cxanım biizm dükkande aşılmayla hamile kalan yokkaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt negatif almışız o dalda skor bizde
evet canım bu yıl sonuna kadar bu iş tamamdır kaydirigubbakcemile3inş. canım sene sonuna herkes tamamdır desene delikafadulden delikafadulden
canımm arada gel yine mutlu haberlerini bekliyoruz zemuszemus
ebarraımmmmmmmmmmmmmmm sen olmasan anam kimse para yapıştırmıyor bana mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
canımm sorun yok aramıza hoşgeldin sadece bıraz sert geldin ama sefalar getirdinya ben bu yazıyı görünce öyle yazmıştım. Tamam bişey demedim yaaa :kedi:
nihalll diğer kzılar yokk :)))) fatoözel kumsal busecan ahsennn
mısra sana bayılıyorum yaaa busenın sesini duyan tek varsınEvde ne var?
all tatlımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallah canım şu an 2 pozitifimiz var temmuz için yaklaşık 5 pozitif bekliyoruz
Evde ne var?
mısra sana bayılıyorum yaaa busenın sesini duyan tek varsın
canımm sorun yok aramıza hoşgeldin sadece bıraz sert geldin ama sefalar getirdin
mısra sana bayılıyorum yaaa busenın sesini duyan tek varsın
Vaysssssssss çokkk cömertsin kıskandım ben de oynayacağım bana da bana daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden canın sıkkın kuzum senınay öylemi yapmışım sertmi geldim kusura bakmayın kızlar. Artık ne yazdığımında farkında değilim galiba. İyice bunalmış durumdayım
tekrar özür.
O zaman benden hepinize a.s.
ay öylemi yapmışım sertmi geldim kusura bakmayın kızlar. Artık ne yazdığımında farkında değilim galiba. İyice bunalmış durumdayım
tekrar özür.
O zaman benden hepinize a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?