Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahasenim ben yine çok sabrettim emin ol buna ? ama kendimce kötü enerji alıdığım biryerde durmam ve orda kalamam benim ruh sağlımada zarar verir zaten yaraşlı olan bir ruh halinde kendimizi tamir ederken negatifliği çağırmaya gerk olmadığını düşünüyorum

anladım serpil hayırlısı olsun.sen kendini nasıl rahat huzurlu hissediyorsan öyle yap canım.seçimine saygı duyuyorum.o arkadaş kim merak ettim doğrusu:)))ben değilim dimiiii

haklısın canım.ben bu kadar yara aldığını bilmiyordum.çok kırılmışsın belli.peki o arkadaş kendini biliyormu yaptıklarının farkındadır umarım.bu büyük bir sorumluluk aslında onun ekarte edilmesi gerekiyorduu ama neyseeeeeeee

ahsenim :)))) yok be aman salla gitsin benim için konu kapandı bu arada özeline bakrmıısn cnm ben o deftrei kappatım yeni sayfadan bakıyorum artık :))))

çoğu arkadş bunun farkındaydı ama nedense tepkisiz kalındı aslında tepkisizlkk değilonlar olgunlukla taşıma moduna geçmişlerdi ve çokda haklıydılar yalnız ben samimiyetten yanayım ben fazla taşıyamadım kimseyi kırmadan ayrıldım bunu anlayan anlar anlamayanada bir diyeceğim yok zaten benim için değerliler ve öylede kalacaklar

zaten bu tarz topiclerde insanlar sorunlarıyla cebeleşirken kimse kimseyi anlamayan bir dünyada yaşarken biraz geyik biraz sohbet biraz paylaşım biraz dertleşme biraz bilgi amaçlı kafa dağıtılmaya giriyor herkesin yüreğinde analaşılması zor bir acı var umutsuluk panik hetecan korku var bir nebze rahatlamak için yada her ne amaçla olursa olsun güzellikler için giriyorlar ve öylede kalınmalı diye düşünüyorum

canım ya iş yoğun bu gun sayfam açık ama hep

artık üzme kendini şu topik bu topik topik olmuşuz no stres yes beybi :ecrin_bebek:

naihalim yok bebeğinm vallhii çokmiyim hemde düşünemediğin kadar iyiyim canım benim okduğumuz dualara amin derken duyguselie kapılıp ağlayan arakadşlar varken ben nasıl kötü olabilirim nihalim evet topiğimiz topişc olmuş bebeişlerimizede göbüşümüze konmuş hayallerini kuralım :)) yeni umutlara yelken açalımolumunekankayizsmile

inşallah bebeğim ya serpilcim ben bu ay yumurtlamadım sanki ne akıntı be bişi gerçi başka belirti oluyomu onuda bilmiyorum bu gunde kafamda o duşunce var sempatiksalakcinni

ahsenim geldi becerbilmişs,in :))) bende zor bela öğrendim vallhii :)))

nihal,im yumurtlama döneminde göğüslerin hassalaşır ve kendini ıslak hisedersin akıntın olur yani genelde ıslaklık hisedersin ara ara yumurtanın büyüdüğü tarfta sağ veya sol orda birtakım sancıların olur canım bende öyle oluyor bebeğim

nihalim adetinin kaçıncı günündesin kaçgünde adet görüyorsun? evet zeytinim yarın yazar bizee aklım onda

ben bu ay yumurtlamadım yaaaaaa hiç belirti yok neden acaba

nihal canım her ay düzenli adet olan bir kadın mutlaka yumurtlar.eğer adet düzensizliği varsa yumurta oluşmadığı için adet düzensizliği vardır.sende varmı düzensizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…