Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyi canım şükür bir yaramazlık yok tam gaz devammm

busee senın akıntın devam ediyomu

fatoşşş kolay gel

ii zeytincim sen nasılsınn

canımmmmmmm darsıı biizm topiğin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eve döndüm kızlar teyzedeydim kasığım ağrıyo hep ağrıdı dr gittik sabah dr rahmin kalp gibi ve bu yüzden düşük riskin var dedi şom ağızlı dr yat kalkma dedi iki gün önce ilaç vermicem düşerse kendi düşsün ilaç verirsem düşerse seni ameliyata almak zorundayım demişti bu gün minacık kese var bakalım 15 gün sonra hem kalbe bakcak kısmetse uf çok kötüyüm yaa ev leş gibi kızlar kendi başımın telaşına düştüm ben yaaaaaaa

canım geldim geldim başım çok ağrıyo kasığımm acayip ağrıyo sıcak klima burnumu kanatıyo iiyce mız mız oldum yaa kim bakcak bana yaaaaaaa

[Canım midemin bulantısı tuzlu yiyince epey azaldı.
Bugün kanamam yok gibi

ya bırak eviii mok götürsün derdin ev olsun ya 15 günü dinlen teyzede kal gerkirse ya bebek daha önemli içinide faerahh tutt bebeğin sıkı sıkı tutanack inşallhh aklımız sende mısradan haberlerini alıyoruz ama lütfen önce senin sağlığın sonra bebeşin evi att gitsin çokmu lazım temzi olunca kim madalya takıyor varmı takan yada plaket veren varmıııguclubacismile

serpilimmmmmmmmmmmmmm selam bebemmmmmmm seninde rahim kalp şeklindemi ?

evet tüp bebek merkezindeki drt öyle dedi kalp şeklindeymiş buda düşük riski demekmiş düzeletelimd edi ama benim eşimm hopladıııı yatırmammam seni o masaya dedi ama 7 ayrı dr bunu söylemedi 8ci dr söyledi tüp bebek merkezinin sahibi kemal bey

canımmmmsın tezgahta tabaklar küf olmuş heheheeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…