inşallahhhhh allahım sen büyüksünniahlim bazan farketmiyoruz akıntıyı bence yumurtlamışsındır inşallhh
amanin amanin ben o soğan kürünü 13 gün çebildim :)) zar zor amma iyiki içtim memenunum bende müthş akıntı yapmıştı
bütün kızlara duyurulur ahsenmizde hamile bilginize kızlar :)) artık bebeişi kivi olmuştur bence
ben 10 gün filan içtim ama laf olsun diye. yine ihtiyacım yoktu diycem yanlış anlaşılacak. doktorun söylediğine göre rahim duvarım kalınlığı iyi, içi temiz, yumurta oluşuyor. ama bebek gelmiyorrrrrrrrr.
ayrıca soğan suyu rezalet bir şeydi ööööööööğğğğğbbbb ben zaten pişmiş soğandan nefret ederim alsanaalsanasmile
bugece barda gönlüm havorda çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrrrrrr hayda hayda kız haydaaaaaaaahihoyyyt
bütün kızlara duyurulur ahsenmizde hamile bilginize kızlar :)) artık bebeişi kivi olmuştur bence
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ahsen_81, serpil02507, fatosozel, nhlkpr, kumsal, ebrar42, ayşinim
amanin coşmuş burası hepiniz halaydasınız haaaaaaa
gözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...
gözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...
yeni değil o bitanem 9-10 haftalık olmuştur ahsenin miniği
olmuştur serpilimde ben daha göremedim ya ne kadar kötüyümmmmmmmm((((((ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok başka bir ilçeye gitmem lazım özele gidiyorum şu aralarda sıkıştık biraz maddi olarak bende merak ediyorum bebeği ama en yakın zamanda gidecem inşallah şu kredi kartlarının ödemelerini halledersek:))
oy kıyamam merak etme sen kuzucuk iyidir en kısa zaman görürsünolmuştur serpilimde ben daha göremedim ya ne kadar kötüyümmmmmmmm((((((ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok başka bir ilçeye gitmem lazım özele gidiyorum şu aralarda sıkıştık biraz maddi olarak bende merak ediyorum bebeği ama en yakın zamanda gidecem inşallah şu kredi kartlarının ödemelerini halledersek:))
sizinle daha güzel ama:))sana halay yok otur izle bebişinle birlikte:):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ahsen_81, serpil02507, fatosozel, nhlkpr, kumsal, ebrar42, ayşinim
amanin coşmuş burası hepiniz halaydasınız haaaaaaa
kumsalım neşmeşe kısa zamanda hamile kaldı hayıtla ve ona sürpriz oldu canım belirtiler zaten kişiden kişiye değişiyor nazarlardan koruusn rabbim ateşin resnmne sabitlenmiş zeytininde öyleydi ben her ay birdünya belirti yaşıyorum fosss bazıları hiç belirti yaşamıyor canım bu belli olmaz sonra bu triot dercen gayet iyi çıkmış yani en büyük sorunu şimdiilk atlatmış görünüyorsun biraz ümitle baksana yani olaslığın yüksek inşallhh rabbim güzel haberimize ulaştırır bizii
bendece süperiz walla. amaaaaaaaan sabahtaolumunekankayizsmilen beri çok gergindim azıcık gerginliğim gitti wallahiayyyyyyy işte bu yanii ohhhhhhhhhhhhhhh be neşemizyerine geldi amannnnnnnnnnnn harika bu ya süperiz işte süper faha ötesi yok
inşallahhhhh allahım sen büyüksün
bööö ben varya adet olduğum gün başladım o ay çok kanamam oldu anlatamam
aaaaaaaaaaaaaaa gerçekten mi test mi yaptın allahım ne guzel bir haber ahsennnn
çok kötuydu fatoş ya valla ama çok tavsiye ediyo herkez
hoppaaadelikafadulden
teşekkürler canım ay kızlar bende yeni gibi heyecanlandım valla allah hepinize göstersin en yakın zamanda inşallah.çok çok dua ediyorum hepinizegözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...
:teytey::teytey::teytey::teytey:geldim canım ohhhhh ne güzelgel hayatım gel sende gel.:dance: :dance: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:
ahseninin miniğine
oo tebrik ederimm inş. kumsalda hamiledir sağlıkla sıhhatle kucağına alır :lepi:
tey tey..
ateş olayınıda anladım hemen derece almak lazım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?