Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Evime 5 dk mesafede olan hastaneye gittim geldim su gibi terledim
Hava bugün burada kapalı ama sıcak,yağmur yağacakmış gibi.

TSH sonucum çok yüksek çıktı kızlar cnm sıkıldı 5,65
Hamilelikte 2-2,5 a inmesi gerekiyor

iyiyim canım sennnn
bende iyiyim canım sağol ateşin düşmüş yerleşme olabilirmi canım acaba

mısracım havalar çok sıcak gerçekten bol bol su tüket canım
üzülme sakın ilaçla hemen kontrol altına alır doktorun sıkıntı ve üzüntü direk etkiliyor bu hastalıkta sakin ol iyi şeyler düşün normal sınırlara gelicek değerin opuyorumnanaktan

canım günaydın bol bol tere otu ye biliyorsun tere troıdleri düşürüyor. Sanırım bebişede bir sakıncası olmaz tere yemenin.

Bu arada honeyi çok merak ediyorum onunla görüşüyormusun lütfen görüşürsen sevgilerimi ilet.

KIZLAR GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN. a.s. SABAH SABAH BİR İHRACAAT YÜKLEMEMİZ VAR VE 08.30 DAN BERİ EVRAK HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM. TOPİĞE GİREMİYORUM SONRA GELİCEM. KENDİNİZE İYİ BAKIN.

Canlar benim dr neredeyse tüm bitkileri yasakladı.Şu anda alternatif tıp la ilgili hiçbirşey uygulayamam.
Kumsalcım ilacımı çok yükseltmişti dr ama hiç faydası olmamış

Honeyle iki gün önce görüştüm iyiydi meşhur teyzede kalacaktı.

Progestanı içeceğim şimdi 15*20 dk sonrada uyuklayacağım muhtemelen merak etmeyin

canım benim ya dr un ne dedi pekii ????

bilmiyorumkı yerleşmedir inş lovelide oyle dedi inşş oyledir

Buse dr ilacın dozunu azcık daha yükseltti

hayırlısı olsunn canuımmmm inşş allah büyükk yardımıcınız olsunn allaha emanett olunn hiçbişeycik olmaz sen kalbını ferah tut canımm

bizim gene bir tanıdığımızz glinleri evlenmeden önce asla çocuğunuz olmaz demişler kız hasta idi ve çocuk olmasın seviyorum diye evlendi aradan bir yıl geçti ve kız hemen hamıle kaldı ve herkes şokkkk olduuu allahın takdırı herşey mucize

KIZLAR GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN. a.s. SABAH SABAH BİR İHRACAAT YÜKLEMEMİZ VAR VE 08.30 DAN BERİ EVRAK HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM. TOPİĞE GİREMİYORUM SONRA GELİCEM. KENDİNİZE İYİ BAKIN.
günaydın canım nasılsın kolay gelsin fatoşcum
bencede şuanda bitki kullanman doğru olmaz canım sen doktorunun dediklerini harfiyen uygula canım merak etme ayarlar doktorun dozu biraz sık kan tahlili verebilrsin ama yoluna giricek canım merak etme
canım benim ya dr un ne dedi pekii ????

bilmiyorumkı yerleşmedir inş lovelide oyle dedi inşş oyledir

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

diğer topicte yanı pozitif düşünce topiğinde benim arkadaşların olduğu vardı ya ua27 arkasından babu kaldı arkasından impaladeniz şimdi de canan diye biraarkadaşımızz hmıle artışı var kızlar 4 tane hamıle olduu inşş biz de de artış olcakkkkk hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
slm kızlarrr
mısra kanaman var mı canım
midenin bulanmasın çok
sevindim bebişinin iyi olduğunun göstergesi
birşeyleri içmeden yemeden tiksiniyosan yeme
3 ayı atlattıktan sonra yersin
sevdiğin ve hoşuna giden şeyleri yee canım
buse nihal nasılsınız

canımmmmmmm darsıı biizm topiğin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

niahlim canım nasılsın tatlımmm

mısracım demek yüksek çıktı hormon değrein ne yapmak lazımmışkii acaba

fatozöelimm nerelerdesin tatalım benim ölzedimm senii görüşemiyoruz yaa

kumsalım tahmin edebiliyorum yoğunluğunu Alalh kolaylık versin canım

tualina tatailde umarım keyifli bir tatail geçiriyordur

ebarraım nasılsın ney kursları nasıl giidyorr

zeytinim sende kendine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…