OHH tut elimden serpil hadı kızlar halaya :teytey::teytey:
canım bende bebk istedğimden adet düzenim arapsaçına dönmüştü soğan kürü uyguladım senin adetlerinde uzun biraz sana tavsiyem inşallh bu ay adet olmassında hamiş olursun şayet bekelnmeyen kırmızılar gelirse lütfen soğan kürü uygula adetlerin normale dönsün benimde 29 30 31 olmaya başlamıştı ben 13 gün sabah akşam soğan kürü uyguladım şükür adetlerim düzene girdi
şimdiye kadar yumurtlaman lazımdı hesaplamalara göre belki farketmemişsindir canım heray belirtileri varmıydı hissedermiydin
18.ci gün yumurtlaman yumurtlamış olman lazım galiba senin ama bazı bünyelerde belirtide olmaya bilir birde parmağınla bazan duştayken vaginadan içine sokarak eline yapışkan bir sıvı gelip gelmediğinde anlaybilrsin biraz utandım ama yanii böyle yapışkan uzayan bir akıntı oluyor onu kontrol edersen öğrenirsin az buçuk canım
bildiğim kadarıyla o düzensizlik sayılmıyordu belki hissetmemişsindir canım sessiz sedasız yumurtlamışsındır düzenli çalışma yapıyorsan sorun etme bence canım ne kadardır istiyorsun bebiş
şimdi bu ateş olayı nedir arkadaşlar yavf kaydirigubbakcemile3 fransız kalıyorumda
çok soru sormam rahatsız etmiyodur inş.:kedi:
OHH tut elimden serpil hadı kızlar halaya :teytey::teytey:
bende geldim halayaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
besecan benimden elimden tut hadiiii :teytey:OHH tut elimden serpil hadı kızlar halaya :teytey::teytey:
ben 10 gün filan içtim ama laf olsun diye. yine ihtiyacım yoktu diycem yanlış anlaşılacak. doktorun söylediğine göre rahim duvarım kalınlığı iyi, içi temiz, yumurta oluşuyor. ama bebek gelmiyorrrrrrrrr.amanin amanin ben o soğan kürünü 13 gün çebildim :)) zar zor amma iyiki içtim memenunum bende müthş akıntı yapmıştı
inşallahhhhh serpilim ama bende minicik bir belirti yok o yüzden zannetmiyorum ama keşke olsakumsall zanetmiyorum kisten olsun hayıttan sen hamileisn bence aalhım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu kadar çabuk etki etmişmidir sence serpilimkumsalım maşallh sabitlendi zeytininde öyle olmuştu hayıt bence düzenledi çok şeyi ya süperrrrrrrrrrrrr
kim dedi yaaaaa gerçektenmi yuuuuuuuuuuuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq::lepi:vereliniortakalkisalkisalkisbütün kızlara duyurulur ahsenmizde hamile bilginize kızlar :)) artık bebeişi kivi olmuştur bence
kim dedi yaaaaa gerçektenmi yuuuuuuuuuuuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq::lepi:vereliniortakalkisalkisalkis
gel nihalim gel sende gellllllllllllllllllllllll hihoyyyt :içelim: :teytey:besecan benimden elimden tut hadiiii :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?