hayır olsun cnm allah hayıra çıkarsın
kızlar hayırlara gitsin :ecrin_bebek:
Hepiniz için ve sonra kendim için ettim dualarımı sabah allahım kabul etsin
Herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur şu bebek için yanıp tutuşan kalplerimizi gör yarabbım bizleri bu duygudan mahrum eyleme yarabbım cuma mübarek suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbım eşlerimize sağlık bol kazanç ver yarabbım ülkemize dirlik düzen ver yarabbım bizleri açlıkla sınama yarabbım dertililere deva hastalara şifa ver yarabbım iki cihanda bizi kurtar bize yardım elini uzat yarabbim günahlarımızı bağışla bizi senin yolundan ayırma yarabbım şehitlerimize ve ölmüşlerimize ve ayrıca şu gönlünde bebek için yanıp tutuşan anne adayları için EL FATİHA
günaydın kızlar
nasılsınız
işlerim var çıkıyorum hemen
Herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim sen büyüksün sen ol dersen olur şu bebek için yanıp tutuşan kalplerimizi gör yarabbım bizleri bu duygudan mahrum eyleme yarabbım cuma mübarek suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbım eşlerimize sağlık bol kazanç ver yarabbım ülkemize dirlik düzen ver yarabbım bizleri açlıkla sınama yarabbım dertililere deva hastalara şifa ver yarabbım iki cihanda bizi kurtar bize yardım elini uzat yarabbim günahlarımızı bağışla bizi senin yolundan ayırma yarabbım şehitlerimize ve ölmüşlerimize ve ayrıca şu gönlünde bebek için yanıp tutuşan anne adayları için EL FATİHA
hayırlara gelsin rüyan canım. bende dün gece rüyamda eşimle bir yere gidiyoruz. ikimizde gayet şık giyinmişiz. bir yerde çocuklar yararına yardım topluyorlarmış. eşim cebinden 2 tane çeğrek altın çıkarıyor kurdelalı. birisini bana veriyor bunu sen ver diğerinide be vereyim diyor. bendediyorumki düğünmü bu kurdelada taktırmışsın. yardım kutusu var
oraya atılıyor diyorum tamam bizde oraya atarız diyor. bu kadar rüya
günaydın kızlar
nasılsınız
inşallah serpilim allah duysun ağzındancanım rüyan çok güzel eşin sana müjdeli haber verecek ben ikinci aşılamandan umutluyum
hayırlara gelsin rüyan canım. bende dün gece rüyamda eşimle bir yere gidiyoruz. ikimizde gayet şık giyinmişiz. bir yerde çocuklar yararına yardım topluyorlarmış. eşim cebinden 2 tane çeğrek altın çıkarıyor kurdelalı. birisini bana veriyor bunu sen ver diğerinide be vereyim diyor. bendediyorumki düğünmü bu kurdelada taktırmışsın. yardım kutusu var
oraya atılıyor diyorum tamam bizde oraya atarız diyor. bu kadar rüya
günaydın kızlar
nasılsınız
canım benim tünaydın işlerini yap bebeğim müsait oluncada g,ir balımm ve benim eşim yine yok yine yok yine yok anam eskiden babam derdiki askere karız verilmez asker karısı dul kadın gibiidr vallhi doğru söylemiş :))))
ebrarım site durgun değide cumaya biraz yoğunuz ondan bebeğim :))
aslında evet bende her cuma yoğun olurdum ama bu hafta henüz yoğunluk başlamadı. rahatım şimdi kaydirigubbakcemile3
fatoözelim gerçekte sela okunuyor ben umutluyum eşinde sana altın vermiş bu çok güzel
kumsalım geçmiş sayfalarda t3 t4 tahlilerimi yazmıştım oranlarından anlamıyorum dr engel yok demişti ama bilmiyorum buay adet olursam hemen sil baştan tahillerimi yaptıracağım hayıtın bize ne getirdiğini göreyim istiyorum
evrarcım nasılsın busecanın rüyasına güzel yorum yapmışsın ben aslen erzurumluyum kan rüyada bizde batal olur derler yani yorumlanmaz
nihalim oraya eklediğine sevindim biz zaten bölünmedik ben sdace ciidiid negatif enerjiye dönüşmüştüm burda kızlara pozştif enerji vermeliyim orada performansımın düştüğünü gördüm :)) dualarım tüm prensesler için zaten hem orda hem burada olacak sürekli dualarımız yani dua listemiz biizm topiğede kelemek isteyen arkadşları ekleyeceğiz zaten
kızlar bende rüyamda kızarkadşımı gördüm sahilde günşeleniyordu çok sakin bir deniz gördüm rüyam uzunduda seçemeiyorum ya :))))
aylintim canım yoğunsun yani evet bugün cuma resmi kurumlardaki işlerin son günü onun için bende yoğunum canımm
busecan hayırlara gelsin diyelim ama genelde kan görülen rüyalar yorumlanmaz çünkü kan rüyayı bozar diye bi tabir vardır ama hayırlısı diyelim hayır olsun .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?