Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi

darısı listedeki tüm arkadaşlarımıza hepimize kaydirigubbakcemile2

bu ay bol hamişli bir ay olur inş.

kızlar aylint çok ama çok heyecanı biliyorsunuz aylint hamile kalırsa havafişek patalatacağım :))))) ki inşallhh tez zamanda kalır

haaaaaaaaaaa ben hamile kalırsam valhii hepiniz göbek atın çünkü hepiniz kalacaksınız demektir bu:)) ohhhh ohhh yandannnnn olmadı baştan seksen doksan yüzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))

saçmalama o ne demek elbette allahın izni ile hepimiz hamile kalıcaz

gözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...
aminnn inşallah rabbim hepimizn kucağını doldursun yumuş yumuş bebişlerle:Saruboceq:
ah canım benim kıyamam sana ya kötü olma canım allahın izniyle süpriz yapıcak bebişin sana bak anne ben kocaman oldum der gibi rabbim kem gözlerden nazarlardan saklasın
ahsencim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allahım amiiiiiiiiiiiiiiiin

ay sağol be kumsalım halay filan derken ben kendimi kaptırmışım yeni test yaptı zannettim
canım benimmmmopuyorumnanaktan
oo tebrik ederimm inş. kumsalda hamiledir sağlıkla sıhhatle kucağına alır :lepi:

tey tey..

ateş olayınıda anladım hemen derece almak lazım kaydirigubbakcemile3

canım benim ya inşallah ebrarım inşalalh bakalım bekleyip görcez

Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?
Ben çokkkkkk yorgunum sabah 9 dan bu yana adliye,emniyet dolaştım geldim.

şimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi

darısı listedeki tüm arkadaşlarımıza hepimize kaydirigubbakcemile2

bu ay bol hamişli bir ay olur inş.
ebrar canım sen konyadamısın bende konyadayım ama ilçede sen nerdesin canım
yazık kız bırak ta azıcıkta o oynasın ama çok zıplamasın. bebişe bir şey olmasın . sen sadece alkışla ahsenim çok zıplama oturduğun yerde oyna hihoyyyt

tamam canım yavaş yavaş :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?
Ben çokkkkkk yorgunum sabah 9 dan bu yana adliye,emniyet dolaştım geldim.

canım hoşgeldin yorgunluktan canın çıkmıştır bir müsait olduğund ageçmişi okursun biz oldukça iyiyiz canım ben hem sana hem kendi eşiem çok üzlüyorum siiz çok streli çalışıyorsunuz .((

busecan canım senin beklenmeyen adetin yakındı demi:sendede vardır bebiş inşallah kaç günün kaldı tatlım

Valla geçmişi okumam imkansıza yakın,akşam okurum diyecektim ama çıkışta annemlere gideceğim sonra birlikte aile dostlarımızı ziyarete.Tahminimce gece 12 ye doğru evde olurum

Siz kısaca söyliyverin.
Ahsen hamile anladığım kadarıyla çokkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…