Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi bu ateş olayı nedir arkadaşlar yavf kaydirigubbakcemile3 fransız kalıyorumda

çok soru sormam rahatsız etmiyodur inş.:kedi:

nhlkpr kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM

Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................25
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............1
busecan..............18
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............3
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................1

toplam 104
canlarım hayırlı cumalr dualarımızı rabbim kabul etsin

canım bende yaptım soğan kuru ama sadece 15 gun öğlen akşam birer bardak bööö çok kötuydu tabi

şimdiye kadar yumurtlaman lazımdı hesaplamalara göre belki farketmemişsindir canım heray belirtileri varmıydı hissedermiydin

ya bazı dönemler akıntım olurdu inşallah ben faretmeden olmuştur

aman ne utanması kızkıza sohbet şekerim
bildiğim kadarıyla o düzensizlik sayılmıyordu belki hissetmemişsindir canım sessiz sedasız yumurtlamışsındır düzenli çalışma yapıyorsan sorun etme bence canım ne kadardır istiyorsun bebiş

çalışmalar düzenli canım gun aşırı 3 yıldır uğraşıyoruz canımsempatiksalakcinni

şimdi bu ateş olayı nedir arkadaşlar yavf kaydirigubbakcemile3 fransız kalıyorumda

çok soru sormam rahatsız etmiyodur inş.:kedi:

canım

adetin ilk günü derceni eline alıyorsun sonra saatini kuruyorsun
hergün sabah aynı saate yataktan çıkmadan dilinin altından vücut ısını ölçüyorsun
ne zaman yumurtladığını gösteriyor
yani derceler artınca düşünce yumurtlamayı tespit ediyor sende o gün dersini çalışıyorsun sonra adet oluncaya kadar ölçüyorsun adet günü ısın düşünce adet oluyorsun eğer eıısn düşmese hamilesin demek oluyor yanii testlere para ödemiyorsun :)) bilmemem anlatabildimmiikaydirigubbakcemile2

amanin amanin ben o soğan kürünü 13 gün çebildim :)) zar zor amma iyiki içtim memenunum bende müthş akıntı yapmıştı

amanin amanin ben o soğan kürünü 13 gün çebildim :)) zar zor amma iyiki içtim memenunum bende müthş akıntı yapmıştı
ben 10 gün filan içtim ama laf olsun diye. yine ihtiyacım yoktu diycem yanlış anlaşılacak. doktorun söylediğine göre rahim duvarım kalınlığı iyi, içi temiz, yumurta oluşuyor. ama bebek gelmiyorrrrrrrrr.
ayrıca soğan suyu rezalet bir şeydi ööööööööğğğğğbbbb ben zaten pişmiş soğandan nefret ederim alsanaalsanasmile

kumsall zanetmiyorum kisten olsun hayıttan sen hamileisn bence aalhım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhh serpilim ama bende minicik bir belirti yok o yüzden zannetmiyorum ama keşke olsa
kumsalım maşallh sabitlendi zeytininde öyle olmuştu hayıt bence düzenledi çok şeyi ya süperrrrrrrrrrrrr
bu kadar çabuk etki etmişmidir sence serpilim

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ahsen_81, serpil02507, fatosozel, nhlkpr, kumsal, ebrar42, ayşinim
amanin coşmuş burası hepiniz halaydasınız haaaaaaa

kumsalım neşmeşe kısa zamanda hamile kaldı hayıtla ve ona sürpriz oldu canım belirtiler zaten kişiden kişiye değişiyor nazarlardan koruusn rabbim ateşin resnmne sabitlenmiş zeytininde öyleydi ben her ay birdünya belirti yaşıyorum fosss bazıları hiç belirti yaşamıyor canım bu belli olmaz sonra bu triot dercen gayet iyi çıkmış yani en büyük sorunu şimdiilk atlatmış görünüyorsun biraz ümitle baksana yani olaslığın yüksek inşallhh rabbim güzel haberimize ulaştırır bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…