Serpilcim son sayfada bu vardı cnm.
BİSMİLLAHİRRHMANİRRAHİM
Allâhumme innî es�luke sabren cemîlen * ve kalben selîmâ * ve lisânen zâkirâ * ve duâen mustecabâ * ve kitâben yemînâ * ve rızkan helâlen * ve nî�en mukîmen * ve cenneten ve harîren * ve nadratan ve sururâ * yâ kâdiyel hâcât * yâ mucîbed davât * yâ kâşifed durri vel beliyyât * yâ âlimes sırrı vel hafiyyat * ik�i hâcetî fî hâzihis sâatil mubâreketi * bi hurmeti yâsin vel kur�nil kerîm * fe izâ kadâ emren fe innemâ yekûlu lehû kun fe yekûn fe subhânellezî bi yedihi melekûtu kulli şey�n ve ileyhi turceûn * ve sallâllâhu alâ âlihi ve sahbihî ecma
YASİN SURESİNİ OKUMADAN ÖNCE BU DUANIN OKUNMASININ FAZİLETLİ OLACAĞI SÖYLENİR İSTEYEN BAŞLAMADAN OKUSUN BEN OKUDUM
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............4
nihal..................26
serpil.................21
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............
busecan..............13
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........
masal0663............1
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............1
hpt_honey.............2
Toplam ...............80 bu aysini şerif hurmetine gizemmim müjdelesin bizi sonra sırasıyla tüm prensesler aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar size sormadan hepinize orta şekerli kahve yaptım,umarım sade içen yoktur.
Buyrunnnn afiyet olsun
sağol da tatlım ben zaten sade kahve içemem acı gelir. peki fala kim bakacak
Kızlar size sormadan hepinize orta şekerli kahve yaptım,umarım sade içen yoktur.
Buyrunnnn afiyet olsun
ciddimiSerpil in erkek kardeşidelikafadulden
evet canım :)kumsal senlede meslektaşmışız way başımıza olumunekankayizsmile
kızlar yeni sayfamız yeni şansımız olsun rabbim dualarımızı kabul buyursun bu topic biizm uğurumuz olsun kalbi temiz ruhu temiz içi temiz evrendeki tüm annne adayları tez zamanda anne olsun rabbim bizide duysun aminnnnnnnnnnnnnnn :)) kızlar çok mutluyumn ya vallhii sizlerle hayat ne hoşinanıon bana ,iyiki varsınız
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kambersiz düğün olur mu
serpill seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canımm
ayyy ne güzel ya keke ilk hamile sen olsan. zaten en yakın sensin galiba. hadi kızlar hep birlikte pozitif enerji yükleyelim kendimize ve bu enerjimizi gizemin hamile olması için duaya dönüştürelim.
kızlar ev sahibiimzide maşşşhhh maşallhhh pek marifetli biliyorsunuz ben real tanıyorum harbiden çok donanaımlı ev sahibimi yerim seni mısra
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kambersiz düğün olur mu
serpill seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canımm
serpil kardeşin gerçekte fal bakmasını biliyormukızlar antalayya gelin baksın kardeşim size ama önce mısraya bakacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?