godes aramıza hoşgeldinbuyrunnnnnnnnn
canım tedavin ahyırı olsun inan bana stres en büyük düşman canım inşalllh rabbim emeklerini boşa çıkartmaz ama önce senin stresi aşman laızm bu çok önemli canımmolumunekankayizsmile
4,5 yıllık evliyim. Son 9 aydır bebiş istiyoruz. 4 ay doğal yolla olmayınca aşılama yaptırdım 3 ay peş peşe. 3. aşılamada hamilelik başlangıçı oldu ama kanamayla hemen son buldu. bende artık beklememek için tüp bebeğe başladım işte.
Doktorlar hiç bir sorun yok çok sters yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Tüp bebek doktorum yapmak istemedi daha 1 yıl olmamış dedi ama benim ısrarlarıma karşı oda tamam dedi. Şuan uzun protokol için tedaviye başladım. İnşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum.
4,5 yıllık evliyim. Son 9 aydır bebiş istiyoruz. 4 ay doğal yolla olmayınca aşılama yaptırdım 3 ay peş peşe. 3. aşılamada hamilelik başlangıçı oldu ama kanamayla hemen son buldu. bende artık beklememek için tüp bebeğe başladım işte.
Doktorlar hiç bir sorun yok çok sters yapıyorsun ondan olmuyor diyor. Tüp bebek doktorum yapmak istemedi daha 1 yıl olmamış dedi ama benim ısrarlarıma karşı oda tamam dedi. Şuan uzun protokol için tedaviye başladım. İnşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum.
canım tedavin hayrılı olsun hayırlsıyla gelicek inşallah bebişin hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisi sabır ve beklemek rabbim yüzünü güldürsün canımm bu sefer olucak inşallah:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım her şerde bi hayır her hayırda bir şer gizleyen rabbim vaktini saatini tayin etmiştir o dilediğinde OL diyecektir ve bebişnde gelecektir ..stres kaynaklıysa sorun daha dikkat etmen gerekir bence sıkıntıya hiç gerek yok hani demesi kolay olandan değil bu seni en iyi anlayan insanlardanız unutma aynı sıkıntı bizde de var rabbim sabırla beklememizi istiyor demekki canım kardeşim :1hug: moralini bozup kendini yıpratma
godess çok acale olmuş herşeyin sabırsızsın anlıyorum ama kendine hiç zaman tanımamışsın tüp bebek daha net sonuç her zaman bu sefer kesin olur üzülme
neyse canım gheçmişe bakma boşver hayırlısı olsun ne zaman transerin şimdievet çok acele oldu valla niye oldu bimiyorum o şekilde gelişti olaylar çok inatçıyım birde ilk doktora gittiğimde bana kızdı daha 4 ay olmuş çocuk isteyeli hemen banamı geldin dedi. Normali 1 yıldan sonra falan dedi. Bende farzedin 1 yıldır olmuyor yapılması gereken ne varsa yapalım dedim. bu şekilde yola başladım. Sonrada devamı geldi işte :)))))))))
Ne diyim yaşamam gerekiyormuş ve yaşıyorum.
maşallahınız var kızlar. Ama okuduğuma göre bu topiktede bir uğursuzluk var ve pozitif sonucu gören yok sanırım
neyse canım gheçmişe bakma boşver hayırlısı olsun ne zaman transerin şimdi
umarım her şey yolunda gider ama stres yapma canımcanım transfere daha var uzun protokol benimki henüz doğum kontrol hapı kullanıyorum. cuma günü randevum bakalım ne olacak.
muckssssss canım iyi bak kendinekızlarrr ben çok öptüm siziiiiiiiiiiiiii ii akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?