Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Hepiniz için ve sonra kendim için ettim dualarımı sabah allahım kabul etsin
Herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur şu bebek için yanıp tutuşan kalplerimizi gör yarabbım bizleri bu duygudan mahrum eyleme yarabbım cuma mübarek suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbım eşlerimize sağlık bol kazanç ver yarabbım ülkemize dirlik düzen ver yarabbım bizleri açlıkla sınama yarabbım dertililere deva hastalara şifa ver yarabbım iki cihanda bizi kurtar bize yardım elini uzat yarabbim günahlarımızı bağışla bizi senin yolundan ayırma yarabbım şehitlerimize ve ölmüşlerimize ve ayrıca şu gönlünde bebek için yanıp tutuşan anne adayları için EL FATİHA

aminnnn :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnn aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım rüyan çok güzel eşin sana müjdeli haber verecek ben ikinci aşılamandan umutluyum

günaydın kızlar
nasılsınız
işlerim var çıkıyorum hemen

işlerin bitince görüşelim amaolumunekankayizsmile

amin canım amin

kumsalım geçmiş sayfalarda t3 t4 tahlilerimi yazmıştım oranlarından anlamıyorum dr engel yok demişti ama bilmiyorum buay adet olursam hemen sil baştan tahillerimi yaptıracağım hayıtın bize ne getirdiğini göreyim istiyorum

evrarcım nasılsın busecanın rüyasına güzel yorum yapmışsın ben aslen erzurumluyum kan rüyada bizde batal olur derler yani yorumlanmaz

nihalim oraya eklediğine sevindim biz zaten bölünmedik ben sdace ciidiid negatif enerjiye dönüşmüştüm burda kızlara pozştif enerji vermeliyim orada performansımın düştüğünü gördüm :)) dualarım tüm prensesler için zaten hem orda hem burada olacak sürekli dualarımız yani dua listemiz biizm topiğede kelemek isteyen arkadşları ekleyeceğiz zaten

kızlar bende rüyamda kızarkadşımı gördüm sahilde günşeleniyordu çok sakin bir deniz gördüm rüyam uzunduda seçemeiyorum ya :))))

aylintim canım yoğunsun yani evet bugün cuma resmi kurumlardaki işlerin son günü onun için bende yoğunum canımm

amin canımm rabbım mubarek gunde kabul etsin

ebrarım site durgun değide cumaya biraz yoğunuz ondan bebeğim :))

fatoözelim gerçekte sela okunuyor ben umutluyum eşinde sana altın vermiş bu çok güzel

günaydın kızlar
nasılsınız
işlerim var çıkıyorum hemen

canım benim tünaydın işlerini yap bebeğim müsait oluncada g,ir balımm ve benim eşim yine yok yine yok yine yok anam eskiden babam derdiki askere karız verilmez asker karısı dul kadın gibiidr vallhi doğru söylemiş :))))

nhlkpr kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............1
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................1

toplam 104
canlarım hayırlı cumalr dualarımızı rabbim kabul etsin

kız öyle deme allahın gücüne gider walla. olsun gelir balım merak etme gelir.lmaz:

serpil senin insanı bu motive etme cümlelerin yokmu. bayılıyorum wallaha :teselli:
hani insan kendini hemen hamile filan zannediyor.:hulya:

ya bizdede rüyada kan görünce battal olur derler. bende kimse bilmez bu şiveyi diye yazmadım.

busecan hayırlara gelsin diyelim ama genelde kan görülen rüyalar yorumlanmaz çünkü kan rüyayı bozar diye bi tabir vardır ama hayırlısı diyelim hayır olsun .a.s.

amin hayırlara gelsin :Saruboceq:

nhlkpr, busecan35+, serpil02507+, fatosozel+, karamel06, ebrar42

evet kızlar sela saati rabbım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin aratmadan hastene köselerine düşürmeden eksikik hissettirmeden nasip etsin amin

bende bu siteye takıldığım zamanlarda öyle hissediyorum kendimi hatta abarttığım zmanalar bile oluyor kendimi kaptırıp bi ara eşimle tatrışmıştık girme o siteye diye kaydirigubbakcemile3

o yüzden hiç bi topiğe takılmadım uzun süre şimdi tüp bebek umutlarımız var ondan herhalde
aslında eşimle tatıştıktan sonra bebekten filan vazgeçiyorumda hayırlısı bakalım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…