:1hug: şükür şükür aman olmasınnn
eve döndüm kızlar teyzedeydim kasığım ağrıyo hep ağrıdı dr gittik sabah dr rahmin kalp gibi ve bu yüzden düşük riskin var dedi şom ağızlı dr yat kalkma dedi iki gün önce ilaç vermicem düşerse kendi düşsün ilaç verirsem düşerse seni ameliyata almak zorundayım demişti bu gün minacık kese var bakalım 15 gün sonra hem kalbe bakcak kısmetse uf çok kötüyüm yaa ev leş gibi kızlar kendi başımın telaşına düştüm ben yaaaaaaa
bende pek bişi yok sadce akıntı var o kadr birde saki göğüslerim hasaslaştı
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam sizeee:1hug:canım geldim geldim başım çok ağrıyo kasığımm acayip ağrıyo sıcak klima burnumu kanatıyo iiyce mız mız oldum yaa kim bakcak bana yaaaaaaa
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh[Canım midemin bulantısı tuzlu yiyince epey azaldı.
Bugün kanamam yok gibi
eve döndüm kızlar teyzedeydim kasığım ağrıyo hep ağrıdı dr gittik sabah dr rahmin kalp gibi ve bu yüzden düşük riskin var dedi şom ağızlı dr yat kalkma dedi iki gün önce ilaç vermicem düşerse kendi düşsün ilaç verirsem düşerse seni ameliyata almak zorundayım demişti bu gün minacık kese var bakalım 15 gün sonra hem kalbe bakcak kısmetse uf çok kötüyüm yaa ev leş gibi kızlar kendi başımın telaşına düştüm ben yaaaaaaa
afiyet olsun zeytoşşş buara hiç görüşemedik senle hayalet gibisin bir görüyorum bir kayboluyosun bilmiyorumkismilehaney kendine dikkat et canım
mısra nihal serpoş ben yemeğe gidiyorum byeee
evet topik nöbetçileri gibiyiz ya sıcaktan bir şeyde yenmiyo :)))zeytinim afiyet olsun
nihalim biz yine baş başa kaldıkk Alalhtan birde misafirimiz var benimde karnım çok ama çok acıktı hava cehenenm gibi sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?