ahasenim ben yine çok sabrettim emin ol buna ? ama kendimce kötü enerji alıdığım biryerde durmam ve orda kalamam benim ruh sağlımada zarar verir zaten yaraşlı olan bir ruh halinde kendimizi tamir ederken negatifliği çağırmaya gerk olmadığını düşünüyorum
haklısın canım.ben bu kadar yara aldığını bilmiyordum.çok kırılmışsın belli.peki o arkadaş kendini biliyormu yaptıklarının farkındadır umarım.bu büyük bir sorumluluk aslında onun ekarte edilmesi gerekiyorduu ama neyseeeeeeee
nihalimmm sesizn canım geçmişimi okuyorsun tatlım
canım ya iş yoğun bu gun sayfam açık ama hep
artık üzme kendini şu topik bu topik topik olmuşuz no stres yes beybi :ecrin_bebek:
selam kızlar. işler hafiflemeye başlamıştır umarım
inşallah bebeğim ya serpilcim ben bu ay yumurtlamadım sanki ne akıntı be bişi gerçi başka belirti oluyomu onuda bilmiyorum bu gunde kafamda o duşunce var sempatiksalakcinninaihalim yok bebeğinm vallhii çokmiyim hemde düşünemediğin kadar iyiyim canım benim okduğumuz dualara amin derken duyguselie kapılıp ağlayan arakadşlar varken ben nasıl kötü olabilirim nihalim evet topiğimiz topişc olmuş bebeişlerimizede göbüşümüze konmuş hayallerini kuralım :)) yeni umutlara yelken açalımolumunekankayizsmile
yarın yazar o bize geç olursa dönmem işe demişti umarım sağlıkla alır kucağına bebişinikızlar zeytinimiz ne yaptı acaba inşallh sonuçları güzeldir bence güzel çıkacakkk
ahsenim :)))) yok be aman salla gitsin benim için konu kapandı bu arada özeline bakrmıısn cnm ben o deftrei kappatım yeni sayfadan bakıyorum artık :))))
ben bu ay yumurtlamadım yaaaaaa hiç belirti yok neden acabaahsenim geldi becerbilmişs,in :))) bende zor bela öğrendim vallhii :)))
nihal,im yumurtlama döneminde göğüslerin hassalaşır ve kendini ıslak hisedersin akıntın olur yani genelde ıslaklık hisedersin ara ara yumurtanın büyüdüğü tarfta sağ veya sol orda birtakım sancıların olur canım bende öyle oluyor bebeğim
canım mayıs 23 de adet oldum en son 30 ila 32 gun arası adet oluyorumnihalim adetinin kaçıncı günündesin kaçgünde adet görüyorsun? evet zeytinim yarın yazar bizee aklım onda
yok canım hiç düzensilik olmadı işte normal 2 gun önce 2 gun sonra tek o varnihal canım her ay düzenli adet olan bir kadın mutlaka yumurtlar.eğer adet düzensizliği varsa yumurta oluşmadığı için adet düzensizliği vardır.sende varmı düzensizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?