Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımsın seni seviyorum tatlımm

kızlar yeni sayfamız yeni şansımız olsun rabbim dualarımızı kabul buyursun bu topic biizm uğurumuz olsun kalbi temiz ruhu temiz içi temiz evrendeki tüm annne adayları tez zamanda anne olsun rabbim bizide duysun aminnnnnnnnnnnnnnn :)) kızlar çok mutluyumn ya vallhii sizlerle hayat ne hoşinanıon bana ,iyiki varsınız

kızlar ev sahibiimzide maşşşhhh maşallhhh pek marifetli biliyorsunuz ben real tanıyorum harbiden çok donanaımlı ev sahibimi yerim seni mısra

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kambersiz düğün olur mu

serpill seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canımm

ayyy ne güzel ya keke ilk hamile sen olsan. zaten en yakın sensin galiba. hadi kızlar hep birlikte pozitif enerji yükleyelim kendimize ve bu enerjimizi gizemin hamile olması için duaya dönüştürelim.

kızlar ya nihalede haber verin onsuz olmaz aklım bugün ondaydı maşallh yüreği güzel bir kız ne güzel hevesli hevesli okuyor innaın duygulandım artık bende son gaz okuyacağım motivasyonum yerine geldi :)))

kumsal senlede meslektaşmışız way başımıza olumunekankayizsmile
evet canım :)

aminnn aminnnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
sende iyiki varsın serpilcim opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
kambersiz düğün olur mu

serpill seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canımm

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalp kalbe karşı bu derler ben sen için yazrken sen ben için yazmışsın pozitif enerji snerjiisi bu demek işte bu ya rabbim ne büyük

ayyy ne güzel ya keke ilk hamile sen olsan. zaten en yakın sensin galiba. hadi kızlar hep birlikte pozitif enerji yükleyelim kendimize ve bu enerjimizi gizemin hamile olması için duaya dönüştürelim.

teşekkür ederim canım....çok duygulandım ağlayacağım şimdi..

kızlar ev sahibiimzide maşşşhhh maşallhhh pek marifetli biliyorsunuz ben real tanıyorum harbiden çok donanaımlı ev sahibimi yerim seni mısra

Oyyy kuzum iltifatların için teşekkürler keşke hepinizi evimde hazırlasam güzel mamalar yedirsem,kahvelerimizi karşılıklı yudumlayıp fallarımıza baksak,hepimizin falındada bebiş çıksa ohhhhhhhhhhhhh sefamız olsun

Bu arada ev sahibi hepimiziz sakın ola ki bunu unutmayın

ay yetişemiyorum size ya yavaş azcuk kızlar :)

sizde hayıtı içtiğinizde ne zaman başladı akıntı ve göğüs ağrısı kızlar

fatoözel çok güzel düşünmüşsün kızlar bu enerjiyii gizemmeme yoluyoruz bugün okurkende giizmmii düşünücezz ve gizemii sevgi selimizle pozitif enerjimizle hamilleleğine davet çıkartacağız fatoo çok güzel ya iyi düşündün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…