neden canın sıkkın kuzum senın
ya seni unutabılırmı insann kaydirigubbakcemileewtt kimse beni duymuyo unuttunuz beni :sinifsinif::umursamaz:
ewtt kimse beni duymuyo unuttunuz beni :sinifsinif::umursamaz:
hoşgeldin canım buda sanaa.s.
Kahvaltı yapın,domates varsa menemen yapıver cnm
malum işte kaç aydır vermiş olduğum mücadelenin hala mükafatını alamamak.
ya seni unutabılırmı insann kaydirigubbakcemile
benimde yemeğım yok ama eşim mesaideymiş o yer gelir bende bulurum bişiler nasılsa tekim
unutmadıkki tatlım küsme :asigim:
hiçbişey kaydirigubbakcemile3
olabilir ma yumurtaa yemiyorum eşim yerr
amannnnnn canımmm tek değilsin ki hepimiz aynı durumdayız napalım dua edip birbirimize destek olmaktan başka bişi gelmiyo elimizden vardır vaktı saati bak benim bir sözüm var sanada yazayımmalum işte kaç aydır vermiş olduğum mücadelenin hala mükafatını alamamak.
ay öylemi yapmışım sertmi geldim kusura bakmayın kızlar. Artık ne yazdığımında farkında değilim galiba. İyice bunalmış durumdayım
tekrar özür.
O zaman benden hepinize a.s.
kaç yıllık evlisin canım ?
malum işte kaç aydır vermiş olduğum mücadelenin hala mükafatını alamamak.
AAAA hamişlikte yumurta çok önemli vitamin desteği alacaksın o zaman.
amannnnnn canımmm tek değilsin ki hepimiz aynı durumdayız napalım dua edip birbirimize destek olmaktan başka bişi gelmiyo elimizden vardır vaktı saati bak benim bir sözüm var sanada yazayım
NO STRESlmaz: YES BEYBİ :ecrin_bebek:
4,5 yıllık evliyim. Son 9 aydır bebiş istiyoruz. 4 ay doğal yolla olmayınca aşılama yaptırdım 3 ay peş peşe. 3. aşılamada hamilelik başlangıçı oldu ama kanamayla hemen son buldu. bende artık beklememek için tüp bebeğe başladım işte.
Doktorlar hiç bir sorun yok çok sters yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Tüp bebek doktorum yapmak istemedi daha 1 yıl olmamış dedi ama benim ısrarlarıma karşı oda tamam dedi. Şuan uzun protokol için tedaviye başladım. İnşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum.
4,5 yıllık evliyim. Son 9 aydır bebiş istiyoruz. 4 ay doğal yolla olmayınca aşılama yaptırdım 3 ay peş peşe. 3. aşılamada hamilelik başlangıçı oldu ama kanamayla hemen son buldu. bende artık beklememek için tüp bebeğe başladım işte.
Doktorlar hiç bir sorun yok çok sters yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Tüp bebek doktorum yapmak istemedi daha 1 yıl olmamış dedi ama benim ısrarlarıma karşı oda tamam dedi. Şuan uzun protokol için tedaviye başladım. İnşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum.
Canım benim buna yürekten inan Tanrı vaktini biliyor gelecek bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?