Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

niahlim bazan farketmiyoruz akıntıyı bence yumurtlamışsındır inşallhh
inşallahhhhh allahım sen büyüksün

amanin amanin ben o soğan kürünü 13 gün çebildim :)) zar zor amma iyiki içtim memenunum bende müthş akıntı yapmıştı

bööö ben varya adet olduğum gün başladım o ay çok kanamam oldu anlatamam

bütün kızlara duyurulur ahsenmizde hamile bilginize kızlar :)) artık bebeişi kivi olmuştur bence

aaaaaaaaaaaaaaa gerçekten mi test mi yaptın allahım ne guzel bir haber ahsennnn

çok kötuydu fatoş ya valla ama çok tavsiye ediyo herkez

bugece barda gönlüm havorda çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrrrrrr hayda hayda kız haydaaaaaaaahihoyyyt

hoppaaadelikafadulden

ayyyyyyy işte bu yanii ohhhhhhhhhhhhhhh be neşemizyerine geldi amannnnnnnnnnnn harika bu ya süperiz işte süper faha ötesi yok

olmuştur serpilimde ben daha göremedim ya ne kadar kötüyümmmmmmmm((((((ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok başka bir ilçeye gitmem lazım özele gidiyorum şu aralarda sıkıştık biraz maddi olarak bende merak ediyorum bebeği ama en yakın zamanda gidecem inşallah şu kredi kartlarının ödemelerini halledersek:))

gözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...

sende hamiş olacaksın ve sağ salim kucağına alacaksın hadi baklım olumsuuz düşünce yok mucuxz mucuxx mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxx çılgınlar kulübüü buarsıı yaşasınn çoştukk:)))))))))))))))))))))olumunekankayizsmile

gözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allahım amiiiiiiiiiiiiiiiin

yeni değil o bitanem 9-10 haftalık olmuştur ahsenin miniği

ay sağol be kumsalım halay filan derken ben kendimi kaptırmışım yeni test yaptı zannettim

ahsen yeni öğrendim ben bilmiyodum kendim kadar sevindim canımm benimmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy tüylerim diken diken oldu maşallah maşallah maşallah

canım benim canım valhii bebeşin maşşahh gayet iyi ben biliyorum kivi oldu o ve gayet güzel biz takip ediyor okuduğumuz duaları hiisediyor aman dr hikaye ya eskiden analarımız dr mı giidyordu sankii patır patır doğurdular bizi şimidiki hatunar sosoyete anam :sinifsinif:

oy kıyamam merak etme sen kuzucuk iyidir en kısa zaman görürsün

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ahsen_81, serpil02507, fatosozel, nhlkpr, kumsal, ebrar42, ayşinim
amanin coşmuş burası hepiniz halaydasınız haaaaaaa
sizinle daha güzel ama:))sana halay yok otur izle bebişinle birlikte:)

oda doğru ya neyse rabbim hayırlsıını versin ne yazıldıysa o olucak bekleyip görücez
serpilim rabbim hepimizin hakkında hayırlsını versin canım
doğru bende ne belirtiler gördüm dedim bu ay geldi diye ama nerde(
çok şükür troitim normal canım hatta serpilim doktorum engel değil dedi çok kafaya takıyorsun falan dedi sonrada bir güzel fırçaladı beni daha senin yaşın kaç ne acele ediyorsun diye:)))

oo tebrik ederimm inş. kumsalda hamiledir sağlıkla sıhhatle kucağına alır :lepi:

tey tey..

ateş olayınıda anladım hemen derece almak lazım kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım ay kızlar bende yeni gibi heyecanlandım valla allah hepinize göstersin en yakın zamanda inşallah.çok çok dua ediyorum hepinize
gel hayatım gel sende gel.:dance: :dance: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:geldim canım ohhhhh ne güzel
ahseninin miniğine

saol tatlım benim inşallah sırada sen varsın serpilim senin miniğin gelsin burda parti yapıp havai fişek patlatacağızzzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi:

kumsalım dedim ya canım kendi kendimize ediyoruz bende 1 tane sorun bulamdılar ama ben her ay ağlayan zırlayan her birliktelite hamile kalacağını zanneden biriydim annem kızkardeşime demişki çok stres yapıyor o yüzden olmaz demiş ve gerçekten stres ve abartılarımız engelll buna yemin ederim

fatoözelim aman gerginlik yok hayatımızda enazından topiğimizde zaten yaşam gergin amannnnnnnnnn saalım çayıra mevlam kayıraaaaa

ahsenmmmmmmmmmmm içimizdeki heycan hep taze olmalı evet zaten yeni hamilesin tadını çıkart hergünün zevkine var içimizdeki umutları hep yeşil tutalım sıcak tutalım yaşam böyle daha güzel mucuxxxxxxxxxx

kumsal senin 28.günün.normalde kaç günde oluyorsun .inşallah hamişsindir canım birde senin için halay çekeriz.:teytey::teytey::teytey:
oda içerde çekiyor serpil teyzesi:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…