Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya seni unutabılırmı insann kaydirigubbakcemile

benimde yemeğım yok ama eşim mesaideymiş o yer gelir bende bulurum bişiler nasılsa tekim

unutmadıkki tatlım küsme :asigim:

sağolunnn canlarımmmmmmmm biliyorummmmmmmm kız naz yapıyorum kaydirigubbakcemile3
mısracım sana da ayrıca teşekkürler

malum işte kaç aydır vermiş olduğum mücadelenin hala mükafatını alamamak.
amannnnnn canımmm tek değilsin ki hepimiz aynı durumdayız napalım dua edip birbirimize destek olmaktan başka bişi gelmiyo elimizden vardır vaktı saati bak benim bir sözüm var sanada yazayım

NO STRES lmaz: YES BEYBı :ecrin_bebek:

ay öylemi yapmışım sertmi geldim kusura bakmayın kızlar. Artık ne yazdığımında farkında değilim galiba. İyice bunalmış durumdayım
tekrar özür.
O zaman benden hepinize a.s.

ewt birazcık oyle oldu ama neysee önemli değil hg canımmmmmmma.s.

kaç yıllık evlisin canım ?

4,5 yıllık evliyim. Son 9 aydır bebiş istiyoruz. 4 ay doğal yolla olmayınca aşılama yaptırdım 3 ay peş peşe. 3. aşılamada hamilelik başlangıçı oldu ama kanamayla hemen son buldu. bende artık beklememek için tüp bebeğe başladım işte.
Doktorlar hiç bir sorun yok çok sters yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Tüp bebek doktorum yapmak istemedi daha 1 yıl olmamış dedi ama benim ısrarlarıma karşı oda tamam dedi. Şuan uzun protokol için tedaviye başladım. İnşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy paralar için tşkk anam o kadr işimin arasında burdadda para kazanacağımı düşünnememeiştim kızlarr :))))))))

güzel sözmüş valla. Tuttum. Ama elimizdeki değilki be canım stres yapmamak.

canım tedavin ahyırı olsun inan bana stres en büyük düşman canım inşalllh rabbim emeklerini boşa çıkartmaz ama önce senin stresi aşman laızm bu çok önemli canımmolumunekankayizsmile

inşş cnm zor allah yardımcın olsun inşş olucak pozitif ol her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…