Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım tedavin ahyırı olsun inan bana stres en büyük düşman canım inşalllh rabbim emeklerini boşa çıkartmaz ama önce senin stresi aşman laızm bu çok önemli canımmolumunekankayizsmile

biliyorum aslında aşılama dönemnlerimde daha stresliydim şimdi daha rahatım o zamanlara göre. Artık elimden geleni yapıyorum olsun diye takdir Allahtan.

canım tedavin hayrılı olsun hayırlsıyla gelicek inşallah bebişin hepimiz elimizden geleni yapıyoruz gerisi sabır ve beklemek rabbim yüzünü güldürsün canımm bu sefer olucak inşallah:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım her şerde bi hayır her hayırda bir şer gizleyen rabbim vaktini saatini tayin etmiştir o dilediğinde OL diyecektir ve bebişnde gelecektir ..stres kaynaklıysa sorun daha dikkat etmen gerekir bence sıkıntıya hiç gerek yok hani demesi kolay olandan değil bu seni en iyi anlayan insanlardanız unutma aynı sıkıntı bizde de var rabbim sabırla beklememizi istiyor demekki canım kardeşim :1hug: moralini bozup kendini yıpratma

biliyorum tatlım. çok sağol. İnaşşah bu mücadelemizde başarıya ulaşacağız doğru zaman geldiğinde.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bol bol sabır versin :))))

godess çok acale olmuş herşeyin sabırsızsın anlıyorum ama kendine hiç zaman tanımamışsın tüp bebek daha net sonuç her zaman bu sefer kesin olur üzülme

sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum şimdilik kaçıyorum ben eve gitme vakti geldi.
tekrar görüşmek üzere

godess çok acale olmuş herşeyin sabırsızsın anlıyorum ama kendine hiç zaman tanımamışsın tüp bebek daha net sonuç her zaman bu sefer kesin olur üzülme

evet çok acele oldu valla niye oldu bimiyorum o şekilde gelişti olaylar çok inatçıyım birde ilk doktora gittiğimde bana kızdı daha 4 ay olmuş çocuk isteyeli hemen banamı geldin dedi. Normali 1 yıldan sonra falan dedi. Bende farzedin 1 yıldır olmuyor yapılması gereken ne varsa yapalım dedim. bu şekilde yola başladım. Sonrada devamı geldi işte :)))))))))
Ne diyim yaşamam gerekiyormuş ve yaşıyorum.

neyse canım gheçmişe bakma boşver hayırlısı olsun ne zaman transerin şimdi

kızlarrr çok özür diliyorum biizm topiğimiz ciiidi anlamda güzel yani uğursuzluğu kimse lütfen ağzına almasın ısrarla rica ediyorum gelene kapmız açık ama hakarete kapalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…