ahsen sen çok halay çekme :)) biz senin yerine çekiyoruz .)))
saçmalama o ne demek elbette allahın izni ile hepimiz hamile kalıcazkızlar aylint çok ama çok heyecanı biliyorsunuz aylint hamile kalırsa havafişek patalatacağım :))))) ki inşallhh tez zamanda kalır
haaaaaaaaaaa ben hamile kalırsam valhii hepiniz göbek atın çünkü hepiniz kalacaksınız demektir bu:)) ohhhh ohhh yandannnnn olmadı baştan seksen doksan yüzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))
aminnn inşallah rabbim hepimizn kucağını doldursun yumuş yumuş bebişlerle:Saruboceq:gözü aydın olsun ahsen arkadaşımızın...sağsağlim kucağına alır inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...
ah canım benim kıyamam sana ya kötü olma canım allahın izniyle süpriz yapıcak bebişin sana bak anne ben kocaman oldum der gibi rabbim kem gözlerden nazarlardan saklasınolmuştur serpilimde ben daha göremedim ya ne kadar kötüyümmmmmmmm((((((ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yok başka bir ilçeye gitmem lazım özele gidiyorum şu aralarda sıkıştık biraz maddi olarak bende merak ediyorum bebeği ama en yakın zamanda gidecem inşallah şu kredi kartlarının ödemelerini halledersek:))
canım benimmmmopuyorumnanaktanamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allahım amiiiiiiiiiiiiiiiin
ay sağol be kumsalım halay filan derken ben kendimi kaptırmışım yeni test yaptı zannettim
oo tebrik ederimm inş. kumsalda hamiledir sağlıkla sıhhatle kucağına alır :lepi:
tey tey..
ateş olayınıda anladım hemen derece almak lazım kaydirigubbakcemile3
şimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi
darısı listedeki tüm arkadaşlarımıza hepimize kaydirigubbakcemile2
bu ay bol hamişli bir ay olur inş.
al canım önumüzdeki ay bende alıcam elktro olanlardan alalım ama
bütün kızlara duyurulur ahsenmizde hamile bilginize kızlar :)) artık bebeişi kivi olmuştur bence
inşallah canımmm gerek kalmaz .=)inş. ama
belkide gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 bak ben kendimi kaptırmaya başladım bile
:teytey: :teytey: :teytey:
şimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi
ebrar canım sen konyadamısın bende konyadayım ama ilçede sen nerdesin canımşimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi
yazık kız bırak ta azıcıkta o oynasın ama çok zıplamasın. bebişe bir şey olmasın . sen sadece alkışla ahsenim çok zıplama oturduğun yerde oyna hihoyyyt
o zaman yorgun argen gel sende halaya mısra :teytey: biz sabahtan beri halay çekiyoruz çoştuk anlayacağın :teytey: :teytey:Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?
Ben çokkkkkk yorgunum sabah 9 dan bu yana adliye,emniyet dolaştım geldim.
Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?
Ben çokkkkkk yorgunum sabah 9 dan bu yana adliye,emniyet dolaştım geldim.
canım hoşgeldin yorgunluktan canın çıkmıştır bir müsait olduğund ageçmişi okursun biz oldukça iyiyiz canım ben hem sana hem kendi eşiem çok üzlüyorum siiz çok streli çalışıyorsunuz .((
Halay almasam alkış kısmına katılsam olar mı?
ebrar canım sen konyadamısın bende konyadayım ama ilçede sen nerdesin canım
tamam canım yavaş yavaş :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?