum burdamı geldin yerimiydi derken uyandım saatim çaldı kaydirigubbakcemile3 popomda açık değildi ama kaydirigubbakcemile3

busecan hayırlara gelsin diyelim ama genelde kan görülen rüyalar yorumlanmaz çünkü kan rüyayı bozar diye bi tabir vardır ama hayırlısı diyelim hayır olsun .a.s.

ekledim kumsalcım
sağol canım
aminnn cnm hoşgeldinnn
hoşbulduk bitanem

hayırlara vesile olsun inşallah

hayırlara gelsin rüyan canım. bende dün gece rüyamda eşimle bir yere gidiyoruz. ikimizde gayet şık giyinmişiz. bir yerde çocuklar yararına yardım topluyorlarmış. eşim cebinden 2 tane çeğrek altın çıkarıyor kurdelalı. birisini bana veriyor bunu sen ver diğerinide be vereyim diyor. bendediyorumki düğünmü bu kurdelada taktırmışsın. yardım kutusu var
oraya atılıyor diyorum tamam bizde oraya atarız diyor. bu kadar rüya

kızlar hayırlara gitsin :ecrin_bebek:

hayır olsun cnm allah hayıra çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…